سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
@raha74;10271 said:
اوهوم.تند خونیم حرف نداره
افرین خیلیم عالی
-
@lovesick;10272 said:
افرین خیلیم عالی
چاااااکر شوما
-
@raha74;10273 said:
چاااااکر شوما
فدای شومااااا
-
@lovesick;10274 said:
فدای شومااااا
هههههههههههه با اجازه ما رفتیم برادر
-
@raha74;10275 said:
هههههههههههه با اجازه ما رفتیم برادر
خوش باشی و موفق
-
همچنیییییییییین
-
man;10260 said:
هر كي تو هر درسي كه پيشرفت كرده اينجا بگه تا همه استفاده كنن.........
-
-
- updated - - -
-
سلام....عاااااااااااالی از دیروز خیلی خوب کار کردم....شیمی رو ترکوندم البته کامل نه....امتحان زمین دارم بیچاره مثل پارسال انباشته اس ولی اونم میترکونم....خواستن توانستن است ،به خودمون قول بدیم که پیشرفت کنیم وهیچوقت زیرش نزنیم حتی تا سر حد مرگ(دور از جونمون)!!!البته تا حالا کسی از درس خوندن نمرده صرفا جهت تاکید بیشتر گفتم....موفقیت سخت به دست میاد ولی من به دستش میارمو...میترکونمش.
موفق هستییییییییییییییییم...باید این جمله رو به واقعیت تبدیل کنم -
-
@alisoleimani;4162 said:
( بسمی تعالی )
سلام آقای سلیمانی ببخشید محاجران خارجی داخل ایران اگه در آزمون سراسری که امسال با آزاد اسلامی ادقام شده رتبه پزیرش در دانشگاه آزاد اسلامی برای پزشکی رو بیاره آیا پول شهریه اش با اونی که بدون آزمون وارد دانشکاه آزاد اسلامی بشه فرق می کنه؟؟ چون خیلی ها میگن که محاجران چه با آزمون و چه بدون آزمون بخوان داخل دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل کنن باید پول یکسانی رو برای شهریه بپردازن ، اگه این جوری هست من کنکور شرکت نکنم دیگه ؟!!
ممنون -
سلام من فارغ التحصیل رشته ی تجربی ام و ازالان میخوام خودمو واسه کنکور۹۵اماده کنم ولی نمیدونم از کجا وچطور شروع کنم.اگه میشه راهنمایی کنید با تشکر.
-
@www.bm72bm.bm;10577 said:
سلام من فارغ التحصیل رشته ی تجربی ام و ازالان میخوام خودمو واسه کنکور۹۵اماده کنم ولی نمیدونم از کجا وچطور شروع کنم.اگه میشه راهنمایی کنید با تشکر.
سلام.زير نظر يك موسسه كنكور درس بخون.بدون زور چماق يك سيستم اموزشي-مشاوري ادم همش تنبلي مي كنه و تا چشم به هم بزني سال تموم شده و هيچ كاري از پيش نبرده اي
-
کدوم موسسات اموزشی
-
@www.bm72bm.bm;10579 said:
کدوم موسسات اموزشی
قلمچي علوي ............ در شهر خودتان يا شهرستان هاي اطرافتان يا حتي اگر شده مركز استانتان
-
سلام میخواستم بدونم به طور میانگین در روز چن تا درس اختصاصی و چن تل درس عمومی میشه خوند
-
سلاااااااام کسی بارم بندی درسای امتحان نهایی رو نمیدونه؟؟؟ من هرچی گشتم تو سایت ها از سال 94 رو ندیدم!!!:63::63::apologetic: ممنون میشم اگه بگید..........
-
میخواستم بدونم ثبت نام تو ازمونهای سنجش خوبه یا قلمچی ویا علوی
-
ایا دروس عمومی هم خلاصه نویسی میخوان
-
@www.bm72bm.bm;10658 said:
ایا دروس عمومی هم خلاصه نویسی میخوان
اره حتما اینکارو بکن
-
سلام آقای سلیمانی میخواستم بدونم اگه من فقط فقط تستها ی کنکور رو تا زمان باقیمانده بزنم آیا موفق میشوم؟
حدود چند درصد میشه اختصاصی های 94 رو زد اگه تسلط روزی 15سال کنکور اخیر داشته باشم؟
خواهش میکنم ج بدید. -
@www.bm72bm.bm;10657 said:
میخواستم بدونم ثبت نام تو ازمونهای سنجش خوبه یا قلمچی ویا علوی
هرچی بیشتر سوال کنی و سوال های غیر منتظره بیشتر ببینی بهتره...
این آزمون های قبل کنکور اعم از سنجش و قلمچی و گاج و علوی و ... حتی اگه نتونستی سر آزمون بری از یه جا جور کن تستاشو بزن:encouragement:-
-
- updated - - -
-
زینب;10609 said:
سلاااااااام کسی بارم بندی درسای امتحان نهایی رو نمیدونه؟؟؟ من هرچی گشتم تو سایت ها از سال 94 رو ندیدم!!!:63::63::apologetic: ممنون میشم اگه بگید..........
یه بنی هاشم بگیر
5 یا 6 دوره اخیر امتحان نهایی هارو نگاه کن دستت میاد بارم بندی هاش
سوالای امتحان نهایی همیشه یه سبک خاصی دارند که تغییر نمیکنه
اگه امتحان نهایی های 5 سال اخیر رو ( 15 دوره ) کسی کامل تجزیه و تحلیل کنه قطعا میشه گفت تا 16 نمره رو کسب میکنه -
-
@mary2;10718 said:
سلام آقای سلیمانی میخواستم بدونم اگه من فقط فقط تستها ی کنکور رو تا زمان باقیمانده بزنم آیا موفق میشوم؟
حدود چند درصد میشه اختصاصی های 94 رو زد اگه تسلط روزی 15سال کنکور اخیر داشته باشم؟
خواهش میکنم ج بدید.اوهوم حتما تستای کنکور رو بزن موفق میشی خیالت راحت از ۸۵ به اینور بزن چون محتویات کتاب بعضیاش عوض شده شاید سوالات برات تازه باشه
شاد پیروز و موفق باشی