آزمونهای قلم چی
-
سلام خدمت همه دوستان
یک سوال داشتم ازتون و یک راهکار میخواستم
همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه میخوام بگم که شما چجوری برای قلم چی میخونید که میتونید تراز بالا بیارید
آزمون اول که من به معنای واقعی کلمه گند زدم و تراز بالای 5500 نداشتم 🥴
تو آزمون دوم سعی کردم فقط رو یه درس مثل زیست تمرکز کنم و بقیه رو صفر زدم تراز زیستم هم بد نشد اما اونطور که انتظار دارم نبود 6900 شد
تو این آزمون سعی کردم رو شیمی و زیست سرمایه گذاری کنم اما باز هم تراز بالایی نتونستم کسب کنم
با اینکه به درس ها مسلطم و تست هم کم نمیزنم نمیدونم چرا قلم چی ها اینجوری میشه!
ممنون میشم راهنمایی کنید .
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشم-پرو-زیست
راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@Soniaaa -
سلام. شاید کم تست میزنید یا روش مطالعه خوبی ندارید یا بازده نداره مطالعتون
-
سلام. شاید کم تست میزنید یا روش مطالعه خوبی ندارید یا بازده نداره مطالعتون
Amir ali Nikfard
در مورد بازده که میتونم بگم پایین نیست
اما شاید در مورد تست بشه اینو گفت من بیشتر میخونم تا تست بزنم
ممنون میشم شیوه ی مطالعتون رو بفرمایید شاید روش من اشتباهه -
تست های کتاب آبی رو برای تراز بالای قلمچی باید حل کنی ولی پیشنهاد نمی کنم ولی اگه خیلی میخوای تراز بالا بگیری توی آزمونای \قلمچی\ تست های کتاب آبی درس مد نظر روباید کار کنی
-
تست های کتاب آبی رو برای تراز بالای قلمچی باید حل کنی ولی پیشنهاد نمی کنم ولی اگه خیلی میخوای تراز بالا بگیری توی آزمونای \قلمچی\ تست های کتاب آبی درس مد نظر روباید کار کنی
حسین کاظمی 0
خیلیا رو میشناسم که برا قلمچی میخوندن و ترازشون همیشه بالای 6000 بود ولی نتیجه ای تو کنکور نگرفتن
دقیقا همینو میخوام بدونم که بعضیا چطوری میخونن که هم تو قلمچی هم کنکور موفقن -
خودت داری میگی ... تمرکز روی یک درس... شیوه اشتباه ...
-
[audio/2ELWNfNOH91Epj7fOObhEEkp.m4a]
-
سلام خدمت همه دوستان
یک سوال داشتم ازتون و یک راهکار میخواستم
همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه میخوام بگم که شما چجوری برای قلم چی میخونید که میتونید تراز بالا بیارید
آزمون اول که من به معنای واقعی کلمه گند زدم و تراز بالای 5500 نداشتم 🥴
تو آزمون دوم سعی کردم فقط رو یه درس مثل زیست تمرکز کنم و بقیه رو صفر زدم تراز زیستم هم بد نشد اما اونطور که انتظار دارم نبود 6900 شد
تو این آزمون سعی کردم رو شیمی و زیست سرمایه گذاری کنم اما باز هم تراز بالایی نتونستم کسب کنم
با اینکه به درس ها مسلطم و تست هم کم نمیزنم نمیدونم چرا قلم چی ها اینجوری میشه!
ممنون میشم راهنمایی کنید .
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشم-پرو-زیست
راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@Soniaaa@Amir-Reza-Babahabib واسه اینک بتونی قلمچی رو بالابزنی باید از دهم کیپ بخونی سال آخر خوندن سخته.پایه قوی میخاد ک فقط تو آزمونا مرور کنی و تست بزنی.بودجه بندیش فقط برای۳۰درصد دانشاموزا مناسبه،بخاطر همونه من امسال ثبتنام نکردم سال قبل دوازدهم ک بودم نمیدونستم هچ چکارمیکنم مدرسه کنکور ازمونا آدمو میربزه بهم فشارخانواده هم ک چه عرض کنم
-
ممنون از همتون
جدا کمکم کردید
شاید وقتش باشه روش درس خوندنمو کلا عوض کنم ...