زیست
-
سلام دوستان کسای که درصد بالا دار(مثلا ۷۰ ۸۰ ) متن کتابو چه قدر میخونن و اینکه توی یه روز چن تا تست برای اون مبحث میزننن
چون من متنو میخونن تستم میزنم ولی درصدم خیلی پایین میشخ@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-کنکور-1402
-
سلام دوستان کسای که درصد بالا دار(مثلا ۷۰ ۸۰ ) متن کتابو چه قدر میخونن و اینکه توی یه روز چن تا تست برای اون مبحث میزننن
چون من متنو میخونن تستم میزنم ولی درصدم خیلی پایین میشخ@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@yeganeh-fallah سلام 🌹
سعی کن هر منبعی رو که شروع میکنی کل تست هاش رو بزنی
خود به خود روی متن کتاب تسلطط بالاتر میره
اون نکته ای که در تست اشتباه میکنی و بعد متوجهش میشی خیلی بیشتر و بهتر در ذهنت میمونه تا اینکه بخوای فقط متن کتاب یا درسنامه بخونی
سعی کن بعد از یک منبع هم تست های منابع دیگه رو هم ببینی ولی اول یک منبع رو خوب خوب تموم کن نه اینکه نصف این نصف اون
روز قبل آزمون هم پیش آزمون میتونه کمک کننده باشه
اینارو عملی کنی درصدت میاد بالا انشا... -
من آخرین آزمون زیستم رو ۸۰ و خورده ای زدم دقیق یادم نیست ولی تا کتاب رو یاد نگرفتی سراغ ستت نرو و اصلا مطلب تحلیل کردن تست ها هست یعنی نکاتی ک داخل پاسخ نامه هست توی خود درسنامه ی کتاب نیست نگاه یعنی تحلیل تست ها از نون شب واجب تره و هر چی نکته اونجا نوشته بود توی ی دفتر بنویس ک دوران جمع بندی میخوای 🛫🛫
-
@yeganeh-fallah سلام 🌹
سعی کن هر منبعی رو که شروع میکنی کل تست هاش رو بزنی
خود به خود روی متن کتاب تسلطط بالاتر میره
اون نکته ای که در تست اشتباه میکنی و بعد متوجهش میشی خیلی بیشتر و بهتر در ذهنت میمونه تا اینکه بخوای فقط متن کتاب یا درسنامه بخونی
سعی کن بعد از یک منبع هم تست های منابع دیگه رو هم ببینی ولی اول یک منبع رو خوب خوب تموم کن نه اینکه نصف این نصف اون
روز قبل آزمون هم پیش آزمون میتونه کمک کننده باشه
اینارو عملی کنی درصدت میاد بالا انشا...Reza Dolatsha ممنونم انشالاا چون پشت کنکوریم نمیخام دیگه اشتباه کنم
-
@yeganeh-fallah
سلام
وقتتون بخیر باشه
ببینید متن کتاب خوندن فایده نداره همینطوری
باید واقعا درکش کنید که درکتون به حفظ کردن منجر شه
یعنی یه عبارت رو تو تست میبینید بتونید اونی که تو کتاب بوده و منظور تست اونه تو ذهنتون بیاد و انقدر با کتاب عجین شده باشین که صفحه قشنگ تو ذهنتون بیاد و ببینیدش -
Reza Dolatsha ممنونم انشالاا چون پشت کنکوریم نمیخام دیگه اشتباه کنم
@yeganeh-fallah موفق باشی 🌹