چطوری زیست رو بخونم کمک
-
اقای موقاری خیلی خوب هستند
امینی راد نظام قدیمبعد اقای موقاری زیست دهم بزای ما یکم تغییر داشت
برای همین فیلم هاشون یک بحش ها با زیست دهم ی ها که امسال کنکور دارند
فرق داره11و 12 فکر کنم زیاد تغییری نداشته
jahad_121 ببخشید یه سوال داشتم
چه زمانی شروع کنم به ترکیبی خوندن
من الان مثل یه پایه دهنی تازه واردم -
Azin Hasani 1 سلام
اقای موقاری
از نظر من زیست درسیه که باید تدریس بشه و با خوندن قابل فهم نیست
بهتره اول فیلم هر درسو ببینید.
موفق باشید@Zhra8393 نظرتون درمورد آقای راستی بروجنی چیه
-
jahad_121 ببخشید یه سوال داشتم
چه زمانی شروع کنم به ترکیبی خوندن
من الان مثل یه پایه دهنی تازه واردمسلام من خودم امسال کنکور دارم
تجربه ندارم زیاد
دوستان می تونند راهنمایتون کنند خودشون قبول شدندولی خب اول باید مطالب رو کامل بخونید بعد
میشه تست ترکیبی کار کرد و پیشنیاز های فصل ها رعایت بشه چون مثلان بعضی از فصل های زیست نیازه که قبلش حتما فصل ها از پایه رو مثلان خونده باشید و...
@Zahra-HD -
سلام من خودم امسال کنکور دارم
تجربه ندارم زیاد
دوستان می تونند راهنمایتون کنند خودشون قبول شدندولی خب اول باید مطالب رو کامل بخونید بعد
میشه تست ترکیبی کار کرد و پیشنیاز های فصل ها رعایت بشه چون مثلان بعضی از فصل های زیست نیازه که قبلش حتما فصل ها از پایه رو مثلان خونده باشید و...
@Zahra-HD -
سلام بچه ها .
من نظام قدیمم .میخوام زیست رو بخونم اما هیچی بلد نیستم
قراره خرداد ماه امتحان ترم دوازدهم روبدم به خاطر همین زیست رو شروع کردم به خوندن دیدم که حتما باید اول از پایه خونده شده گویا هیچ جوره نمیشه دهم و یازدهم رو بپیچونم
با توجه به اینکه کنکور هم میخوام بدم که دیگه گاوم زاییده و باید خونده شن
اما نکته اینه
کدوم تدریس رو نگاه کنم
آقای امینی راد
آقای تفتی
یا آقای موقاریAzin Hasani 1 آقای موقاری بی نظیرن، من با ایشون زیست رو فهمیدم و عاشقش شدم، من هزاردرصد آقای موقاری رو پیشنهاد میکنم
موقاری عاشقتیم
برای دهم و یازدهم هم برای اینکه سریعتر پیش برید میتونید از تورق سریع ها و کارگاه ها استفاده کنید که حجمشون کمتره -
سلام بچه ها .
قراره خرداد ماه امتحان ترم دوازدهم روبدم به خاطر همین زیست رو شروع کردم به خوندن دیدم که حتما باید اول از پایه خونده شده گویا هیچ جوره نمیشه دهم و یازدهم رو بپیچونم
اما نکته اینه
کدوم تدریس رو نگاه کنم
آقای امینی راد
آقای تفتی
یا آقای موقاریAzin Hasani 1 سلام
تو ویس این پست در قسمت دومش راجع به امتحان نهایی حرف زدم حتما بهش گوش کنین https://forum.alaatv.com/post/2876005
و راجع به معلم ها به نظر من یه مبحث رو با هر معلم ببینید و در نتیجه تصمیم بگیرین که با کدوم معلم بهتر فهمیدین یا بهتر ارتباط برقرار کردین
ویه توصیه هم دارم
این که چون شما فرصت کمی دارین و همه ی مطالب رو نخوندین به نظرم اگه به بخش هایی رو حذف کنین و تمرکز و انرژی تون رو یه تعداد بخش های محدود تر و اسون تر بزارین درصد بالاتری تو کنکور کسب خواهید کرد. -
Azin Hasani 1 سلام
تو ویس این پست در قسمت دومش راجع به امتحان نهایی حرف زدم حتما بهش گوش کنین https://forum.alaatv.com/post/2876005
و راجع به معلم ها به نظر من یه مبحث رو با هر معلم ببینید و در نتیجه تصمیم بگیرین که با کدوم معلم بهتر فهمیدین یا بهتر ارتباط برقرار کردین
ویه توصیه هم دارم
این که چون شما فرصت کمی دارین و همه ی مطالب رو نخوندین به نظرم اگه به بخش هایی رو حذف کنین و تمرکز و انرژی تون رو یه تعداد بخش های محدود تر و اسون تر بزارین درصد بالاتری تو کنکور کسب خواهید کرد.@Zahra-HD
سلام اگر فصل هفت زیست یازدهم رو حذف کنیم برای خوندن دوازدهم مشکی پیش نمیاد ؟یا کلا بحث ترکیبی با این فصل در هر سه پایه چقدر هست ؟ -
@Zahra-HD
سلام اگر فصل هفت زیست یازدهم رو حذف کنیم برای خوندن دوازدهم مشکی پیش نمیاد ؟یا کلا بحث ترکیبی با این فصل در هر سه پایه چقدر هست ؟ -
@Parisa-Azimi به نظر من جاهای سخت رو حذف کنین
فصل۷ آسونه
درضمن چون قراره نهایی بدین ترجیحا دوازدهم همه رو بخونین
حالا اگرم خواستین حذف کنین مثلا ژنتیک باشه@Zahra-HD
ممنون -
سلام بچه ها .
اما نکته اینه
کدوم تدریس رو نگاه کنم
آقای امینی راد
آقای تفتی
یا آقای موقاریAzin Hasani 1 بدون شک استاد موقاری