از یه درسی بدت میاد، چطور می خونیش؟
-
-
-
-
Kourosh Mousavi اخ اخ اخ.. مود من نسبت ب شیمی....... متنفرم از این درس
-
کلا اکثرا راهکارشون اینه ک ب خودت تلقین نکن ک فلان درسو دوس نداری و ازش فرار نکن و تو برنامه روزانت قرار بده و اینا..
بابااا نمیشههه من و این درس دشمن خونییم:| -
Kourosh Mousavi اخ اخ اخ.. مود من نسبت ب شیمی....... متنفرم از این درس
Michael Vey
تو هم با معلم شیمی مشکل داشتی؟ -
Kourosh Mousavi
من زمین شناسیو دوس ندارم بزور و زحمت میخونمش واقعا با بدبختی
ولی مثلا زیست بخش گیاهی و دوس داشتم ولی گیاهی 12 اممون سخت بود نشستم فعلا سعی دارم با علاقه و کم کم بخونمش زمان خوندن و کم کردم تو بازه های متعدد -
من هندسه رو دوس داشتم ولی خیلی وقت نخوندمش کلهم اجمعین یادم نمیاد چجوری بود
-
کلا اکثرا راهکارشون اینه ک ب خودت تلقین نکن ک فلان درسو دوس نداری و ازش فرار نکن و تو برنامه روزانت قرار بده و اینا..
بابااا نمیشههه من و این درس دشمن خونییم:| -
من تست گرما میبینم چشام سیاهی میره
-
Michael Vey
تو هم با معلم شیمی مشکل داشتی؟Kourosh Mousavi ما سال دهم یه معلم شیمیه همچین شکلی داشتیم ،
اَه اَه -
Kourosh Mousavi
من زمین شناسیو دوس ندارم بزور و زحمت میخونمش واقعا با بدبختی
ولی مثلا زیست بخش گیاهی و دوس داشتم ولی گیاهی 12 اممون سخت بود نشستم فعلا سعی دارم با علاقه و کم کم بخونمش زمان خوندن و کم کردم تو بازه های متعدد@Soniaaa
-
Kourosh Mousavi
بندازش اول کار
همون اول روز بخونش خیال خودتم راحت کن -
Michael Vey
تو هم با معلم شیمی مشکل داشتی؟Kourosh Mousavi کلا میدونی.. من هیچوق معلم شیمیام خوب نبود
راهنمایی ک بودم ی معلم شیمی داشتیم سختگیییییییییییییر.. ینی یادمه ما تو سال هفتم هشتم نهم سوالای کنکور کار میکردیم
و خب بعدا ک اومدیم دبیرستان و دیدیم وححح چق کلا مباحث دهممونو بلدیم و اینا فهمیدیم چق فوق العاده بود.. (فک کن من وقتی وارد دهم شدم مندلیفو از هفتم حفظ بودم موازنه و ی سری چیز میزای لوویسو انیون کاتیون و اینارو کامل بلد بودیم)
ولی معلم دهممون ادم مهربونی بود ولی معلم افتضاح.. درس دادن بلد نبود
معلم یازدهمم پر ادعااا و سختگیر.. ولی تو کلاس کلا 5 دقیقه درس میداد بقیشو خاطره تعریف میکرد امتحاناش همه تستی و میانگین درصدا زیر 60:|
تو الا هم والا خیلی با معلم شیمیا ارتباط نمیگیرم.. مثلا اقای پویان نظر خییلی خوبه ولی ی نمه خشک درس میده و خیلی نمت با شیمی حال کنم:| -
@Soniaaa
Kourosh Mousavi
هندسه ما ک شیرینه یکم خلاقیت میخواد فقط
نمیدونم هندسه ریاضیا دقیقا کدوم بخششو میگی -
Kourosh Mousavi
بندازش اول کار
همون اول روز بخونش خیال خودتم راحت کن@Younes-Dehkhoda-0
-
Kourosh Mousavi کلا میدونی.. من هیچوق معلم شیمیام خوب نبود
راهنمایی ک بودم ی معلم شیمی داشتیم سختگیییییییییییییر.. ینی یادمه ما تو سال هفتم هشتم نهم سوالای کنکور کار میکردیم
و خب بعدا ک اومدیم دبیرستان و دیدیم وححح چق کلا مباحث دهممونو بلدیم و اینا فهمیدیم چق فوق العاده بود.. (فک کن من وقتی وارد دهم شدم مندلیفو از هفتم حفظ بودم موازنه و ی سری چیز میزای لوویسو انیون کاتیون و اینارو کامل بلد بودیم)
ولی معلم دهممون ادم مهربونی بود ولی معلم افتضاح.. درس دادن بلد نبود
معلم یازدهمم پر ادعااا و سختگیر.. ولی تو کلاس کلا 5 دقیقه درس میداد بقیشو خاطره تعریف میکرد امتحاناش همه تستی و میانگین درصدا زیر 60:|
تو الا هم والا خیلی با معلم شیمیا ارتباط نمیگیرم.. مثلا اقای پویان نظر خییلی خوبه ولی ی نمه خشک درس میده و خیلی نمت با شیمی حال کنم:|Michael Vey
من با لحن پویان نظر مشکل دارم حس میکنم خوابش میاد -
Michael Vey
من با لحن پویان نظر مشکل دارم حس میکنم خوابش میاد@Soniaaa ++++++++++++++++++++
دقیقاا.. ادم سر کلاسش نمیتونه دل بده ب درس -
@Younes-Dehkhoda-0
Kourosh Mousavi
دیگه مشکل توعه
اصن درکت نمیکنم
این حجم از تنفر
خوب حذفش کن خیال همرو راحت کن -
@Younes-Dehkhoda-0
Kourosh Mousavi من نسبت به ریاضی کلا این مدلیم