برنامه پیشروی راه ابریشم در سال یازدهم
-
سلام.من امسال سال یازدهمم رشته تجربی.من امسال پک اختصاصی تجربی راه ابریشم پرو رو خریداری کردم و میخوام دهم و یازدهمم رو راه ابریشمی همین امسال ببندم.من امسال باید چجوری ویدیو های راه ابریشم رو ببینم.
من نظر خودم میگه که پیله ها رو ببینم و ویدیو های مربوط به دروس سال یازدهم و دهم رو ببینم فقط.نظر شما چیه؟ویدیو ها جوری نیست که مثلا باید حتما دروس پایه ی دوازدهم (مثل پروتئین ها) رو اول یاد بگیریم واسه فرسنگ بعدی یا خیر؟چون اونجوری باشه باید دوازدهمم دید دیگه؟! -
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریاضیات رو کامل ببین حتی سال دوازدهم بقیهه دس ها ک مبحث ها و فصل هاشون کاملا مشخصه
-
Patima Moinaldini درسته!مبحث ها و اینا کاملا مشخصه ولی میخواستم اینم بدونم که مثلا این ترتیب ویدیو ها که براساس سه سال چیده شده مشکلی در درک دروس یازدهم که در فرسنگ های بعده ایجاد نمیکنه؟مثلا برای درک مطلب لازم نیست ویدیو های دوازدهم قبل از اون رو هم ببینم؟
**در ضمن یک سوال دیگه:**آلا مشاوری نداره که زنگ بزنی بهش و مشاوره بگیری؟چون من خیلی از رابط کاربری و برنامه های آلا سر در نمیارم و خیلی چیزا برام گُنگه اینجا!
-
سلام.من امسال سال یازدهمم رشته تجربی.من امسال پک اختصاصی تجربی راه ابریشم پرو رو خریداری کردم و میخوام دهم و یازدهمم رو راه ابریشمی همین امسال ببندم.من امسال باید چجوری ویدیو های راه ابریشم رو ببینم.
من نظر خودم میگه که پیله ها رو ببینم و ویدیو های مربوط به دروس سال یازدهم و دهم رو ببینم فقط.نظر شما چیه؟ویدیو ها جوری نیست که مثلا باید حتما دروس پایه ی دوازدهم (مثل پروتئین ها) رو اول یاد بگیریم واسه فرسنگ بعدی یا خیر؟چون اونجوری باشه باید دوازدهمم دید دیگه؟!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط Arya A B انجام شدهPhantom AIR ریاضی رو کامل ببین چون سال دوازدهم عملا چیز خاصی نداره میتونی همین امسال بخونیش و تابستون تست بزنی ازش . شیمی هم تا جایی که من دیدم اصلا ربطی به دوازدهم نداره ویدیو های یازدهم و دهمش . زیست هم چون من رشته ریاضی هستم خبری ندارم چجوری هست . فیزیک هم به جز فصل کار انرژی دهم که استاد طلوعی کمی با دینامیک دوازدهم مخلوطش کرده چیز دیگه ای نیست
امیدوارم موفق باشی و آفرین بهت که از الان شروع کردی
-
Patima Moinaldini درسته!مبحث ها و اینا کاملا مشخصه ولی میخواستم اینم بدونم که مثلا این ترتیب ویدیو ها که براساس سه سال چیده شده مشکلی در درک دروس یازدهم که در فرسنگ های بعده ایجاد نمیکنه؟مثلا برای درک مطلب لازم نیست ویدیو های دوازدهم قبل از اون رو هم ببینم؟
**در ضمن یک سوال دیگه:**آلا مشاوری نداره که زنگ بزنی بهش و مشاوره بگیری؟چون من خیلی از رابط کاربری و برنامه های آلا سر در نمیارم و خیلی چیزا برام گُنگه اینجا!
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPhantom AIR من کللللللل فیلم های راه ابریشم رو دیدم ب جز شیمی اونم اسکیومتری هر جایی هر چی ک بخوان بگن رو وز اول توضیح میدن
اصلا نگران نباش ک ی چی رو داخل دوازدهم گفتن بخوان فرسنگ بعد داخل ۱۱ ام نگن -
Phantom AIR من کللللللل فیلم های راه ابریشم رو دیدم ب جز شیمی اونم اسکیومتری هر جایی هر چی ک بخوان بگن رو وز اول توضیح میدن
اصلا نگران نباش ک ی چی رو داخل دوازدهم گفتن بخوان فرسنگ بعد داخل ۱۱ ام نگننوشتهشده در ۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPatima Moinaldini
ی چی رو اضافه کنم ب حرفای قبلیم اینه ک شما آقای صلوعی داری من کازرانیان از ایشون زیاد سر د نمیارمولی مشاور الا آقا اسماعیلی هس میتونی داخل بله ازشون مشاوره بگیری یعنی جاست سوال مشاوره ای و حواب میده ن اینکه بخوان شخصی سازی بشه
-
Patima Moinaldini
ی چی رو اضافه کنم ب حرفای قبلیم اینه ک شما آقای صلوعی داری من کازرانیان از ایشون زیاد سر د نمیارمولی مشاور الا آقا اسماعیلی هس میتونی داخل بله ازشون مشاوره بگیری یعنی جاست سوال مشاوره ای و حواب میده ن اینکه بخوان شخصی سازی بشه
Patima Moinaldini چجوری میتونم با ایشون در ارتباط باشم؟
-
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPhantom AIR من شمارش رو داخل گوشیم داشتم ک گرفتن گوشیم رو ی تیکت پشتیبانی بزن شماره رو بگیز
-
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Phantom AIR من شمارش رو داخل گوشیم داشتم ک گرفتن گوشیم رو ی تیکت پشتیبانی بزن شماره رو بگیز
Patima Moinaldini ممنون