الکتروشیمی و تولید برق
-
Leo
بابا ی انرژی آزاد میشه بلاخره یا نه؟
خب اون انرژی شاید کافی نبود اونوقت تکلیف چیه؟
ما از چیزی برق تولید میکنیم که صرفه اقتصادی هم داشته باشه دا -
amir ahmadi
از شیمی دانان بزرگ دعوت میفرماییم که در این چالش شرکت بنمایند
سوال در پست اول تاپیک مطرح شده.. -
@Soniaaa
اینم بگم
این که بگیم گرمای آزاد شده رو میتونیم تبدیل کنیم به برق نقض قانون دو ترمودینامیک هست.Leo
قانون دو ترمودینامیک چی بود -
@Soniaaa
اینم بگم
این که بگیم گرمای آزاد شده رو میتونیم تبدیل کنیم به برق نقض قانون دو ترمودینامیک هست.Leo در الکتروشیمی و تولید برق گفته است:
@Soniaaa
اینم بگم
این که بگیم گرمای آزاد شده رو میتونیم تبدیل کنیم به برق نقض قانون دو ترمودینامیک هست.مثل این که چرت گفتم :|
ولی در کل پست پایینیش درسته...کاری به گرما نداریم تو تبدیل به برق تو الکتروشیمی.. -
Leo
من نمیدونم برو با خودش حل کن -
@Rahman-Atafat
همون پست اول تاپیک(پست استارتر) -
سلام
آیا تولید انرژی الکتریکی از تمام واکنش های اکسایش - کاهش ممکن هست؟
چون در برخی واکنش های اکسایش - کاهش، مبادله ی الکترون صورت نمیگیره و صرفا پیوند های شیمیایی بین اتم ها شکسته و تشکیل میشه. میخواستم بدونم از اون ها که نمیشه انرژی الکتریکی تولید کرد؟
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشم-پرو-شیمی -
آرمین عنصرپور
از این واکنش چطور میخواییم برق تولید کنیم؟Leo همین گفتم دیگه هیدروژن رو اول کاری
-
Leo همین گفتم دیگه هیدروژن رو اول کاری
آرمین عنصرپور
اصلا هیدروژن نباشه
یه واکنش دیگه که توش ترکیب های مولکولی داریم اما از نوع اکسایش - کاهش هست... -
Leo سلطان نگاه من یک واکنش اکسایش کاهش رو برات میارم که مبادله اکترون هم توش انجام میشه ولی ما نمیتونیم ازش برق تولید کنیم اون که جای خود دارد مثال کتابم برات میارم
-
@Rahman-Atafat
بیارید دگ زیر لفظی میخواید؟ -
Leo سلطان نگاه من یک واکنش اکسایش کاهش رو برات میارم که مبادله اکترون هم توش انجام میشه ولی ما نمیتونیم ازش برق تولید کنیم اون که جای خود دارد مثال کتابم برات میارم
-
Leo
بیا دو واکنش اکسایش کاهش یکی با سلول یکی بدون اون یکی برق تولید میکنه یکی گرما اینها مگه اکسایش کاهش نیست چرا برق تولید نکرد این یه دلیل که از همه واکنش های اکسایش کاهش نمیشه برق تولید کرد تا اینجا میدونم در حد کتاب همینو به ما گفتن
-
Leo
بیا دو واکنش اکسایش کاهش یکی با سلول یکی بدون اون یکی برق تولید میکنه یکی گرما اینها مگه اکسایش کاهش نیست چرا برق تولید نکرد این یه دلیل که از همه واکنش های اکسایش کاهش نمیشه برق تولید کرد تا اینجا میدونم در حد کتاب همینو به ما گفتن
@Rahman-Atafat
موافقما ولی دومی قابلیت تولید برق داره دگ اگه تو مدار و شرایطش باشه