ترک اعتیاد
-
سلام
یادمه مشاور میگف اگه انقد معتادید کم کم تبدیلش کنید ب موسیقی بی کلام ک تاثیرش کمتره بعد هم همینو اروم اروم حذف کنید چون کلا تمرکزو کمتر میکنه موسیقی
با همه این حرفا من ک نتونستم ۲ ساله ترک کنم با حفظیاتی مث زیس هم گوش میدم انشالله شما بتونید:/@Catherine
Alireza Mousavi1021
Gharibe Gomnam
آها درسته
چشم ممنون -
من بهتون موسیقی باروک پیشنهاد میکنم، موسیقی باروک مثل آثار باخ و هندل و تیلِمان، پنجاه تا هشتاد ضرب در دقیقه دارن و برای تمرکز بسیار عالین، یعنی با یه تیر دو نشون میزنید، هم به چیزی که علاقه دارید گوش میدید هم به تمرکزتون حین درس خوندن کم میکنید و بعد یک مدت طوری میشه که حین درس خوندن دیگه حسش نمیکنید و به شدت باعث تمرکزتون میشه ( تجربه کردم که میگم
). و گوش دادن این نوع موسیقی به صورت علمی اثبات شدست که مطالعه رو اثر بخش میکنه. ( در کل آهنگ های کلاسیک که معروف ترینشون آثار باخ و بتهوون هست)
مهسا استوار
به شدت موافقمممم
Leo
راست میگننن:) لعنتیییی خیلی خوبههههه:) البته خب بستگی به شخص داره؛ یکی ممکنه از پیانو و ویولون و اینا به تنهایی و بدون صدای خواننده خوشش نیاد:) -
مهسا استوار
عه چه قدر خوب
من خودم از کلاسیک ها به موتزارت علاقه دارم...اینطور باشه خیلی خوبه
ممنون -
Leo در ترک اعتیاد گفته است:
سلام
چطور میتونم اعتیادمو ترک کنم؟ کسی تجربه ای داشته در این مورد؟
من از وقتی یادم میاد به آهنگ و موسیقی اعتیاد داشتم و نمیتونم بذارم کنار، همیشه هم تو گوشمه هدفون(بله حتی الان)...حتی موقع درس خوندن هم گوش میدم...ولی تمرکزم رو کم میکنه چون اکثرا راک و تلفیقی گوش میدم که صداش تا اتاق های دیگه هم میره /:
بنظرتون راهی هست یهویی ترک شه؟ چون به کنکور هم کم مونده فرصت ندارم آروم آروم ترکش کنم.هدفون و هندزفریاتو پست کن برا من تا دیگه نتونی گوش بدی
من مسئولیتشون رو قبول میکنم
amir ahmadi هنوز هم مهربانی و انسانیت نمرده 🥲
-
سلام
من از وقتی یادم میاد به آهنگ و موسیقی اعتیاد داشتم و نمیتونم بذارم کنار، همیشه هم تو گوشمه هدفون(بله حتی الان)...حتی موقع درس خوندن هم گوش میدم...ولی تمرکزم رو کم میکنه چون اکثرا راک و تلفیقی گوش میدم که صداش تا اتاق های دیگه هم میره /:
بنظرتون راهی هست یهویی ترک شه؟ چون به کنکور هم کم مونده فرصت ندارم آروم آروم ترکش کنم.Leo اگه میخوای یهویی باشه باید از راه کار پدر های قدی استفاده کنی بری توی زیرزمین و خودتو به صندلی ببندی تا یه هفته اینکارو کنی جوابه
خب معلومه نمیشه یهویی برادر حداقل سعی کن اول بری اون سبکی که دوست نداری فقط گوش بدی بعد زمان آهنگ گوش دادنتو توی هفته کم کن تا به نیم ساعت برسه -
Leo اگه میخوای یهویی باشه باید از راه کار پدر های قدی استفاده کنی بری توی زیرزمین و خودتو به صندلی ببندی تا یه هفته اینکارو کنی جوابه
خب معلومه نمیشه یهویی برادر حداقل سعی کن اول بری اون سبکی که دوست نداری فقط گوش بدی بعد زمان آهنگ گوش دادنتو توی هفته کم کن تا به نیم ساعت برسهحسین کاظمی 0 البته خودمم سبک phonk گوش میدم ولی میزارم آخر شب
-
Leo اگه میخوای یهویی باشه باید از راه کار پدر های قدی استفاده کنی بری توی زیرزمین و خودتو به صندلی ببندی تا یه هفته اینکارو کنی جوابه
خب معلومه نمیشه یهویی برادر حداقل سعی کن اول بری اون سبکی که دوست نداری فقط گوش بدی بعد زمان آهنگ گوش دادنتو توی هفته کم کن تا به نیم ساعت برسهحسین کاظمی 0
آها راست میگی
ممنون -
سلام
بنظرتون راهی هست یهویی ترک شه؟ چون به کنکور هم کم مونده فرصت ندارم آروم آروم ترکش کنم.Leo
سلام وقت بخیر
سبک موسیقی تون رو عوض کنید
از سمت متال به سمت سبک کلاسیک برید
آهنگ های سنتی و جاز و....
و با آهنگ لایت درس بخونید -
Leo
سلام وقت بخیر
سبک موسیقی تون رو عوض کنید
از سمت متال به سمت سبک کلاسیک برید
آهنگ های سنتی و جاز و....
و با آهنگ لایت درس بخونید -
_Reza_
از اونجایی که تایپک تکرای نمیشه زد،اینو نوشتم.شاید بعداً آیندگان ازش استفاده کردن.