فیزیک آقای کازرانیان
-
@Rahman-Atafat ممنون . من یازدهم هستم . درسنامه میخوام نگاه کنم .درسهایی متفاوتی درس دادن برا همین نمیشه زیاد نمیشه مقایسه کرد
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@H-hy خوب بنده رو از درصد زیر 20 کرد 60 این یعنی ید نیست درس نامه ای که عالیه
-
الان کی فیزیک استاد طلوعی رو داره؟
-
Zeinab sadat ما هیچ ما نگاه.............
Michael Vey در فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
Zeinab sadat ما هیچ ما نگاه.............
چرا من نمیتونم پیوی کسی پیام برم؟؟
کسی میدونه؟ -
الان کی فیزیک استاد طلوعی رو داره؟
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab sadat خودم
-
سلام دوستان
نظرتون نسبت به فیزیک آقای کازرانیان چی هست؟
من فیزیک آقای کازرانیان رو خریدم اما احساس میکنم که فیزیک آقای طلوعی بهتر هست.
ذهنم به خاطر این موضوع خیلی درگیره.....Amir_Gharebagheri در فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
سلام دوستان
ذهنم به خاطر این موضوع خیلی درگیره.....داداش دقیقا منم 3 ماه پیش ذهنم خیلی درگیر بود، فیزیک آقای کازرانیان رو خریده بودم ولی دیدم که بچه ها خیلی از ایشون تعریف میکردن، منم ذهنم خیلی درگیر شده بود، هرکاری کردم نشد که عوض کنن، مجبور شدم بخرم، ولی واقعا از خریدم راضیم، استاد طلوعی یه چیز دیگس کلا
با استاد طلوعی اصلا تست سخت واست معنی نداره -
Amir_Gharebagheri در فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
سلام دوستان
ذهنم به خاطر این موضوع خیلی درگیره.....داداش دقیقا منم 3 ماه پیش ذهنم خیلی درگیر بود، فیزیک آقای کازرانیان رو خریده بودم ولی دیدم که بچه ها خیلی از ایشون تعریف میکردن، منم ذهنم خیلی درگیر شده بود، هرکاری کردم نشد که عوض کنن، مجبور شدم بخرم، ولی واقعا از خریدم راضیم، استاد طلوعی یه چیز دیگس کلا
با استاد طلوعی اصلا تست سخت واست معنی ندارهنوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@S-A-L-V-A-D-O-R ایشون یکی از همونای بود کهمن گفتم بهش فیزیک طلوعی بهتر تا کازرانیان
-
Patima Moinaldini یاری مگه خوبه؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab sadat اقا یاری محشره تدریسش انگار کمدینه
-
@Rahman-Atafat تنها مشکل استاد کازرانیان این که درسنامه خلاصه ای دارن واگرنه تستاش حرف نداره
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat درسنامش خیلی چکیدس واقعا سخته درک کردنش
-
دقیقن منم اصلا نمیفهمم
میخوام از دی بشبنم فیزیک اقای یاری رو ببینم چون تکمیل تر و واضح تر توضیح میده -
Patima Moinaldini یاری مگه خوبه؟
Zeinab sadat من فیزیک دهمو تا یجایی با ایشون دیدم هنوز کامل یادمه
و خوب میتونم حل کنم