آلاخونه

• درون آمدن
    • جستجو
    • پست‌های جدید برای شما
    • پست‌های جدید
    • دسته‌بندی‌ها
    • برچسب‌ها
    • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
    • دوره‌های آلاء
    • گروه‌ها
    • راهنمای آلاخونه
      • معرفی آلاخونه
      • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
      • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
      • استفاده از ابزارهای ادیتور
      • معرفی گروه‌ها
      • لینک‌های دسترسی سریع
    • امتحان ریاضی مهم 🥲

Fatemeh Hashemi 0

سلام وقتتون بخیر
      میشه لطفا بهم تو این چند تا سوال کمک کنید؟ فردا آزمون جامع میگیره مدرسمون، بعد نمونه پارسال رو بهمون دادن، من بلد نیستم بعضی هاشو 🥲،
      کسی رو هم الان ندارم که بپرسم ، ممنون میشم جواب بدین،
      اگر میشه فقط اگه مطمئنید درسته بگین 🌱🍒❤️

راه ابریشم آلاء
    • فیزیک استاد طلوعی راه ابریشم

Bahar**banoo

سلام دوستان
      وقتتون بخیر 🌸🌸
      من پارسال راه ابریشم فیزیک استاد طلوعی رو تهیه کردم و الان هم از اون استفاده میکنم
      تو فرسنگ ۱ راه ابریشم متاسفانه یه تیکه از فیلم جا افتاده یا حذف شده یا ....
      بخش مقایسه نیروی وارد بر کف ظرف
      تو جلسه ششم تا قبل این مبحث میگه
      تو جلسه هفتم میگن این مبحث گفته شده درس داده شده و ...
      بعد میرن سراغ نیروی وارد بر سطح افقی و پاسکال و ...
      میشه لطفا رسیدگی کنید اون قسمتو قرار بدن 🙏
      من برای این فصل به توضیحات استاد طلوعی نیاز داشتم 🌸

راه ابریشم آلاء
    • تست های راه ابریشم ریاضی

احمد رضا 0

سلام دوستان ما در راه ابریشم پرو ریاضی تست های ستاره دار داریم؟!
      یا اینکه سالهای قبل بوده؟
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
      behnam_esmaeeli

راه ابریشم آلاء
    • فرسنگ ۴ جلسه 24

حدیث حدیثی

سلام
      استاد دقایق ۲۲در فرسنگ ۴جلسه ۲۴ گفتند که اگر مبنای لگاریتم بین 0و1 باشد جواب می‌شود مثبت بی نهایت درصورتی که در مثال اولی جوابو گفتند منفی بی نهایت ![۲۰۲۳۰۱۲۴_۱۵۰۹۴۳.jpg](Input file contains unsupported image format)

راه ابریشم آلاء
    • بالا نیومدن فیلمهای راه ابریشم

Maryam Mousavi

سلام دوستان
      کسانی که از راه ابریشم پرو استفاده میکنن همین مشکلو دارن؟ الان نزدیک فک کنم یک ساعته ک فیلما کلا نمیارن
      اما توی سایت میاره 🙂@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی

راه ابریشم آلاء
    • چک لیست قولدی؟

AmirAbbas2767

سلام
      لطفا اگه کسی چک لیست های شیمی و فیزیک آقای طلوعی رو دانلود کرده، برای من بفرسته
      ممنون

@دانش-آموزان-آلاء

راه ابریشم آلاء
    • فیزیک راه ابریشم طلوعی رشته تجربی

Mohiw Sadat

سلام بچه ها
      فرسنگ 6 تو درسنامه کدوم جلسات برای ماست ؟
      کسی میدونه لطفا بگه من فقط 1 تا 3 و جلسه 8 رو دیدم
      4 تا 7 و جلسه 9 و 17 برای ریاضیاس؟
      ممنون میشم کسی پرس و جو کرده و میدونه بهم بگه من معلولا تیکت میزنم یه چیزی میپرسم یه چیز دیگ میگن:)

راه ابریشم آلاء
    • مشکل

Eelham R.r

سلام. داشبوردم کار نمیکن. نه فیلم های راه ابریشم بالا میاد. نه تیکت پشتیبانی .
      چیکار باید کرد؟؟؟؟

راه ابریشم آلاء
    • تیکت جواب ندادن .مدیر لطفا جواب بدید

Mehdi Yar

فیلم های همایش آرش فیزیک آقای کازرانیان وقتی میزنم روی لینک دانلود واسم باز نمیشه و دانلود نمیکنه الان بیشتر از یک ماه هست که اینطور شده لطفا بررسی کنید و جواب بدید

راه ابریشم آلاء
    • تست های راه ابریشم«همه‌دروس»

Shayan Eskandari

سلام وقت بخیر

یه سوال که ذهنم رو درگیر کرده بود زدن این بود اینکه تست های راه ابریشم «تست های فرسنگ هارو »بزنم یا بعد از درسنامه از کتاب تست جدا استفاده کنم برای تست زدن؟
      ممنون میشم هرچه زود تر پاسخ بدید

!! لطفاً کسایی که خودشون به این کار عمل کردن و نتیجه اش رو دیدن نظر بدن!!

