یه سوال ِ یکمی فنی.
-
سلام
ماهایی که شهرستانیم و میخوایم فرهنگیان تهران قبول شیم بهمون میگن که الان فرهنگیان منطقهای شده، یعنی منی که فلانشهرمفقط و فقط دانشگاه فرهنگیان استان خودمو میتونم انتخاب کنم. الان ینی واقعا نمیشه هیچجوره یه کاری کرد؟ من که همه امیدمو از دست دادم واسه کنکور .. -
-
سلام
ماهایی که شهرستانیم و میخوایم فرهنگیان تهران قبول شیم بهمون میگن که الان فرهنگیان منطقهای شده، یعنی منی که فلانشهرمفقط و فقط دانشگاه فرهنگیان استان خودمو میتونم انتخاب کنم. الان ینی واقعا نمیشه هیچجوره یه کاری کرد؟ من که همه امیدمو از دست دادم واسه کنکور ..- وِی نویسنده -
تقریبا اره ولی ممکن دانشگاهت یه شهر دیگه بیوفته ولی محل خدمت و تدریست صددرصد استان خودته
مثلا من خودم خرم آباد هستم استان لرستان, برای رشته های تجربی و ریاضی و انسانی فقط باید دانشگاه شهر خودمو میرفتم ولی برای رشته زبان دانشگاهش میفتاد اراک. -
سلام
ماهایی که شهرستانیم و میخوایم فرهنگیان تهران قبول شیم بهمون میگن که الان فرهنگیان منطقهای شده، یعنی منی که فلانشهرمفقط و فقط دانشگاه فرهنگیان استان خودمو میتونم انتخاب کنم. الان ینی واقعا نمیشه هیچجوره یه کاری کرد؟ من که همه امیدمو از دست دادم واسه کنکور ..- وِی نویسنده - ببین در صورتی میان از شهرستان میگیرن که ظرفیت زیاد باشع و از منطقه مورد نظرشون دیگه کسی نباشه
-
- وِی نویسنده -
تقریبا اره ولی ممکن دانشگاهت یه شهر دیگه بیوفته ولی محل خدمت و تدریست صددرصد استان خودته
مثلا من خودم خرم آباد هستم استان لرستان, برای رشته های تجربی و ریاضی و انسانی فقط باید دانشگاه شهر خودمو میرفتم ولی برای رشته زبان دانشگاهش میفتاد اراک.mohammad mehdi ghanbariyn ممنونم