جهت حرکت جسم
-
Erfan Iranmanesh 1 حالا قانون دوم : آقا یه موقع های لازم میشه من خودم شتاب بدست بیارم اون موقع چی ؟؟ جواب : دوحالت داری اگر بخوای از راه دینامیک شتاب بدست بیاری این جوری میشه که یا تو میفهمی کدوم نیرو بزرگ تره و برایند نیرو ها کدوم طرف میفته میگی خب چون اون نیرو بزرگ تره و برایند نیرو ها هم اون طرف میفته پس از قانون دوم نیتون میریم برا حلش و شتاب بدست میاریم ولی در این حالت شتاب اندازش بدست امده خب حالا شتاب کدوم ور میفته خب معلومه کدوم ور میفته اون وری که برایند نیرو ها اونطرفه بدش اگر برایند نیرو ها در جهت حرکت بود شتاب مثبت و در خلاف بود شتاب منفیه
@Rahman-Atafat خب اوکی
-
@Rahman-Atafat چرا تو پایخ نامه علامته mgمنفیه؟؟
-
Erfan Iranmanesh 1
خب ام جی همیشه رو ب پایینه وقتی تو بالارو مثبت میگیری ام جی منفی میشه -
Erfan Iranmanesh 1 حالا قانون دوم : آقا یه موقع های لازم میشه من خودم شتاب بدست بیارم اون موقع چی ؟؟ جواب : دوحالت داری اگر بخوای از راه دینامیک شتاب بدست بیاری این جوری میشه که یا تو میفهمی کدوم نیرو بزرگ تره و برایند نیرو ها کدوم طرف میفته میگی خب چون اون نیرو بزرگ تره و برایند نیرو ها هم اون طرف میفته پس از قانون دوم نیتون میریم برا حلش و شتاب بدست میاریم ولی در این حالت شتاب اندازش بدست امده خب حالا شتاب کدوم ور میفته خب معلومه کدوم ور میفته اون وری که برایند نیرو ها اونطرفه بدش اگر برایند نیرو ها در جهت حرکت بود شتاب مثبت و در خلاف بود شتاب منفیه
-
Erfan Iranmanesh 1 جواب سوالت تو قانون اولی که نوشتمه
-
@Rahman-Atafat اره
-
@Rahman-Atafat اره
Erfan Iranmanesh 1 یا میگی نیرو های در جهت حرکت منهای خلاف جهت حرکت مساوی با قاونو دوم که این بار جهت شتاب هم تو فرمول باید بزاری نه اندازه
-
Erfan Iranmanesh 1 یا میگی نیرو های در جهت حرکت منهای خلاف جهت حرکت مساوی با قاونو دوم که این بار جهت شتاب هم تو فرمول باید بزاری نه اندازه
-
@Rahman-Atafat خوب اوکی
تو اسن سوال توپ به سمت پایین حرکت می کنه و mgنیروی بزرگه ما هست درست میگم؟؟ -
@Rahman-Atafat خوب اوکی
تو اسن سوال توپ به سمت پایین حرکت می کنه و mgنیروی بزرگه ما هست درست میگم؟؟Erfan Iranmanesh 1 بله دقیقا
-
Erfan Iranmanesh 1 بله دقیقا
@Rahman-Atafat خوب حالا نباید mgمثبت باشه؟؟
-
@Rahman-Atafat خوب حالا نباید mgمثبت باشه؟؟
Erfan Iranmanesh 1 خب جهت حرکتت کجاس
-
-
@Rahman-Atafat به سمت پایین
-
@Rahman-Atafat به سمت پایین
Erfan Iranmanesh 1 خوب تو میخوای شتاب بدست بیاری از کدوم روش دوس داری شتاب بدست بیاری ؟؟/
-
Erfan Iranmanesh 1 خوب تو میخوای شتاب بدست بیاری از کدوم روش دوس داری شتاب بدست بیاری ؟؟/
-
@Rahman-Atafat برایند نیروها
-
@Rahman-Atafat دینامیک
-
@Rahman-Atafat دینامیک
Erfan Iranmanesh 1 خوب برایند نیرو کجاس پایین یا بالا ؟