۲تا خبر خوب آلاء
-
میگم آلاء داره سرو و صدا می کنه ها! گفتم بیام یه سلامی بکنم و برم دلم تنگ شده بود برای آلاء 4 سال پیش خیلی بهم کمک کرد
چند وقتی هم توفیق کمک به آلاء رو داشتم ولی بعدش از آقا سهراب اجازه گرفتم برم، اما قول میدم بر گردم.
البته تو کانال هستم و اخبار آلاء رو پی گیرم، کلی ایمیل هم من زدم تازهکلا به یه کار آلاء خیلی حال می کنم، اینکه هر دفعه یه چیز بهتر رو می کنه،
تو شیمی:
حاجی سلیمانی -> آقاجانی -> صنیعی
تو فیزیک:
فدایی فرد -> رفیع رفیعی -> کازرانیان -> طلوعی <-> فدایی فرد / داداشی
تو زیست
ارشی -> پازوکی -> امینی / رحیمی -> جعفری
تو ادبیات
مرادی-> کاظمی -> صادقی -> راوش -> دکتر سبطیآلاء هر روز بهتر از دیروز دینگ دینگ
-
سلام به دوستان خوب آلایی
خب آلا مثل همیشه این بار هم خبرهای خوبی برای همراهنش دارههمونطور که میدونید درخواست های زیادی در مورد زبان فارسی و زیست شناسی داده بودین و نگران این ۲تا درس بودین خب آلا همیشه هوای آلایی ها رو داشته بنابراین یه برنامه جدید داریم که توضیحات کامل اون رو در فایل صوتی زیر به صورت کامل می تونید بشنوید
کلیک کنید
من یه توضیح مختصر خدمتتون میگم
قراره زبان فارسی رو با دکتر سبطی داشته باشیم
و زیست شناسی رو با دکتر جعفری داشته باشیمشاد و موفق باشین
-
خواهشا زود زود فیلم بدید!! الان زیست دکترجعفری رو سریع بدید رو سایت ممنون میشم! خدااااوکیلی عربی کنکور اصلااااا لازم نبود دبیر جدید بیارید( استاد اهویی!) چون واقعا استاد جلادتی و ناصح زاده کافی بودن! بجاش وقت بیشتری برا درسای دیگه میزاشتین! مثل درک مطلب زبان که خیییییلی نیازه @M-an . ... sohrab ..... ,ولی دمتون گرم خداوکیلی.
-
سلام میگم ای کاش آقای جعفری یه فیلم فقط واسه معرفی بخش هایی از زیست که قراره ترکیب بشن بگن عالیمیشه ها
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@حامیان-آلاء
@همیار -
سلام به دوستان خوب آلایی
خب آلا مثل همیشه این بار هم خبرهای خوبی برای همراهنش دارههمونطور که میدونید درخواست های زیادی در مورد زبان فارسی و زیست شناسی داده بودین و نگران این ۲تا درس بودین خب آلا همیشه هوای آلایی ها رو داشته بنابراین یه برنامه جدید داریم که توضیحات کامل اون رو در فایل صوتی زیر به صورت کامل می تونید بشنوید
کلیک کنید
من یه توضیح مختصر خدمتتون میگم
قراره زبان فارسی رو با دکتر سبطی داشته باشیم
و زیست شناسی رو با دکتر جعفری داشته باشیمشاد و موفق باشین
-
سلام میگم ای کاش آقای جعفری یه فیلم فقط واسه معرفی بخش هایی از زیست که قراره ترکیب بشن بگن عالیمیشه ها
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@حامیان-آلاء
@همیار@zz-1377 در ۲تا خبر خوب آلاء گفته است:
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@حامیان-آلاء
@همیارفیلم اولشو دیدید ؟ اینطور ک من دیدم قراره همه فصلا باهم ترکیب بشن ! اونقدر مسلط بودن اصلا براشون ترکیب کردم محدودیت نداشت !
-
@zz-1377 در ۲تا خبر خوب آلاء گفته است:
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@حامیان-آلاء
@همیارفیلم اولشو دیدید ؟ اینطور ک من دیدم قراره همه فصلا باهم ترکیب بشن ! اونقدر مسلط بودن اصلا براشون ترکیب کردم محدودیت نداشت !
