الکتروشیمی و تولید برق
-
سلام
آیا تولید انرژی الکتریکی از تمام واکنش های اکسایش - کاهش ممکن هست؟
چون در برخی واکنش های اکسایش - کاهش، مبادله ی الکترون صورت نمیگیره و صرفا پیوند های شیمیایی بین اتم ها شکسته و تشکیل میشه. میخواستم بدونم از اون ها که نمیشه انرژی الکتریکی تولید کرد؟
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشم-پرو-شیمی -
والا من شیمی خیلی خوب بلد نیستم اما جملت اینجوری درست تر میشه که تولید انرزی از تمام واکنش های شیمیایی اتفاق نمیوفته و فقط در واکنش های اکسایشی و کاهشی اتفاق میوفته و اینکه بعضی واکنش ها رو که معادله اکسایش و کاهش واسشون مینویسی و بارشون تغییر نکرده در واقع واکنش اکسایشی کاهشی نبودن واکنش شیمایی بودن وگرنه در اون واکنش هایی که بشه انرزی تولید کرد تبادل الکترون داریم
-
والا من شیمی خیلی خوب بلد نیستم اما جملت اینجوری درست تر میشه که تولید انرزی از تمام واکنش های شیمیایی اتفاق نمیوفته و فقط در واکنش های اکسایشی و کاهشی اتفاق میوفته و اینکه بعضی واکنش ها رو که معادله اکسایش و کاهش واسشون مینویسی و بارشون تغییر نکرده در واقع واکنش اکسایشی کاهشی نبودن واکنش شیمایی بودن وگرنه در اون واکنش هایی که بشه انرزی تولید کرد تبادل الکترون داریم
shabnam zahraie
سلام
ممنون بابت پاسخ
اما منظور من اینه
الان شما مثلا این واکنش رو فرض بگیرید:
تو این واکنش، تعداد الکترون ظرفیت هر اتم ثابت هست در دو طرف معادله واکنش.یعنی از هیچ اتمی الکترون نگرفتیم بدیم به یه اتم دیگه. اما واکنش اکسایش - کاهش هست ( به دلیل تغییر عدد اکسایش )
ولی تو خیلی از واکنش های اکسایش - کاهش میبینیم که مثلا یه طرف معادله آهن دو مثبت هست، اون یکی طرف آهن سه مثبت ... و این جا چون الکترون ظرفیت آهن تغییر کرده پس مبادله الکترون داریم.
حالا حرف من اینه: از واکنش اکسایش - کاهش هایی که توشون مبادله الکترون نداریم(مثل واکنشی که عکسش رو دادم) میتونیم برق تولید کنیم؟ -
سلام
آیا تولید انرژی الکتریکی از تمام واکنش های اکسایش - کاهش ممکن هست؟
چون در برخی واکنش های اکسایش - کاهش، مبادله ی الکترون صورت نمیگیره و صرفا پیوند های شیمیایی بین اتم ها شکسته و تشکیل میشه. میخواستم بدونم از اون ها که نمیشه انرژی الکتریکی تولید کرد؟
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشم-پرو-شیمیLeo
نه مثلا سلول الکترولیتی واکنش اکسایش کاهش انجام میشه و انرژی مصرف میشه تا یکاری انجام بشه(مثلا روکش کردن قاشق) -
Leo
نه مثلا سلول الکترولیتی واکنش اکسایش کاهش انجام میشه و انرژی مصرف میشه تا یکاری انجام بشه(مثلا روکش کردن قاشق) -
@Soniaaa
آره درسته
ولی منظور من واکنش های طبیعی و خود به خودی بودن که نیاز نداشتن انرژی بدیم تا انجام بشنLeo
واکنش های طبیعی خود ب خودی هم بعضیاشون انرژی میگیرن و انجام میشن اینطوری نیس که هر واکنش طبیعی انرژی آزاد میکنه
اتفاقا من همین و پرسیدم سر کلاس آقاجانی اونم همین جوابو داد -
Leo
واکنش های طبیعی خود ب خودی هم بعضیاشون انرژی میگیرن و انجام میشن اینطوری نیس که هر واکنش طبیعی انرژی آزاد میکنه
اتفاقا من همین و پرسیدم سر کلاس آقاجانی اونم همین جوابو داد -
@Soniaaa
آره میدونم هر واکنشی انرژی اولیه میخواد(انرژی فعال سازی)
ولی خب واکنش های طبیعی بر خلاف اون سلول الکترولیتی لازم نیست که بهشون برق بدیم تا انجام بشن
واکنش دهنده هارو بذاریم کنار هم واکنش صورت میگیرهLeo
نه اینطوری نیس منظورم انرژی اولیه نیس
مثلا واکنشای طبیعی گرماگیر هم داریم منظورم اینه -
Leo
نگفت اونم فقط گفت داریم :// -
Leo
اتفاقا من همین و پرسیدم سر کلاس آقاجانی اونم همین جوابو داد@Soniaaa در الکتروشیمی و تولید برق گفته است:
اتفاقا من همین و پرسیدم سر کلاس آقاجانی اونم همین جوابو داد
با خواهرم همکلاسی
-
@Soniaaa در الکتروشیمی و تولید برق گفته است:
اتفاقا من همین و پرسیدم سر کلاس آقاجانی اونم همین جوابو داد
با خواهرم همکلاسی
Leo
عه نام کاربریش چیه؟
من تو کلاس تا دیم ولی هر از گاهی با سالیانه ها تو یک کلاسیم -
@Soniaaa
ببین اصلا داشته باشیم
این واکنش که تو گفتی طبیعی نیست که