دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سوال از فصل یک زیست دهم - فشار اسمزی
-
سلام.
میشه فشار اسمزیو توضیح بدین؟ حس میکنم خوب متوجه نشدم
اول گفته که فشار لازم برای توقف کامل اسمز، فشار اسمزی محلول نام دارد. یعنی هر محلول یه فشار اسمزی داره که فشار اسمزی محلول های هر دو طرف غشا توی توقف کامل اسمز نقش دارن؟یه سوال دیگه هم داشتم
توی کتاب گفته هر چقدر تفاوت تعداد مولکول های آب در دو طرف غشا بیشتر باشه، فشار اسمزی بیشتره و جا به جایی آب هم سریعتره.
الان اینجا منظورش از بیشتر بودن فشار اسمزی، فشار اسمزی کدوم محلوله؟ یا معنی دیگه ای داره؟ چون بعدش گفته یه طرف غشا، فشار اسمزیش کمتره و یه طرف بیشتر. -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Sa.gh11 on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Sa.gh11
سلام ،وقتتون بخیر
شرط انجام اسمز غشایی با تراوایی نسبی هستش ؛ وقتی اختلاف غلظت بین دو محلول باشه خب طبیعتا مولکول های آب دوست دارن از جای پر غلظت(جایی که آب بیشتری داره ) به جای کم غلظت(جایی که آب کمتری داره ) برن تا در نهایت غلظت دو طرف با هم برابر میشه
هر جایی که غلظت آب بیشتر بود فشار اسمزی کمتر و بالعکس ..
پس می تونیم نتیجه بگیریم آب از جایی با فشار اسمزی کمتر میده به جایی با فشار اسمزی بیشتر -
پرستو بابایی متشکرم