@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دانش-آموزان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @همیار @تجربیا @ریاضیا

راه ابریشم آلاء
    • خواهشا این سوال فیزیک رو جواب بدین ممنون از شما

Fatemeh Hashemi 0

اولین هواپیمای خریداری شده در ایران در سال های اخیر چندی پیش از فرانسه وارد ایران شد جرم بدون مسافر ان حدود ۹۰ تن بالاترین ارتفاع پرواز ان ۱۲۰۰۰ متر است و تندی بهینه ان ۸۲۸ کیلومتر بر ساعت است.
      الف.انرژی جنبشی هواپیما وقتی با تندی بهینه اش پرواز میکند را به دست اورید

ب.کلر نیروی وزن تا رسیون هواپیما به ارتفاع چند ژول است؟

ج.با استفاده از قضیه کار و انرژی جنبشی کار کل وارد بر هواپیما از لحظه شروع حرکت تا رسیدن به تندی بهینه را حساب کنید

راه ابریشم آلاء
    • زیست دهم فصل اول

مهدیه حبیب زاده

سلام چندتا سوال داشتم
      1غشای سلولی درهمه5گروه جانداران وجودداره؟
      2 آقای موقاری توجزوه راه ابریشم گفتن انتشار ساده ازمنفذ غشاهم انجام میشه برای روش های دیگه مثل انتشارتسهیل شده وانتقال فعال موادمیتونن از طریق منفذ غشارد بشن؟
      3چرا خوداب میتونه ازمیان فسفولیپیدهاردبشه ولی ذراتی که محلول دراب هستن مثل سدیم وپتاسیم نمیتونن؟ سدیم وپتاسیم هم مثل آب جز ذرات کوچیکن

راه ابریشم آلاء
    • راه ابریشم پرو ریاضی

احمد رضا 0

سلام دوستان
      من حدود ۱ ماه راه ابریشم پرو ریاضی رو گرفتم
      و الان داخل فرسنگ ۱ هستم و وارد بحث تست زنی شدم
      اما یک ذره نا امید شدم چون مثلا داخل سوالات تستی فرسنگ اول همش مجبورم تحلیل های ویدیویی استاد ثابتی رو ببینم
      درسنامه رو خوب متوجه شدم اما داخل تست زنی هر چی تلاش میکنم باز سخته واسم حل کردنشون
      نظرتون چیه؟ طبیعیه؟ چطور تست های فرسنگ ها رو بزنم؟
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

راه ابریشم آلاء
    • راه ابریشم پرو

Aida Es

سلام بچه ها خسته نباشید. توی راه ابریشم پرو شیمی ،خود استاد پویان نظر آزمونا رو تحلیل می کنن؟
      @راه-ابریشم-پرو-شیمی

راه ابریشم آلاء
    • دهم شیمی

مریم مریمی

سلام من دهمم امتحان نوبت (میان ترم) دارم و می‌خواهم شیمی بخوانم ولی نمی دونم چجوری بخوانم براش
      میشه روش مطالعه تون رو بگید ؟ مخصوصا اگر برای نوبت هست

راه ابریشم آلاء
    • چاپار

Zahra Ilanlou 0

سلام دوستان وقتتون بخیر یه سوالی داشتم از دوستانی که مطابق برنامه آزمون ها پیش رفتن و از قسمت های چاپار استفاده کردند راستش من خیلی از برنامه عقب هستم و تصمیم گرفتم که کلا از چاپار ها استفاده کنم و خود ویدئو های اصلی رو دیگه نبینم به نظرتون میتونه پاسخ گوی تمام سوالات باشه و کافی هست برای حل تست ها یا خیر؟

راه ابریشم آلاء
    • پاسخنامه کنکورچه ریاضی

Aida Es

سلام . بچه ها می گم من پاسخ نامه کنکورچه 3 فرسنگ یک راه ابریشم ریاضی رشته تجربی رو پیدا نمی کنم .. کلا قرار نگرفته؟؟
      @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
      @دانش-آموزان-آلاء

راه ابریشم آلاء
    • چرا راه ابریشم کار نمیکنه؟

محمد قربانی 1

سلام، امروز هر چی سعی کردم ویدیو های راه ابریشم پرو برام بالا نیومد ، فقط خود داشبورد خالی لود میشه...!

