تحلیل قلمچی
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۱، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام میخواستم بدونم ازمون های جدید قلمچی یعنی 4 اذر و ابان ماه رو کی قرار میدین تو سایت برا زیست میخواستم؟؟
-
سلام میخواستم بدونم ازمون های جدید قلمچی یعنی 4 اذر و ابان ماه رو کی قرار میدین تو سایت برا زیست میخواستم؟؟
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۱، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Salehi 0 سلام پیشنهاد میکنم از سایتای دیگه نگاه و تحلیل کنین و منتظر آلا نمونین .
-
Mahdi Salehi 0 سلام پیشنهاد میکنم از سایتای دیگه نگاه و تحلیل کنین و منتظر آلا نمونین .
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۱، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hanu شما چه سایتی رو پیشنهاد میدید که برای منه کنکوری مناسب باشه
-
@hanu شما چه سایتی رو پیشنهاد میدید که برای منه کنکوری مناسب باشه
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۱، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Salehi 0 سایت قلمچی همون روز آزمون تحلیل هارو میزاره
همچنین با یه سرچ تو گوگل هم میتونین تحلیل منابع دیگه رو ببینید . -
Mahdi Salehi 0 سایت قلمچی همون روز آزمون تحلیل هارو میزاره
همچنین با یه سرچ تو گوگل هم میتونین تحلیل منابع دیگه رو ببینید .نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۱، ۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hanu تشکر
-
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Salehi 0
از شهریور هیچ ازمونی برای زیست تحلیل نشده و فقط 2 ویدیو هست
تنها درسی که تحلیل ش منظم انجام شده فیزیکه
تحلیل ازمون وقتی خوبه که فاصله ش با ازمون کم باشه و دبیر خوبی هم تحلیل کنن -
Mahdi Salehi 0
از شهریور هیچ ازمونی برای زیست تحلیل نشده و فقط 2 ویدیو هست
تنها درسی که تحلیل ش منظم انجام شده فیزیکه
تحلیل ازمون وقتی خوبه که فاصله ش با ازمون کم باشه و دبیر خوبی هم تحلیل کنننوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین دلشاد والا من با تحلیلی که دبیر خانوم داشت توضیح میداد خیلی خوب بود ولی ای کاش برای بقیه ازمونا هم بزارن