غلظت توی درجه یونش تاثیر داره؟
-
این بخشی از جزوه آقای پویان نظر هستش که میگن با افزایش غلظت درجه یونش کم میشه و غلظت یون های فرآورده هم کم میشه.
اما تا جایی که یادمه آلفا فقط به دما بستگی داشت و در دمای ثابت آلفا ثابت بود. حالا مطمئن نیستم کدوم درسته اما:
میشه توضیح بدید؟ -
این بخشی از جزوه آقای پویان نظر هستش که میگن با افزایش غلظت درجه یونش کم میشه و غلظت یون های فرآورده هم کم میشه.
اما تا جایی که یادمه آلفا فقط به دما بستگی داشت و در دمای ثابت آلفا ثابت بود. حالا مطمئن نیستم کدوم درسته اما:
میشه توضیح بدید؟@Ahmadreza-Alipouryaan
نه ثابت تعادل فقط ب دوا بستگی داره نه آلفا -
این بخشی از جزوه آقای پویان نظر هستش که میگن با افزایش غلظت درجه یونش کم میشه و غلظت یون های فرآورده هم کم میشه.
اما تا جایی که یادمه آلفا فقط به دما بستگی داشت و در دمای ثابت آلفا ثابت بود. حالا مطمئن نیستم کدوم درسته اما:
میشه توضیح بدید؟@Ahmadreza-Alipouryaan
سلام وقتتون بخیر
ببینید اسید ها و بازهای ضعیف به یه میزان کمی در آب یونیده میشن و هرچقدر غلظتش زیاد بشه، یونشش تغییر زیادی نمیکنه ، بنابراین وقتی غلظت اسید زیاد بشه چون غلظت یون هیدرونیوم یا هیدروکسیدش تغییر زیادی نمیکنه، کسر کوچک تری میسازه( چون میدونیم درجه یونش میشه نسبت غلظت هیدرونیوم یا هیدروکسید به غلظت اسید، پس هرچی غلظت اسید بیشتر بشه مخرج کسر بیشتر میشه و حاصلش کمتر میشه پس درجه یونشش هم کمتر میشه) امیدوارم واضح توضیح داده باشم -
این بخشی از جزوه آقای پویان نظر هستش که میگن با افزایش غلظت درجه یونش کم میشه و غلظت یون های فرآورده هم کم میشه.
اما تا جایی که یادمه آلفا فقط به دما بستگی داشت و در دمای ثابت آلفا ثابت بود. حالا مطمئن نیستم کدوم درسته اما:
میشه توضیح بدید؟@Ahmadreza-Alipouryaan اونی که فقط به دما بستگی داره و غلطت روش تاثیری نداره ثابت یونش هست، فکر کنم تو یکی از فیلما هم آقای پویان نظر این دو تا مورد رو باهم اشاره کردن اما نمیدونم کدوم فیلم بود که بهتون رفرنس بدم دقیق تر ببینید وگرنه این موارد رو خودم از روی همون تدریس نوشتم.
-
@Ahmadreza-Alipouryaan
سلام وقتتون بخیر
ببینید اسید ها و بازهای ضعیف به یه میزان کمی در آب یونیده میشن و هرچقدر غلظتش زیاد بشه، یونشش تغییر زیادی نمیکنه ، بنابراین وقتی غلظت اسید زیاد بشه چون غلظت یون هیدرونیوم یا هیدروکسیدش تغییر زیادی نمیکنه، کسر کوچک تری میسازه( چون میدونیم درجه یونش میشه نسبت غلظت هیدرونیوم یا هیدروکسید به غلظت اسید، پس هرچی غلظت اسید بیشتر بشه مخرج کسر بیشتر میشه و حاصلش کمتر میشه پس درجه یونشش هم کمتر میشه) امیدوارم واضح توضیح داده باشممهسا استوار ممنون اوکیه