سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
تکنیک های مطالعه و تست
-
رُفقا سلااااام
چه تکنیکهای مطالعه و تستی بلدین ؟
زیر این پست همرو بایگانی میکنیم تا هروقت نیاز داشتی یه سر بهش بزنی
خب خب حتی اگه یدونه تکنیکم بلدی حتما زیر این پست به اشتراک بزار قطعا بدرد یکی میخوره...
به امید پیروزی با یاری خداوند🦢
🦢SWAN🦢 -
یه متن از یه مشاور دیدم که خیلی بهم تلنگر زد و تصمیم گرفتم بهش عمل کنم و دیدم چقدر حقه
میزارم اینجا امیدوارم برای شمام مفید باشه -
چرا نتیجه نمیگیرم؟ چیکار کنم که نتیجه بگیرم؟ ترازام روی رنج 4000 هست. میتونم افزایشش بدم؟ روزی 10 ساعت میخونم پس چرا نتیجه نمیگیرم؟ روزی 300 تا تست میزنم پس چرا هیچ اتفاقی نمیفته؟
و...... سوالاتی که خیلی به گوشم خوردن.
داوطلب عزیز!
قبل از اینکه سر خودت غر بزنی چرا نشد، چرا نمیشه، باید درخت پوسیده رو کلا از سر جاش برداری نه اینکه هی شاخ و برگشو قطع کنی که برعکس بیشتر برگ کنه!!!!
مشکل اکثر این افراد اینه که همیشه در حال پرش از شاخه ای به شاخه دیگه هستن! هی از منبع ایکس میپرن روی منبع ایگرگ. از فیلمای اموزشی فلان موسسه میپرن رو بهمان موسسه. از مشاور a میپرن رو مشاور b.
بذار یه چیزی بهت بگم. تا مسیر خودتو مشخص نکنی همینطوری سردرگم خواهی موند. چجوری مسیر صحیحو مشخص کنی؟ اول با برنامه ریزی صحیح و اصولی. چطوری؟ توی برنامت اینارو رعایت کن. یک! هر روز لاقل 3 تا 4 درس رو مطالعه کن. دو! میزان تست زنی رو مشخص کن. سه! ساعت مطالعت رو به تدریج افزایش بده. چهار! کیفیت مطالعت رو بالا نگه دار! عواملی که حواستو پرت میکنن رو کلا نابودشون کن. دوم با انتخاب یک عدد منبع صحیح مطالعه. چی گفتم؟ یک عدد منبع. چرا؟ وقتی چند تا منبع رو حل میکنی سردرگم میشی. 20 تا تست از این حل میکنی 40 تا از اون. نصف درسنامه اینو ناتمام میذاری از اون هیچی نمیخونی. اینو تحلیل میکنی اونو میذاری توی طاقچه تا خاک بخوره. بله! منبع اول رو کامل مطالعه کردی و تستاش رو مسلط شدی حالا اجازه داری بری منبع بعدی. چرا میگم منبع صحیح مطالعه؟ اولا از منبع اسون شروع به حل کن. نرو اول از سختا شروع کن که بنظر خودت میگی سخته رو حل میکنم خفن میشم دیگه! نه کنکوری گرامی! وقتی حل سوالای اسون رو بلد نباشی اصلا ایده حل سوالای سخت توی ذهنت نقش نمیبنده. اصلا سوالای اسون پلی برای رسیدن به سوالای سخت هستن.
مورد بعدی هر منبعیو حل نکن! منبعی که پر اشتباهه با سرعت 200 تا ازش فرار کن! منبعی که خیلی سخته حل نکن! فقط منبع با سوال اسون حل نکن! اول پرونده اسون رو ببند بعد برو سراغ سطوح بعدی.
توازن بین فیلم دیدن و درسنامه خونی رو رعایت کن! نرو همش فیلم ببین که به درسنامه خونی هیچی نرسه! نگو فیلم میبینم پس دیگه تست لازم نیست! نه خیلیییی هم لازمه. توی فیلما فوقش از هر مبحت 40 تا سوال بدن ( این حداکثرشه. حداقل که 2، 3 تا سوالم به زور میدن). چطور توقع داری با 40 تا تست پیشرفت کنی؟ در رابطه با حل کردن سوال هم باید تشریحی حل کنی هم تستی. تا تشریحیش رو نفهمیدی نرو سمت راه تستی! چون راه تستی هر جایی جواب نمیده اصلا اون موقع مجبوری بری از راه تشریحی.
مورد بعدی
خط به خط متن کتابتو بخون و تحلیل کن. تصویر سازی کن مطالب رو توی ذهنت. همزمان نکات درسنامه یا فیلم رو هم باهاش جلو برو. تموم که شد حالا نکات نوشته شده رو بارها مرور کن تا توی ذهنت نقش ببنده.
حالا موقع حل چند تا سوال تشریحیه. تا فرمول ها و متن کتاب برات تثبیت شه. بعدش میتونی بری سراغ تست زنی. مهم ترین! بهترین! واجب ترین! اساسی ترین! مرحله پیشرفت تست زنی و از اون واجب تر تحلیل اونه. تا میتونی بعد از تثبیت همه مطالب درسنامه، تست بزن. از ساده تا سخت تا قشنگ تثبیت شه برات. تستایی که میزنی هم باید تعدادشون تقریبا زیاد باشه هم سطح سوالات رو هم درنظر بگیری که از همه انواع سطوح، تست زده باشی. تا میتونی تست زنی رو توی برنامت داشته باش. بعدش تحلیلشون کن که از تست زنی هم مهم تره. نذار تحلیل ازمونتو فراموش کنی! نگو بعدا تستای کتابامو تحلیل میکنم. همونجا فورا برو سراغ تحلیل!
گول نخوری که بعدا تحلیل میکنما!این مراحلو رعایت کنی به نظرت تراز ازمون قلمچیت نباید بره رو 7000؟ نباید کنکورت درخشان شه؟ نباید الگو شی؟ نباید نتیجه بگیری؟
پس معطل چی هستی؟ راهتو از ابتدا درست بچین. برو جلو و بترکون ️ -
مهسا استوار ممنون از راهکار بی نظیرت
به امید پیروزی 🦢