راه ابریشم آلاء
    • کلیپ های جدید مشاوره ای راه ابریشم پرو

Arya A B

سلام
      امروز 5 دی ماه هست
      من 24 روز دیگه کنکور دارم
      2 ماهه منتظر کلیپ های جدید مشاوره ای هستم
      آقای اسماعیلی خودشون توی کلیپ ها گفتن برای کنکور دی برنامه دارن برای بچه های راه ابریشم . نمی‌دونم چرا تا الان کلیپ ها آپلود نشده هرچی هم پیگیری میکنم میگن بزودی و روز ها میگذره . لطفاً هرچه سریعتر آپلود کنید کلیپ ها رو تا ما از بلاتکلیفی در بیاییم . و اینکه میخواستم از دوستان راه ابریشمی بپرسم شما این روزا در چه حالید ؟

Arshia Yazdian behnam_esmaeeli M.an @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @دانش-آموزان-آلاء

راه ابریشم آلاء
    • برنامه مطالعاتی قلمچی

محمدرضا خانی

سلام بچه ها
      من الان برنامه مطالعاتی که تو راه ابریشم پرو برای جلو رفتن با آزمون های قلمچی هست رو دانلود کردم اما متاسفانه فکر میکنم برای آزمون بعدی برنامه ای چیده نشده تو اون الان من برای آزمون بعدی که جمعبندی پایه دهم و یازدهم هست نمیدونم چطور خودم رو آماده بکنم و کدوم فرسنگ هارو باید بخونم اگه میشه کمک کنید

راه ابریشم آلاء
    bio

فیزیک آقای کازرانیان

راه ابریشم آلاء
    12
    45
    708
    بارگذاری پست‌های بیش‌تر
    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
    • بیشترین رای ها
    پاسخ
    • پاسخ به موضوع
    وارد شوید تا پست بفرستید
    این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
    • Otaku_boy
      Otaku_boy دانش آموزان آلاء @R Aa آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Rahman-Atafat حضور ذهن ندارم ولی توی کنکور قبلی یک سوال بود که من از طریق راه حل ایشون نتونستم حلش کنم ...
      باز هم به نظر شخصی ادم بستگی داره

R 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
      • R
        R Aa @R Aa آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Rahman-Atafat تنها مشکل استاد کازرانیان این که درسنامه خلاصه ای دارن واگرنه تستاش حرف نداره

گیج کننده

Alireza Mousavi1021 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
        • R
          R Aa @Otaku_boy آخرین ویرایش توسط انجام شده

Otaku_boy من هر دوشو دارم ولی عجیب بود برام اینو گفتی کدوم فرمولش برا یه تست خاصه من ندیدم تا حالا

گیج کننده

R Otaku_boy 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
          • Otaku_boy
            Otaku_boy دانش آموزان آلاء @Kourosh Mousavi آخرین ویرایش توسط انجام شده

Kourosh Mousavi از نظر من استاد کازرانیان بیشتر به درد افرادی میخوره که سطح و پشتکارشون در یادگیری بالاتر هست ... و قطعا نتیجه اش رو هم میگیرن مثل بنده

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 3
            • Otaku_boy
              Otaku_boy دانش آموزان آلاء @R Aa آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Rahman-Atafat دوست عزیز نظر شما برای من محترمه ... من طبق تجربه داشتن دو تا راه ابریشم این حرف رو زدم ...
              مهم اینه با هر استادی که راحت تر هستین برین جلو ...💫❤️

R 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 5
              • R
                R Aa @Amir_Gharebagheri آخرین ویرایش توسط انجام شده

Amir_Gharebagheri اقا شما بید نمونه تدریسهای ایشونو ببینید و خودتون خواهید فهمید که با کی بهتر یاد میگیری الان فیلم های صفر تا 100 ایشون برا دوازدهم هست فکر کنم

گیج کننده

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                • R
                  R Aa @Otaku_boy آخرین ویرایش توسط انجام شده

Otaku_boy اینو کی گفته یا خدا خواشن این حرف نزند آقای طلوعی هیچ فرمولی نمیگن که تستی باشه من خودم باهاشون کار کردم بسیار مفهومی درس میدن کی اینو میگه من با آقا کازرانیان حال نمیکردم و رفتم آقای طلوعی رو گرفتم تازه فهمیدم فیزیک چیه این حرفو کی زده باهاش 100 درصد مخالفم شما برید یک فرمول ایشون رو بیارید که برای یک سری تست جواب گو باشه اگر یکیشو تونستی بیاری هر چی دلت خواس به من بگو ایشون فقط یه سری راه کار ها دارن که کاملا فیزیکی هست و در رسوندن جواب به شما کمک میکنه مثلا همین دمای تعادل دهم شما مگه چقدر وقت دارسئ که برید اون همه عدد رو ضرب کنی و تقسیم کنی ایشون روشی دارن که زود تر به جواب میرسونن شما رو

