از یه درسی بدت میاد، چطور می خونیش؟
-
Kourosh Mousavi
سلام داش، تو برو عاشق یه دختری شو که هندسه رو خیلی دوست داره، اون موقع است که هر چه از طرف یار رسد نکوست و عاشق هندسه میشی بمولا🪓
-
Michael Vey
من با لحن پویان نظر مشکل دارم حس میکنم خوابش میاد -
@Younes-Dehkhoda-0
Kourosh Mousavi
بهترین بهترین و بهترین راه درمونت خوندن یه کتابه به نام جورج پولیا باید بخونیش بایداگه کتابو خوندی و از هندسه و ریاضی همچنان بدت میومد بیا بزن تو گوشمتا وقت داری و دیر نشده کتاب رو بخون
Chegoune Masale Ra Hal Konim (Aram) (Math75.iR).pdfمیدونی من خودم فیزیک رو خیلی دوست دارم به هر دلیلی که باشه خوبه ولی چون سخت ترین درسه دوسش دارم
برای همین خیلی براش وقت میزارم شاید درکش نکنم بعضی جاها ولی اینقدر میخونم و تمرین میکنم که بهش مسلط شم این که به این درس علاقه دارم دلیلش سخت بودنشه لازم نیست که حتما من یه سری ویژگی ها داشته باشم تا عاشق این درس بشم مثلا با استعداد باشم من توی این درس یا مثلا بابام معلم فیزیک باشه ( چون دوسش دارم دلیل نمیشه 100 درست تستارو جواب بدم
) ولی با هر شرایطی که داره میخونمش . اینقدر این متنو کش دادم برسم به اینکه اگه هندسه رو درکش کنی و ببینی با یه روش خوندن دیگه راحت یادش میگیری و تست هاشو درست میزنی دوسش خواهی داشت به اون هدف قلبیت رسیدی( البته خودم برای فیزیک دلایل دیگه ای هم هست مثلا همین کار هایی که نیکولا تسلا انجام داده و زندگی نامش) درکل کتاب رو بخونی به جای حرف های من بیشتر سود میکنی و حرفای مبهمم رو درک میکنی برادر
راستی وقتی کتابو باز کردی لبهاتو لوله کن و بگو 248 تا تعداد صفحه بزرگ نشون نده
-
Kourosh Mousavi
مثل فلسفه انسانیا -
Kourosh Mousavi همچنان میگویم کتاب حل مسله جورج پولیا رو بخون
-
Michael Vey
من با لحن پویان نظر مشکل دارم حس میکنم خوابش میاد@Soniaaa من سرعت همه درسارو روی ۲x میزارم برای شیمیم امتحانش کنین خوب میشه
-
Nafiseh 0
عا نه با لحنش کلا مشکل دارم -
Kourosh Mousavi
بهترین بهترین و بهترین راه درمونت خوندن یه کتابه به نام جورج پولیا باید بخونیش بایداگه کتابو خوندی و از هندسه و ریاضی همچنان بدت میومد بیا بزن تو گوشمتا وقت داری و دیر نشده کتاب رو بخون
Chegoune Masale Ra Hal Konim (Aram) (Math75.iR).pdfمیدونی من خودم فیزیک رو خیلی دوست دارم به هر دلیلی که باشه خوبه ولی چون سخت ترین درسه دوسش دارم
برای همین خیلی براش وقت میزارم شاید درکش نکنم بعضی جاها ولی اینقدر میخونم و تمرین میکنم که بهش مسلط شم این که به این درس علاقه دارم دلیلش سخت بودنشه لازم نیست که حتما من یه سری ویژگی ها داشته باشم تا عاشق این درس بشم مثلا با استعداد باشم من توی این درس یا مثلا بابام معلم فیزیک باشه ( چون دوسش دارم دلیل نمیشه 100 درست تستارو جواب بدم
) ولی با هر شرایطی که داره میخونمش . اینقدر این متنو کش دادم برسم به اینکه اگه هندسه رو درکش کنی و ببینی با یه روش خوندن دیگه راحت یادش میگیری و تست هاشو درست میزنی دوسش خواهی داشت به اون هدف قلبیت رسیدی( البته خودم برای فیزیک دلایل دیگه ای هم هست مثلا همین کار هایی که نیکولا تسلا انجام داده و زندگی نامش) درکل کتاب رو بخونی به جای حرف های من بیشتر سود میکنی و حرفای مبهمم رو درک میکنی برادر
حسین کاظمی 0 مهران مدیری هق
-
Kourosh Mousavi
نمیخونمش -
Kourosh Mousavi
الان نوسان و مشتق و حد کیف میده
عذاب الهیه -
من مباحثی ک دارم برای کنکور دی جمع میکنم کلاااااااااااااااااااا گیاه شناسی رو حذف کردممممم ب موسیییییییییی بالای هزار تا تست ازش زدم لان برمیگردم میگم اینها با چ زبونی نوشته شدن
Patima Moinaldini
کاری که من کردم رو بکن راحت شو
بقیه مبحث ها رو برسون گیاه شناسیت بمونه همراه با تست های جامت -
Kourosh Mousavi
الان نوسان و مشتق و حد کیف میده
عذاب الهیه@Amir-Reza-Babahabib
بابا حال می ده -
@Amir-Reza-Babahabib
بابا حال می دهKourosh Mousavi
من حد میبینم حس میکنم قیر مذابی داره از پشت واردم میشه -
Kourosh Mousavi
-
@Zahra-HD
اول
دوم
سوم
Kourosh Mousavi هووووووومممم باید کمی اندیشه به ورزم
-
الان چرا همتون تو این هوای بارونی بیدارید و چرت و پرت میگید
-
من مباحثی ک دارم برای کنکور دی جمع میکنم کلاااااااااااااااااااا گیاه شناسی رو حذف کردممممم ب موسیییییییییی بالای هزار تا تست ازش زدم لان برمیگردم میگم اینها با چ زبونی نوشته شدن
Patima Moinaldini
آخ آنقدر بدم از گیاهی میاد که نگو
برای گیاهی دهم ۲۰۰ تا تست زدم فقط برای فصل ششم ولی الان هیچی یادم نیست -
Patima Moinaldini
آخ آنقدر بدم از گیاهی میاد که نگو
برای گیاهی دهم ۲۰۰ تا تست زدم فقط برای فصل ششم ولی الان هیچی یادم نیستپرستو بابایی
عشق فقط گیاهی -
@Zahra-HD
اول
دوم
سوم
Kourosh Mousavi چیزی به ذهنم نمیرسه شب دوباره میام
-
پرستو بابایی
عشق فقط گیاهی@Amir-Reza-Babahabib
نه گیاهی نه جانوری ،هیچ کدوم رو نمیفهمم
حالا من میگم عشق فقط مباحث مربوط به انسان