واقعا فایده ای داره کتاب تکمیلی سمپادو بخونی؟
-
(کتاب تکمیلی راهنمایی)
آخه میگن کتاباشون طوریه که مطالب دبیرستانو میخونن خوندنشون الان فایده ای داره؟میدونم شاید سوالم یکم مسخره باشه ولی واقعا ذهنمو درگیر کرده
هلیا 1
اقاااااا جان دو ماهه درگیر این سمپادی شما
من ی دانش اموز سمپادیم
پشت کنکوریم
و ب جرعت میگم سمپاد همچین چیز خاصی نیس
اصن بهش فک نکن بشین درستو بخون
موفق باشی -
هلیا 1
من ی دانش اموز سمپادیم
پشت کنکوریم
موفق باشی -
@Soniaaa خب واقعا برام سواله
اصلا منظورم مدرسش نیست میخوام بدونم خوندن کتابای تکمیلیش فایده ای داره الان؟به درک بهتر کمک میکنه؟
هلیا 1
خیر کمک نمیکنه
اصن بدرد نمیخوره تازه دبیرستان تکمیلی ندارن
تو راهنمایی هم خیلی از سمپادا تدریسش نمیکنن تکمیلیو -
(کتاب تکمیلی راهنمایی)
آخه میگن کتاباشون طوریه که مطالب دبیرستانو میخونن خوندنشون الان فایده ای داره؟میدونم شاید سوالم یکم مسخره باشه ولی واقعا ذهنمو درگیر کرده
هلیا 1
کتاب تکمیلی اغلب سوال هست و سوال هاشون تو چارچوب کنکور نیست
اگه روشون فکر کنی قاعدتا ضرر خاصی نداره ولی بذار بعد اینکه رو مباحث کنکور مسلط شدی
یادمه ریاضی تکمیلی که ما سر کلاس حل میکردیم واقعا سنگین بود...این تستای کنکور و فلان جلوش هیچن... -
(کتاب تکمیلی راهنمایی)
هلیا 1 در واقعا فایده ای داره کتاب تکمیلی سمپادو بخونی؟ گفته است:
(کتاب تکمیلی راهنمایی)
بهت توصیه میکنم کلا قید مدارس سمپاد و کتابهای سمپادو کلا هر چی که توش سمپاد داره رو بزنی
-
هلیا 1 در واقعا فایده ای داره کتاب تکمیلی سمپادو بخونی؟ گفته است:
(کتاب تکمیلی راهنمایی)
بهت توصیه میکنم کلا قید مدارس سمپاد و کتابهای سمپادو کلا هر چی که توش سمپاد داره رو بزنی
D Oo
والا دو ماهه بهش میگم سمپاد هیچ ... خاصی نیس کلید کرده روش -
(کتاب تکمیلی راهنمایی)
هلیا 1 سلام ...
ببین اول اینکه بعید میدونم دبیرستان سمپاد کتاب داشته باشه چون به ما چیزی ندادن ... بعد اینکه ببین بنظر من ارزش نداره تکمیلی راهنمایی رو بخونی ... مطالبش یه حالت اطلاعات عمومی داره ... ادبیاتش که خیلی زیاد بود ... چقدر سرش پاره شدیم... یادش بخیر دراز آویز زینتی ..... برگک ...
️
-
@Soniaaa
دیگه سمپاد رو در حد سم پاش نیار پایین
سمپاد برا خیلیا مفید بوده واقعا
(پول شهریه غیرانتفاعی نداشتیم مثلا :| )Leo
خیر اشتباه نگرفتم تنها تفاوت دانش اموزاش هست نه معلم و کتاب و این چرت پرتا
جو دانش اموزا هم که والا دااغون پر حسادت دروغ زیر اب زنی و اعصاب خوردیفقط پول غیر انتفاعی دادیم اونم که میدادیم بهتر بود والا همون سالی 3 تومنم معلوم نیس چیشد ما ک ندیدیم کاری بجز مدارس عادی رخ بده ک:/
-
هلیا 1
من ی دانش اموز سمپادیم
پشت کنکوریم
موفق باشی@Soniaaa کلا برا من که اندازه یه مدرسه دولتی کاربرد داشت
-
@Soniaaa
(پول شهریه غیرانتفاعی نداشتیم مثلا :| )Leo
عا چرا با قرص اهن نارنگی میدادن مثلا حالمون بد نشه -
@Soniaaa
(پول شهریه غیرانتفاعی نداشتیم مثلا :| ) -
سمپاد: سازمان منگلان پرتاب شده از دبستان ب قول ی دوستی
( شوخیه ها خودمم سمپادیم)
-
D Oo بهمون گفتن مدرسه مجهز ترین آزمایشگاه شهر رو داره .... رفتیم آزمایشگاه .... نصف وسیله ها کثیف و ناشور ول شده بودن تو قفسه ها :///
نصف مواد هم خراب شده بودن و خدا میدونه چه چیزایی ریخته بودن قاطیش خراب شده بودن :///
همه مواد واسه حداقل ده سال پیش بود :////
یه کلید رو زدیم دیدیم صدای فن میاد ولی خود فن رو ندیدیم :////////////
اصلا یه وضعی ... -
D Oo بهمون گفتن مدرسه مجهز ترین آزمایشگاه شهر رو داره .... رفتیم آزمایشگاه .... نصف وسیله ها کثیف و ناشور ول شده بودن تو قفسه ها :///
نصف مواد هم خراب شده بودن و خدا میدونه چه چیزایی ریخته بودن قاطیش خراب شده بودن :///
همه مواد واسه حداقل ده سال پیش بود :////
یه کلید رو زدیم دیدیم صدای فن میاد ولی خود فن رو ندیدیم :////////////
اصلا یه وضعی ...محمد فواد
اصن مجهزم باشه ( خدایی برا ما بود ) بدرد نمیخوره یک کسی نمیخواد عملی یاد بگیره چون بدرد کنکور نمیخوره
دو اینکه اصن عملی هم یاد نمیدن ://