-
سلام
وقت همگی بخیر
چتر نجات رو که گفتند برای همه رایگانه اما سایت دانا باز نمیکنه.
از طرفی هم، گفتند که روی تمامی دورهها تا ۱ فروردین تخفیف ۷۰ درصد داریم، اما روی چتر نجات تخفیف ۴۰ درصد خورده و این یک دبه کردن محسوب میشه! 😅
سال قبلیای راه ابریشم هم میگفتند، چتر نجات رو رایگان به ما دادند، برای کسانی هم که پرو هستند باید رایگان بدهند، دیروز منم توی تیکت پرسیدم، گفتند که اطلاع میدیم.
و حالا از شما امت همیشه در صحنه میخوام که با ابراز لطفتون و با اتحادی راسخ(دیگه ضایع نکنید منو😅)، کامنتها رو بمباران کنید تا مسئولین آلا در ما نظری بنمایند.🙋🥲 -
-
Screenshot (102).png Screenshot (101).png
اقااا دبیرای ریاضی چرا یهو از گیسو بلند به کچل تغییر یافتن؟؟🤣 🤣 🤣
واقعا میتونی تغییر رو با آلا حس کنی😅 😅 😅@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@ریاضیا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
پارسال که چتر نجات ها تولید شد رایگان به راه ابریشمی ها دادن
خواستم بدونم الان که چتر نجات 2 داره ساخته میشه هم مثل پارسال رایگان در دسترس راه ابریشمی ها یا راه ابریشم پرویی ها قرار میگیره یا نه ؟@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-شیمی
-
-
دوستان کسی میدونه کلاسای رفع اشکال واسه راه ابریشمی ها میخواد از کی برگزار بشه سوالام شدن یه کتاب@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
-
سلام دوستان
داخل فرسنگ ۳ مثلثات هست
و قسمتی که برای روابط مثلثاتی هست
بنظرم فرمول هاش خیلی زیاد شده
حتی مثلا آقای ثابتی بعضی فرمول های سریع رشته ی ریاضی هم آوردهنظرتون چیه؟ آیا همش لازمه؟
و اینکه چطور میشه طبقه بندیش کرد؟@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
۲۰۲۳۰۳۱۵_۱۳۲۸۲۴.jpg ۲۰۲۳۰۳۱۵_۱۳۱۷۲۶.jpg
تحلیل کنید دستتون گرم شه
اینم یه هدیه کوچولو واسه کسایی که اومدن تحلیل کردن۲۰۲۳۰۳۱۵_۱۳۵۲۱۶.jpg [سرنوشت پروتئین سازی)
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست -
دوستان سوالی داشتمخدمت شما مطرحش میکنم...
بنده به شدت مصمم به کنکور مجدد در رشته تجربی هستم. شاغلم و دیپلم نظام قدیم ریاضی دارم.
برای اینکه دروس رو بخونم پیشنهادتون استفاده از راه ابریشم هست یا نه؟؟؟
خوب بوده؟ -
-
-
-
سلام
بعضی از مسائل فیزیک هستند واقعا تیپ های مختلفی دارند و آدم نمیدونه از کدوم فرمول بره
مثل دما و گرما که واقعا توی بعضی مسائل اش همه چی قاطی میشه
بنظرتون این تفکیک چطور میتونه انجام بشه
در ضمن راه ابریشم آقای طلوعی رو دارم(تجربی)@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@مشاور-ابریشم -
-
سلام دوستان نظرتون در مورد سطح تست های ابریشم تجربی چیه
؟
بنظرتون قدیمی نشدند؟
میشه بیخیال اش شد و جاش مثلا آیکیو ریاضی زد؟
سطح تست های فوریت ریاضی چطورن؟
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی -
سلام دوستان من راه ابریشم فیزیک آقای طلوعی رو دارم(تجربی)
داخل بعضی مباحث مثل حرکت شناسی حس میکنم مفهومی درس داده نمیشه
یعنی خودم حس میکنم بعضی جاها فقط دارم حفظ میکنم
بنظرتون مشکل از کجاست؟
من خودم حس میکنم شاید آقای طلوعی خیلی مفهمومی نگن(شاید اشتباه از من)@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
behnam_esmaeeli -
سلام.
امیدوارم که حالتون خوب باشه.
بچها یه سوالی دارم ازتون، به نظرتون لازمه فیلم های حل تست راه ابریشم توی درس های فیزیک و شیمی رو ببینیم؟!
