ال کمک
-
-
@Rahman-Atafat
خود محلول ۴۰درجه سلسیوسه
چجوری با گرم کردن به تتایی میرسه که زیر ۴۰درجس نمیفهمم -
@Rahman-Atafat
خود محلول ۴۰درجه سلسیوسه
چجوری با گرم کردن به تتایی میرسه که زیر ۴۰درجس نمیفهمم -
@Rahman-Atafat
فهمیدم ی دیقه فیوزم پرید
️
-
من حلش کردم گیرم یه جای بود هر کاری میکردم حل نمی شد بار سوم حلش کردم یعنی همین 5 دقیقه پیش حلش کردم
@Rahman-Atafat
میشه بفرستی -
@Rahman-Atafat
ممنونم -
@Rahman-Atafat
راستش نفهمیدم -
@Rahman-Atafat خوب ما محلول سیر شده وقتی که داریم یعنی یه حلال و یه حل شونده ای داشتیم تویه دمای که جمع کردیم این دوتارو عدد 65 گرم %(#ff0000)[محلول] بدس اومده دیگه مگه غیر اینه
-
@Rahman-Atafat من اومدم معادله رو نوشتم دمای 40 رو توش قرار دادم تا انحلال رو در دمای 40 در 100 گرم آب بدست بیارم ( دقت معادله میزان انحلال یک ماده رو در 100 گرم آب نشون میده )
@Rahman-Atafat حالا بعد این که این کارو کردم انحلال در دمای 40 مشخص شد گفتم داداش ما 65 گرم محلول سیر شده داریم تو این دما الان انحلال من شد 30 گرم در 100 گرم آب گفتم خب انگار 130 گرم محلول %(#ff0000)[سیر شده در دمای 40 دارم ] اومدم یه تناسب زدم گفتم در دمای 40 در 130 تا محلول سیر شده 30 گرم حل شونده هست در 65 گرم محلول سیر شده چند گرم حلشونده هست
-
@Rahman-Atafat حالا بعد این که این کارو کردم انحلال در دمای 40 مشخص شد گفتم داداش ما 65 گرم محلول سیر شده داریم تو این دما الان انحلال من شد 30 گرم در 100 گرم آب گفتم خب انگار 130 گرم محلول %(#ff0000)[سیر شده در دمای 40 دارم ] اومدم یه تناسب زدم گفتم در دمای 40 در 130 تا محلول سیر شده 30 گرم حل شونده هست در 65 گرم محلول سیر شده چند گرم حلشونده هست