@dr-sobhan آره فیلم اولشو دیدم خب به هرحال اونقدر مسلط هستن که بگن مثلا دوصفحه اول از فصل دوم زیست سوم با چندجا ترکیب میشه هرچند که ترکیبیات زیاد باشه ....
-
اگه امکانش هست یه جلسه واسه معرفی کامل زیست اقای جعفری بذارید . اینکه چطوری و در چند جلسه میخوان زیست کامل کن ؟ خیلی مهمه لطفا این مسئله رو پیگیر باشید . باتشکر از بهترین سایت آموزشی دنیا
-
خیلی خوب و عالی : )
-
اگه امکانش هست یه جلسه واسه معرفی کامل زیست اقای جعفری بذارید . اینکه چطوری و در چند جلسه میخوان زیست کامل کن ؟ خیلی مهمه لطفا این مسئله رو پیگیر باشید . باتشکر از بهترین سایت آموزشی دنیا
Mr-President در ۲تا خبر خوب آلاء گفته است:
تدریسو شروع کنن بهتره! معرفی چه فایده!! همون فیلم معرفی خیییلی وقتشونو میگیره برا اماده کردن! بهتره فیلم تدریس رو ببینیم
-
تدریسو شروع کنن بهتره! معرفی چه فایده!! همون فیلم معرفی خیییلی وقتشونو میگیره برا اماده کردن! بهتره فیلم تدریس رو ببینیم
reza213 در ۲تا خبر خوب آلاء گفته است:
معرفی خیلی فایده داره
اینکه میدونید هر کسی نیست !!
همین معرفی باعث شد خیلی ها مشتاقانه در انتظار فیلم باشند ون میدونم فیلم درست و حسابی هست
معرفی مصداق مشت نمونه خروار هستش عزیز دل برادر -
معرفی خیلی فایده داره
اینکه میدونید هر کسی نیست !!
همین معرفی باعث شد خیلی ها مشتاقانه در انتظار فیلم باشند ون میدونم فیلم درست و حسابی هست
معرفی مصداق مشت نمونه خروار هستش عزیز دل برادرjavad-mahdizadeh معرفی کردن یه بار دیگه! صد بار فیلم معرفی بده داداش گلم؟؟! ): . بره تو درس چارتا ترکیبی بگه راه بیفتیم بهتره یا بگه فلان فصل راحته و فلان و...
-
javad-mahdizadeh معرفی کردن یه بار دیگه! صد بار فیلم معرفی بده داداش گلم؟؟! ): . بره تو درس چارتا ترکیبی بگه راه بیفتیم بهتره یا بگه فلان فصل راحته و فلان و...
javad-mahdizadeh معرفی کردن یه بار دیگه! صد بار فیلم معرفی بده داداش گلم؟؟! ): . بره تو درس چارتا ترکیبی بگه راه بیفتیم بهتره یا بگه فلان فصل راحته و فلان و...
داداش یه دونه معرفی داد دیگه
چرا ناراحتی؟؟؟
ده تا معرفی نداده که ! -
چرا ناراحتی؟؟؟
ده تا معرفی نداده که !javad-mahdizadeh شما ناراحتی میگه بیشتر بده!! من مشتاق شروع تدریسم
-
javad-mahdizadeh شما ناراحتی میگه بیشتر بده!! من مشتاق شروع تدریسم
من کجا گفتم بده
عه چرا حرف دهن من میزاری ! -
چرا ناراحتی؟؟؟
ده تا معرفی نداده که !javad-mahdizadeh آقا چرا بحث میکنید مگه فیلمارو گذاشتن ت انجمن؟؟؟
-
من کجا گفتم بده
عه چرا حرف دهن من میزاری !javad-mahdizadeh ول کن اصن!
-
javad-mahdizadeh آقا چرا بحث میکنید مگه فیلمارو گذاشتن ت انجمن؟؟؟
@dr-lila در ۲تا خبر خوب آلاء گفته است:
javad-mahdizadeh آقا چرا بحث میکنید مگه فیلمارو گذاشتن ت انجمن؟؟؟
چرا همه چی سر من میکشنه عه