حس و حالتون
-
حسو حال :
خسته از زندگی از این اوضاع اما بعد از همه این حرفا آدم با درد محکم تر میشه بنظر من درد شروع زندگیست و زندگی سراسر درد است -
حس و حالتون الانا این روزا چیه؟ اونایی ک دانشگاهن یا کنکورو پشت کنکوریا و...؟ حستون نسبت به الانو اتفاقات بعد چیه
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-110 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم@دانیال-عالي-حسيني بنظرم اصلا از این تاپیکا نزنید مگر اینکه بدبختی بقیه باعث میشه نسبت به حالتون حس بهتری داشته باشید(همون حالتی که میگه فقط من نیستم که اینطوریم).مثل همون قانون نانوشته بین رسانه های رسمی که میگه راجب علل خودکشی سلبریتی ها حرف نزنید.شنیدنش باعث شایع تر شدن و مورد قبول شدنش میشه(و آمارشو بین مردم عادی بالا میبره).یعنی مثلا من میام اینجا میبینم حال همه همین شکلیه و حال بدم رو میپذیرم و این پذیرفتن از اون پذیرفتنا نیست که حالمون رو بهتر کنه.گرچه بعیده ولی بنظرم باعث دامن زدن به طرز فکر قربانی بودن میشه.بالاخره ادمیم و حالمون بد و خوب میشه دیگه!
من که فقط یه نفرم میبینم مثبت حرف بزنه(البته عینکیم)Kourosh Mousavi -
@دانیال-عالي-حسيني بنظرم اصلا از این تاپیکا نزنید مگر اینکه بدبختی بقیه باعث میشه نسبت به حالتون حس بهتری داشته باشید(همون حالتی که میگه فقط من نیستم که اینطوریم).مثل همون قانون نانوشته بین رسانه های رسمی که میگه راجب علل خودکشی سلبریتی ها حرف نزنید.شنیدنش باعث شایع تر شدن و مورد قبول شدنش میشه(و آمارشو بین مردم عادی بالا میبره).یعنی مثلا من میام اینجا میبینم حال همه همین شکلیه و حال بدم رو میپذیرم و این پذیرفتن از اون پذیرفتنا نیست که حالمون رو بهتر کنه.گرچه بعیده ولی بنظرم باعث دامن زدن به طرز فکر قربانی بودن میشه.بالاخره ادمیم و حالمون بد و خوب میشه دیگه!
من که فقط یه نفرم میبینم مثبت حرف بزنه(البته عینکیم)Kourosh Mousavi@mahan-hosein-poor بنظرم اینکه یجا باشه ک ادم با خودش صادق باشه خیلی خوبه
وگرنه ک کسی مجبور نیس بدبختیای بقیه رو بخونه
یا شایدم بیاد بخونه و درس بگیره -
@mahan-hosein-poor بنظرم اینکه یجا باشه ک ادم با خودش صادق باشه خیلی خوبه
یا شایدم بیاد بخونه و درس بگیرهچرا همه از بدبختیاشون حرف میزنن همه کلی خوشبختی دارن و نمیبینن و ازش حرف نمیزنن فقط وقتی چندتا مشکل پیش میاد اونا در نظرشون بزرگ میاد
خود من هم همینطورم
اصلا ذات آدم همینطوره فقط بدی ها رو میبینه
کسی که تاپیک و زده گفته از حس و حالتون بگید نه از مشکلاتتون
یعنی یه نفر نیست که نسبت به زندگی الانش حس خوب داشته باشه؟!! -
هومم.. حسم نسبت ب کنکور..
نمد فق حس میکنم قرار نیس ب اون چیزایی ک فک میکنم برسم..
خیلی گیجم.. خیلی..