یا نه اگه تست رو حل کردیم و دیدیم که بلدیم، دیگه فیلمو نگاه نکنیم؟ آموزش کامل میشه یا نه!؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک
راه ابریشم پرو ریاضی
-
بچه هایی ک گرفتین راه ابریشم پرو ریاضی رو میشه یه خلاصه توضیح بدید چطوره از لحاظ سبک و کیفیتی؟ میخوام بگیرم به نظرتون خوبه؟
-
Mohammadreza Doosti راه ابریشم پرو-شیمی راه ابریشم پرو-فیزیک طلوعی راه ابریشم پرو-ریاضیات ریاضی راه ابریشم پرو ریاضیا آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nima.hy چند روز که استفاده کردی از راه ابریشم نظرت رو راجبش همین جا اگر تونستی بگو چطور بوده
-
Mohammadreza Doosti اره مرسی فهمیدم دیگ همون اقای طلوعی رو زدم
-
Mohammadreza Doosti راه ابریشم پرو-شیمی راه ابریشم پرو-فیزیک طلوعی راه ابریشم پرو-ریاضیات ریاضی راه ابریشم پرو ریاضیا آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammadreza Doosti و در آخر خوب تصمیمتون رو بگیرید چون میخواهید پول هزینه کنید ببینید که آیا با استاد ارتباط برقرار میکنید یا خیر
-
Mohammadreza Doosti و یکی از مهم ترین نکاتی که یادم رفت بگم
اگر راه ابریشم دکتر طلوعی رو خریدید نزدیک سی تا تست اول تسلط برای فصل حرکت شناسی رو ببینید که دقیق بفهمید روش حل تست های حرکت شناسی به چه نحوی هستش که بعدا به مشکل نخورید استاد خیلی تست هارو فقط انگار با جایگذاری عدد حل میکنن گفتم بهتون بگم که اگر اون روش حل تست رو آشنا نشید بعدا ممکنه از فصل حرکت شناسی خوشتون نیاد ولی با دیدن اونا مطمئنا علاقه مند میشید به فیزیک -
Nima.hy راه ابریشم رو بگیری خودش برات فعال میشه
-
این پست پاک شده! -
Mohammadreza Doosti بعد یه چیز دیگ داستان داشبورد راه ابریشم چیه چجوری فعالش کنم میدونی؟
-
Mohammadreza Doosti اره خودمم متوجه شدم ولی با این اوضاع واقعا حرفی ک زدی منطقی تر بود برا همین دیگ اقای طلوعی رو زدم برا فیزیک بازم ممنون از نظراتت
-
Nima.hy واقعیتش رو بخوای خب استاد طلوعی دبیر راه ابریشم هستن و استاد یاری راه ابریشم رو تدریس نکردن و اینکه استاد طلوعی داخل راه ابریشم خب خیلی تست حل کردن و جامع درس دادن
من خودم برای امتحانات مدرسه با استاد یاری میدیدم برای دهم و یازدهم ولی خب برای کنکور وقت از همه چیز مهم تره و اساتد طلوعی توی وقت واقعا صرفه جویی کردن و من که نفرت داشتم از فیزیک رو به فیزیک علاقه مند کردند هم استاد یاری و هم استاد طلوعی
باز ببینید با کدوم استاد راحت تر هستید
استاد یاری شوخ طبع هستن ولی طولانی
ولی استاد طلوعی جامع هستن و کمتر وقت تلف میشه در کلاس
باز ببین خودت کدوم رو بیشتر میپسندی
مثلا من بین استاد کازرانیان و دکتر طلوعی ایشون رو انتخاب کردم چون نکته های تستی که سر کلاس میگویند رو دیدم و لذت بردم ولی استاد کازرانیان با نکته تستی کار نمیکنند حداقل تا اونجایی که من میدونم باز اینو باید از شاگردهای ایشون بپرسید -
Nima.hy
درسته
ببینید کدومش براتون بیشتر الویت داره. -
Hhh Hh اره ممنون الان دیدمش آقای طلوعی قشنگ مفهومی درس میده ولی کلاسش به نظرم خیلی خشکه یا من اینجوری حس کردم ولی کلاس آقای یاری با اینک مرتب مثل آقای طلوعی نیس ولی واقعا لذت میبره یه جورایی
سخت شد لعنتی
️
-
Nima.hy
نمونه تدریس استاد طلوعی در قسمت صفر تا صد دوازدهم(تا پایان فصل حرکت شناسی):
https://alaatv.com/set/955
و نمونه تدریس های راه ابریششون:
https://alaatv.com/product/440 -
- وِی نویسنده - مرسی واقعا اره آقای یاری واقعا نحوه تدریسش فوقالعاده هست خیلی قشنگ میرسونه مفهوم رو
-
Mohammadreza Doosti سلام مرسی نظرت واقعا برام مفید بود ولی دبیر فیزیک رو بین آقای طلوعی و یاری موندم چون تا حالا طرز تدریس آقای طلوعی رو ندیدم ولی
آقای یاری رو ک دیدم خوب بوده -
آرمین عنصرپور نمیدونم چرا واقعا حرفت درسته منم خیلی با استاد طلوعی ارتباط برقرار کردم
ولی روش های تستی که میگن واقعا فوق العاده هستش -
اگه رشتت ریاضی حتما فیزیک اقای طلوعی رو یه نگاه بکن کلا با روحیه ریاضیا سازگاره تدریسش
-
ببین من رشته ام ریاضی فیزیک هستش
برای فیزیک دکتر طلوعی رو انتخاب کردم واقعا الان یکی از موبایل کلاس هستم توی درس فیزیک دوازدهم منی که قبلاً بدم نیومد از درس فیزیک الان علاقه مند شدم به فیزیک و برای شیمی هم که استاد پویان نظر فوق العاده هستش و جزو ده نفر استاد برتر ایران هستش
برای
و همینطور استاد ثابتی برای ما که رشته مون ریاضی هستش هم حسابان و هم هندسه و هم گسسته رو با ایشون داریم و ما فوق العاده از تدریسشون راضی هستیم
و اینکه برای خرید چندین تا نمونه گذاشتن شما بهتره برید و اون نمونه هارو ببینید -
Nima.hy منی که سر کلاس فیزیک حرفی واسه زدن نداشتم از دبیر اشکال میگیرم و شیمی با اینکه خوب بودم؛ الان یه جوری شده که کسی رو دستم نیست. استاد ثابتیم دیگه نگم دیگه..
-