گیج کننده

Otaku_boy H hy 3 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                  • Kourosh Mousavi
                    Kourosh Mousavi بچه های شیمی 110 بچه های فیزیک ریاضی 110 بچه های هندسه 110 بچه های حسابان110 بچه های ریاضی کنکور 1402 @Otaku_boy آخرین ویرایش توسط انجام شده

Otaku_boy
                    همون طور که گفتم درباره استاد طلوعی نمی دونم ولی اگه فقط کارگاه نکته و تست استاد کارزاریان رو ببینید می فهمید سوال فیزیک مثل آب خوردنه

"?How did u feel" +
                    ".I didn't feel anything"

Otaku_boy 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 3
                    • Otaku_boy
                      Otaku_boy دانش آموزان آلاء آخرین ویرایش توسط انجام شده

ببین کازرانیان میاد تورو جوری میسازه که هر تستی بزارن جلوت حل کنی .... ولی طلوعی میاد تورو برای کنکور آماده می‌کنه...شاید سوالی بیاد که با روش های طلوعی نشه حلش کرد

Kourosh Mousavi R 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                      • Kourosh Mousavi
                        Kourosh Mousavi بچه های شیمی 110 بچه های فیزیک ریاضی 110 بچه های هندسه 110 بچه های حسابان110 بچه های ریاضی کنکور 1402 @Amir_Gharebagheri آخرین ویرایش توسط انجام شده

Amir_Gharebagheri
                        من تدریس استاد طلوعی رو ندیدم ولی در بخش تدریس و انتقال مطلب بدون شک می گم

استاد یاری > استاد کارزاریان

اما اگر کنکوری هستید و تایم تون کم هستش به هیچ عنوان استاد یاری رو پیشنهاد نمی کنم

(لازم به ذکره که هر دو استاد مطلب رو به طور کامل درست و مناسب انتقال می دهند ولی استاد یاری تزریق می کنه تو مغزت.)

"?How did u feel" +
                        ".I didn't feel anything"

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 3
                        • S
                          Seyedi_mm دانش آموزان آلاء آخرین ویرایش توسط انجام شده

این پست پاک شده!
                          1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول -1
                          • A
                            Amir_Gharebagheri آخرین ویرایش توسط انجام شده

توی چت طریقه‌اش رو گفتم.

به توکل نام اعظمت

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                            • Moonchild
                              Moonchild دانش آموزان آلاء بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو-زیست راه ابریشم پرو-شیمی راه ابریشم پرو -فیزیک کازرانیان راه ابریشم پرو-ریاضی تجربی راه ابریشم پرو تجربیا بچه های همخوانی دوازدهم تجربی المپیادیا @Amir_Gharebagheri آخرین ویرایش توسط انجام شده

@amirgharebagheri برو قهرمان ببین کدوم کد رو بهت میدن 😃

DR.Moinaldini

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                              • A

اصلا همچین چیزی ندارم، چقدر بالای هر دو پک پول دادم، تا یک کد تخفیف نگیرم ول نمی‌کنم به هیچ وجه من الوجوه

به توکل نام اعظمت

Moonchild 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                                • Moonchild
                                  Moonchild دانش آموزان آلاء بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو-زیست راه ابریشم پرو-شیمی راه ابریشم پرو -فیزیک کازرانیان راه ابریشم پرو-ریاضی تجربی راه ابریشم پرو تجربیا بچه های همخوانی دوازدهم تجربی المپیادیا @Amir_Gharebagheri آخرین ویرایش توسط انجام شده

@amirgharebagheri هنوز ن ولی میخرم

DR.Moinaldini

• Moonchild

@amirgharebagheri اصن وجود نداره
                                    تازه خبری از جشنواره ی تازه هم نیست ک داخل جشنواره اف بخوره

DR.Moinaldini

• A

چاپار فیزیک آقای طلوعی ضبط شده؟

به توکل نام اعظمت

• A

شما خریدید؟

به توکل نام اعظمت

Moonchild 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                        • Moonchild
                                          Moonchild دانش آموزان آلاء بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو-زیست راه ابریشم پرو-شیمی راه ابریشم پرو -فیزیک کازرانیان راه ابریشم پرو-ریاضی تجربی راه ابریشم پرو تجربیا بچه های همخوانی دوازدهم تجربی المپیادیا @Moonchild آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Patima-Moinaldini زدی تو خال
                                          یا برو راه ابریشم معمولی آقای طلوعی رو شده بخر یا صفر تا صد آقای یاری

DR.Moinaldini

• A

باید بخریم چاره‌ای نیست
                                            ولی با یک کدتخفیف تپل

به توکل نام اعظمت

Moonchild 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • اولین پست
                                              آخرین پست