وقتی ب هدفم فک میکنم پر از شادی میشم ولی حس میکنم خییلی دور دسته. اصن انگار برا من نیس.. انگار حق من اینه ک ب نتیجم نرسم و سرزنش شم
بعضی وقتا هم فک میکنم واقعا تو راه درستیم؟ یا تمام این 3 سالو راه اشتباهی اومدم..پر از حس نا امیدیم
Michael Vey
چقدر خوب این حس رو درک میکنم... -
@mahan-hosein-poor بنظرم اینکه یجا باشه ک ادم با خودش صادق باشه خیلی خوبه
یا شایدم بیاد بخونه و درس بگیرهMichael Vey اینکه یه محفلی باشه که حرفامون تو دلمون نمونه و نپوسیم عالیه.مخصوصا ما کنکوری ها که فقط کنکوری ،کنکوری رو درک میکنه.ولی شمردن بدبختی هامون مخصوصا اونهایی که فقط باید ازشون گذشت فقط حالمون رو بدتر میکنه(بماند که شمردن بدبختی اسمش روراستی نیست).خوب میشه اگه هممون به این خود اگاهی برسیم که چی بگیم که حالمون بهتر شه مخصوصا حالا که همو درک میکنیم(حتی نمیشه اسمش رو درد مشترک گذاشت!).مثلا هممون میدونیم هر موفقیتی ممکنه بعد از دستیابی برامون کمرنگ شه.ولی حالا اگر این اگاهی مشترکمون رو جایی به زبون بیاریم که همه به انگیزه نیاز دارن درست نیست.نمی تونیم بگیم کسی که این طور misinformation هارو بازگو میکنه آدم بدیه!ولی شاید واژه ی ناآگاه مناسب باشه؟امیدوارم حداقل بعد از خوندن این متن هممون یه قدم برای بهتر کردن هم حال های خودمون برداریم یا اگر کسی احساس منفیشو ذکر میکنه همه از بدبختیمون نگیم(بدون نتیجه ی مثبتی).
جز ما نمیخواهد رسید،هرگز کسی بر داد ما! -
@دانیال-عالي-حسيني بنظرم اصلا از این تاپیکا نزنید مگر اینکه بدبختی بقیه باعث میشه نسبت به حالتون حس بهتری داشته باشید(همون حالتی که میگه فقط من نیستم که اینطوریم).مثل همون قانون نانوشته بین رسانه های رسمی که میگه راجب علل خودکشی سلبریتی ها حرف نزنید.شنیدنش باعث شایع تر شدن و مورد قبول شدنش میشه(و آمارشو بین مردم عادی بالا میبره).یعنی مثلا من میام اینجا میبینم حال همه همین شکلیه و حال بدم رو میپذیرم و این پذیرفتن از اون پذیرفتنا نیست که حالمون رو بهتر کنه.گرچه بعیده ولی بنظرم باعث دامن زدن به طرز فکر قربانی بودن میشه.بالاخره ادمیم و حالمون بد و خوب میشه دیگه!
من که فقط یه نفرم میبینم مثبت حرف بزنه(البته عینکیم)Kourosh Mousavi@mahan-hosein-poor
کاملا باهات موافقم و برای همین سعی کرد به بقیه حال خوب رو در حد تجربیات خودم یاد بدم -
خودمو خوشحال و خوب نشون میدم پیش همه خانواده دوستان فامیل ولی خب درونم پوچ و خالیه نمیدونم چمه گاهی خیلی بی انگیزه میشم از اون ورم پشت کنکورم حس میکنم منم باید انتخاب رشته میکردم و همون پرستاری میرفتم انقدر لوس بازی در نمی اوردم واسش و ازین شرایط راحت میشدم ولی خب نرفتم یا اصلا شاید باید هنر رو ادامه میدادم یا اون کار خوب ک واسم پیدا شدو میرفتم و همراهش دانشگاه ولی خب خلاصه همه پل های پشتمو خراب کردم حس میکنم ی چیزی توی زندگیم کمه و نمیتونم خودمو جمعو جور کنم اساسی
حتی نمیدونم الان خودمو چرا خالی کردم:)@Catherine منم دقیقا مثل تو هم همپرستاری اورده بودم هم تو کنکور هنر بازیگری ولی فقط یه بار فککردم یه سال دیگه برای چییزی که دوست دارم بجنگم خیتلم خیای راحتتت تر که اگه سال ها بگذره نگم کاش یه سال پشت کنکور میموندم میشد دیگه برای این مسئله حداق افسوس نمیخورم
-
@mahan-hosein-poor
کاملا باهات موافقم و برای همین سعی کرد به بقیه حال خوب رو در حد تجربیات خودم یاد بدمKourosh Mousavi دمت گرم!یکاش از مثلت چند تا بود