سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی عزیز(بخونید ریاضی لعنتی)
-
سلام سلام
راستش من دیگه از دست ریاضی بریدم، هر چی بیشتر میخونم بدتر میشه!!!! تو این دو هفته بیشتر از هر وقتی تست زدن ولی امروز سر جلسه حتی یکدونه سوالم نتونستم حل کنم!!!!!
به قدری حالمو گرفت که هرچی بگم کمه
با مشاورم صحبت کردم گفت دیگه باید برم سمت کلاس و چاره ای جز این نیست چون باید مفهوم رو بگیرم
حالا ازتون کمک میخوام، راه ابریشم ریاضی چطوره؟ میرسم از الان باهاش بخونم و تموم کنم؟ و اینکه لطفا بگید اگر دارید چطور باهاش پیش میرید و نظرتون در موردش چیه؟
یا اگر کلاس دیگه ای با استاد دیگه ای میرید و راضی هستید بهم در موردش بگید
کلا هر پیشنهادی در مورد ریاضی داشتید بگید بلکم از این سیکل معیوب خلاص شم
پیشاپیش ممنون از وقتی که میزارید، کمک هاتون به شدت سازندست ️@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @رتبه-های-انجمن-آلاء @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
-
کسی کلاس آریان حیدری میره؟ وضعیت چطوره؟ با آموزشش خوب از پس تست ها برمیاید؟
-
مهسا استوار دوستم میره ولی الان دیگه ول کرده کلاسارو
البته که اقای حیدری دبیر خبره ای هستن اما تکنیکی تدریس میکنن
من اقای مقدم نیارو دیدم ایشون مفهومی تدریس میکنن و بنظرم عالیه
حتما قبل از ثبت نام هر کلاسی راجع به دبیر تحقیق کنید و نمونه تدریسشو ببینید
و اینکه شناختی از اساتید ریاضی آلا ندارم بچه هایی که ثبت نام کردن بهتر میتونن کمکتون کنن -
مهسا استوار منم عین شما
-
یعنی هیچ کس نظری نداشت؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@hanu -
کمک درسیتونو عوض کنید. من خودم آموزش شگفت انگیز خیلی سبز( جلدش کرمی رنگه) و نشر الگو داشتم و درصدم اومد بالا.
بهتون راه ابریشمو پیشنهاد نمی کنم. خودتون باید تست برنید که یاد بگیرید. فیلمای صفر تا صد کنکور آقای ثابتی خیلی می تونه تو یادگیری مفهوم و ایده یابی برای تست ها کمکتون کنه.
یه نکته خییییییلی مهم اینکه برای درسای حل کردنی مثل ریاضی و فیزیک و حتی شیمی حتما حتما اول سوالای تشریحی حل کنید بعد تستی. اون دوتا کمک درسی که گفتم سوالای تشریحی داره. -
مهسا استوار بخاطر اون لعنتی کسی جواب نداد فک کنم ببینید برای ریاضی شما اول باید درسنمه خوبی داشته باشید حالا از دبیر میخوای استفاده کنی یا از کتاب ها بلا خره باید از نظر درسنامه ای به یک جای خوبی برسی بعد از تست های اسون شروع به زدن کنی تا سخت هاش ریاضی درسی که بای یک ماه خوندن فایده نداره حد اقل 3 ای 5 ماه نیاز داری بخونیش دوما راه ابریشم استاد از نظر درسنام ا عالیه واز نظر تستی سطح متوسط رو به پایین رو داره وبرای تسلط بر روی درسنامه خوبه من خودم ازش استفاده کردم چون آدمی ام که دلم میخواد یکی بهم توضیح بد نه اینکه من برم درسنامه بخونم شما مختارید
-
مهسا استوار سلام
دقیقا این مشکل منم بود ، راه ابریشم ریاضی رو استفاده کردم و شکرخدا نتیجه خوب بود .
فیلمهای تدریس آقای ثابتی مناسب کنکوره ولی در کنارش حتما از کتاب تست ، تست کار کن که مفاهیم تو ذهنت تثبیت بشن -
-
مهسا استوار سلام. حتما برای یادگیری دروس محاسباتی از تدریس دبیر استفاده کن.مرور زیاد هم داشته باش تا مطالب همیشه تو ذهنت تازه باشه.
-
@mlegend ممنون از راهنماییتون مشکلم الان اینه که نمیدونم کدوم استاد رو برای آموزش دیدن انتخاب کنم
-
مهسا استوار پیام منو دیدین اصلا؟؟
سعی کردم کمکتون کنم -
@Zhra8393 بله ممنون
-
مهسا استوار تمام دبیرای موسسات مختلف یه جلسه به صورت فرست کلاس برگزار میکنن ببینید تا دستتون بیاد کدوم دبیر گزینه مناسبیه براتون
موفق باشید -
مهسا استوار ثاااااااااااااااااااابببببببببببببببببتتتتتتتتتتتتتتتتییییییییییی دنیا اخری رو باهاش بردی البته فیلمشون هست نگاه کن اگر حال کردی خب برو ادامه بده
-
مهسا استوار من پیشنهادم اقای ثابتی هست باز هم میل خودتونه
-
مهسا استوار
سلام فقط یه توصیه ای
هرشب روتین ریاضی رو بزار
من تو شیمی و ریاضی ضعیف هستم علی الخصوص ریاضی خب؟
بعد شیمی رو بیشتراز ریاضی جدی گرفتم هر روز شیمی تو برنامم گذاشتم و الانم هست
بعد واقعا متوجه پیشرفت شدم
مثلا تو ازمون همش ۵ درصد ۱۰ درصد
بعد این بار مثلا ۴۵ درصد زدم
هر روز روتین ریاضی تو برنامت باشه
و اگه مثلا تو برنامه یه روزت گذاشتی که باید یک ساعت و نیم ریاضی بخونی اون روتینت جدا از این برنامه ریاضیته -
-
با درود
اگر از منی که رشته ام ریاضی بپرسید که ریاضی را چطور بخوانم؟
خوب، بهترین چیز این است که حد و مرزی برای خودتان معلوم نکنید و بدانید هر چقدر شکست بخورید، دارید به هدفتان نزدیک تر می شوید، اصلا اگر همه مسائل را یکی بتواند حل کند که دیگر ریاضی نیست که! ریاضی یعنی چالش و شکست، حتی در آسان ترین مسائل .جالب است بدانید که یکی مسائلی که سال ها مطرح است و ریاضیدانان بزرگی را نیز شکست داده و هنوز حل نشده در نگاه اول یک سوال بسیار بچگانه به نظر می رسد. اگر دوست داشتید می توانید درباره اش یک سرچی بکنید .اسمش حدس کولاتز است.
امیدوارم انرژی لازم را برای ادامه راه گرفته باشید.......