همورمون های تیروئیدی
-
سلام
هورمون های تیروئید باعث کاهش گلوکز خون می شوند این جمله درسته یا نادرست؟؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو -
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پروAhmadreza Amanzadeh
سلام فکر می کنم که درست باشه ؛چون این هورمون ها باعث میشن گلوکز یاخته تامین بشه برای انجام فعالیت های سلولی (سوخت و ساز بدن )
پ.ن :ولی شک دارم ؛وسط زمین شناسی اومدم سوال زیست جواب میدم -
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پروآره درسته .. هورمون های تیروئیدی با افزایش سوخت و ساز یاخته ها (متابولیسم!) و افزایش مصرف گلوگلز در یاخته و در نتیجه میتونه باعث کاهش قند خون بشه
-
Ahmadreza Amanzadeh
سلام فکر می کنم که درست باشه ؛چون این هورمون ها باعث میشن گلوکز یاخته تامین بشه برای انجام فعالیت های سلولی (سوخت و ساز بدن )
پ.ن :ولی شک دارم ؛وسط زمین شناسی اومدم سوال زیست جواب میدمپرستو بابایی
ولی آخه استاد موقاری گفته بودن هورمون تیروئید با هورمون تیروئیدی فرق می کنن؟ -
Ahmadreza Amanzadeh
پ.ن :ولی شک دارم ؛وسط زمین شناسی اومدم سوال زیست جواب میدمپرستو بابایی این پ.ن یعنی چی؟
-
آره درسته .. هورمون های تیروئیدی با افزایش سوخت و ساز یاخته ها (متابولیسم!) و افزایش مصرف گلوگلز در یاخته و در نتیجه میتونه باعث کاهش قند خون بشه
اینا دقت کنین منم نوشتم تیروئیدی ....
-
پرستو بابایی
ولی آخه استاد موقاری گفته بودن هورمون تیروئید با هورمون تیروئیدی فرق می کنن؟Ahmadreza Amanzadeh
اگه بگه هورمون های تیروئید باید غلط بگیری چون کلسی تونین نقشی در قند خون نداره -
Ahmadreza Amanzadeh
اگه بگه هورمون های تیروئید باید غلط بگیری چون کلسی تونین نقشی در قند خون نداره@erfan-f
پرستو بابایی
ممنونم -
پرستو بابایی
ولی آخه استاد موقاری گفته بودن هورمون تیروئید با هورمون تیروئیدی فرق می کنن؟Ahmadreza Amanzadeh
هر وقت توی تست ها در مورد هورمون های تیروئیدی صحبت کرده بود شما فقط T3 و T4 رو در نظر بگیرید
ولی هر وقت در مورد هورمون های تیروئید صحبت کرده بود هر سه هورمون رو در نظر بگیرید ؛یعنی باید حواستون به هورمون کلسی تونین هم باشه ! -
پرستو بابایی این پ.ن یعنی چی؟
Ahmadreza Amanzadeh
مخفف کلمه پانوشت هستش -
Ahmadreza Amanzadeh
مخفف کلمه پانوشت هستشپرستو بابایی آها:/
-
Ahmadreza Amanzadeh
هر وقت توی تست ها در مورد هورمون های تیروئیدی صحبت کرده بود شما فقط T3 و T4 رو در نظر بگیرید
ولی هر وقت در مورد هورمون های تیروئید صحبت کرده بود هر سه هورمون رو در نظر بگیرید ؛یعنی باید حواستون به هورمون کلسی تونین هم باشه !پرستو بابایی فقط یه سوال دیگه
کورتیزول گلوکز خوناب رو افزایش میده در مورد آلدوسترون چطور؟؟ -
پرستو بابایی فقط یه سوال دیگه
کورتیزول گلوکز خوناب رو افزایش میده در مورد آلدوسترون چطور؟؟Ahmadreza Amanzadeh
نه دیگه .. آلدسترون با بازجذب سدیم و در نتیجه آب بیشتر باعث افزایش فشار خون میشه -
پرستو بابایی فقط یه سوال دیگه
کورتیزول گلوکز خوناب رو افزایش میده در مورد آلدوسترون چطور؟؟Ahmadreza Amanzadeh
آلدسترون ربطی به قند خون نداره اصلا ؛حداقل تا اونجایی که من می دونم -
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پروAhmadreza Amanzadeh هورمون تیروئیدییییییییییی