تست زدن واسه زیست
-
و اینکه نکته برداری باید حتما انجام بشه؟؟
-
سلام
من به شخصه بین هردوتا صفحه یه برگه کلاسور میچسبونم و همه نکته های اون دوتا صفحه رو توش مینویسم
البته فقط نکته هایی که از نظرم مهمن یا ممکنه یادم بره مث جونم به این تخته های آقای موقاری یا ی چیزی که توی تست ها باهاش مواجه میشم
میتونی هم آخر هر گفتار دوسه تا برگه A4 بذاری و توی اونا کل گفتار و بنویسی ولی من اینو پیشنهاد نمیکنم چون بنظرم نکته های هر صفحه رو همونجا ببینی بهتره
نکات شکل ها رو هم موبه مو فلش میزنم روی شکل مینویسم
اونایی م که جا نمیشه توی حاشیه کتاب مینویسم
بعدش تست اموزشی میزنم
همزمان دونه دونه تستا رو تحلیل میکنم نکته های جدید و یادداشت میکنم
فرداش تست اموزشی میزنم
پنج شنبه قبل ازمونم تستای جامع از اون فصل یا گفتار و میزنم -
سلام
من به شخصه بین هردوتا صفحه یه برگه کلاسور میچسبونم و همه نکته های اون دوتا صفحه رو توش مینویسم
البته فقط نکته هایی که از نظرم مهمن یا ممکنه یادم بره مث جونم به این تخته های آقای موقاری یا ی چیزی که توی تست ها باهاش مواجه میشم
میتونی هم آخر هر گفتار دوسه تا برگه A4 بذاری و توی اونا کل گفتار و بنویسی ولی من اینو پیشنهاد نمیکنم چون بنظرم نکته های هر صفحه رو همونجا ببینی بهتره
نکات شکل ها رو هم موبه مو فلش میزنم روی شکل مینویسم
اونایی م که جا نمیشه توی حاشیه کتاب مینویسم
بعدش تست اموزشی میزنم
همزمان دونه دونه تستا رو تحلیل میکنم نکته های جدید و یادداشت میکنم
فرداش تست اموزشی میزنم
پنج شنبه قبل ازمونم تستای جامع از اون فصل یا گفتار و میزنم -
Taranommm توی تستا هم نیازه نکته هارو نوشت؟؟چون یکم وقت گیره
Alireza Mh تاجایی که میتونی داخل کتاب تستت هایلات کن
ولی یه چیزایی هستن که میبینی اصلا حواست بهشون نبوده اینا وارد بشن بهتره چون یا تو حواست نبوده یا دبیر یادش رفته بگه
هر چقدرم وقت گیر باشه ارزش داره
البته بازم میگم تا جایی که میتونی چیزای مهم و توی پاسخنامه هایلایت کن و تستاشو نشان دار کن -
چه روشی رو پیشنهاد میدین واسه بهترین نتیجه؟؟
Alireza Mh من ک بیشتر با درسنامه پیش میرم وختی فول شدم میرم سرتست نمیدونما شاید بعضیا بگن این اشتباهه اما من نمیتونم بدونم اینک چیزی بلد باشم تست بزنم زدنی هم ک غلط درمیاد سگ میشم
-
@Rahman-Atafat
@Soniaaa -
@Rahman-Atafat
@SoniaaaErfan Iranmanesh 1
خب من زیستم ب خودی خود خوب نیست
میشه گفت جون میکنم براش
ولی دونه دونه دونه تستای کتابمو بعد هر گفتار که فیلمشو دیدم میزنم و تحلیل میکنم نکته هاشو در میارم و مینویسم کار عجیبی نمیکنم در کل -
و اینکه نکته برداری باید حتما انجام بشه؟؟
Alireza Mh زیستو حفظ نکن واقعا بفهم که چی میگه سعی کن تصویر سازی کنی تصویر سازی برای هر درسی خوبه
شاید باورت نشه ولی من دینی رو هم تصویر سازی تو ذهنم داشتم
الانم که الانه خیلی از مطالبش تو ذهنمه -
@Rahman-Atafat
@SoniaaaErfan Iranmanesh 1 چرا همش اسم ما دوتا منشن میشن
( شوخی بود )