درصد خلوص
-
من جوابشو 2/048 گرم خالص سدیم هیدروکسید بدست آوردم !!
اما دقیقا مشکلم داخل کسر تبدیل مول سولفوریک اسید و سدیم هیدروکسیده ! بعد حلش متوجه شدم هر دو واکنش دهنده ان... اما دیگه ایده دیگه ای برای کسر تبدیل به ذهنم نرسید گفتم حالا همینو بفرستم ولی از کسر تبدیل مول به بعد غلطه کلا...
در کل چرت و پرت حل کردم !! -
من جوابشو 2/048 گرم خالص سدیم هیدروکسید بدست آوردم !!
اما دقیقا مشکلم داخل کسر تبدیل مول سولفوریک اسید و سدیم هیدروکسیده ! بعد حلش متوجه شدم هر دو واکنش دهنده ان... اما دیگه ایده دیگه ای برای کسر تبدیل به ذهنم نرسید گفتم حالا همینو بفرستم ولی از کسر تبدیل مول به بعد غلطه کلا...
در کل چرت و پرت حل کردم !!@محمد-مهدی-کاووسی
-
@محمد-مهدی-کاووسی
Gharibe Gomnam فکر کنم اگه معادله واکنششو درست بنویسی واسه قسمت تبدیل مول جوابش درست بشه...
-
G Gharibe Gomnam has marked this topic as solved on
-
-
سلام من این سوال حلشو با تناسب متوجه شدم
ولی با کسر تبدیل نمیتونم حلش بکنم
و اینکه تو این سوال ما میخوایم از سدیم هیدروکسید ناخالص به سولفوریک اسید خالص برسیم؟؟
Gharibe Gomnam
سلام
صحیحه؟ -
و اینکه تو این سوال ما میخوایم از سدیم هیدروکسید ناخالص به سولفوریک اسید خالص برسیم؟؟
Gharibe Gomnam
من سعی کردم دلیل استفاده از هر کسر رو بنویسم
امیدوارم فهمیده باشید -
Gharibe Gomnam
سلام صبحتون بخیر ؛جواب میشه گزینه ۱؟ -
الان روشم رو پاکنویس می کنم و براتون میفرستم
برای حل این سوال باید اول از خالص سولفوریک اسید به خالص یکی از فر آورده ها برسیم که برای مثال من سدیم سولفات رو انتخاب کردم (اولش باید خودتون معادله واکنش رو بنویسید و موازنه کنید )
بعد از گرم خالص سدیم سولفات به گرم خالص سدیم هیدروکسید می رسیم
و خب چون درصد خلوص رو داده می تونیم گرم ناخالص رو هم به دست بیاریم که میشه ۱۰ گرم -
الان روشم رو پاکنویس می کنم و براتون میفرستم
برای حل این سوال باید اول از خالص سولفوریک اسید به خالص یکی از فر آورده ها برسیم که برای مثال من سدیم سولفات رو انتخاب کردم (اولش باید خودتون معادله واکنش رو بنویسید و موازنه کنید )
بعد از گرم خالص سدیم سولفات به گرم خالص سدیم هیدروکسید می رسیم
و خب چون درصد خلوص رو داده می تونیم گرم ناخالص رو هم به دست بیاریم که میشه ۱۰ گرم
بفرمایید -
با تشکر از همگی