تیپ بندی ها
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
من یه سوال داشتم
میخواستم بدونم الان مثلا داخل مبحث شیمی ما یه درصد خلوص داریم که خودش تیپ مختلف داره
اما مثلا داخل دهم اون مول ها انقدر تیپ نداشتن که مثلا ناخالص رو بدن خالص رو بدن درصد خلوص بخوان یا برای بازده درصدی وقتی معلما میخوان توضیح بدن تیپ هاشو دونه دونه میگن اما برای ظرفیت گرمایی مثلا ندیدم بیان تیپ بگن صرفا میگفتن تنوع زیاد داره
میخواستم این قسمت هایی که داخل شیمی ۳ سال مثل این درصد خلوص هستن رو بگید
و یه سوال دیگه
الان استوکیومتری چه فرقی با مسائل میکنه -
G Gharibe Gomnam marked this topic as a question on
-
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
من یه سوال داشتم
میخواستم بدونم الان مثلا داخل مبحث شیمی ما یه درصد خلوص داریم که خودش تیپ مختلف داره
اما مثلا داخل دهم اون مول ها انقدر تیپ نداشتن که مثلا ناخالص رو بدن خالص رو بدن درصد خلوص بخوان یا برای بازده درصدی وقتی معلما میخوان توضیح بدن تیپ هاشو دونه دونه میگن اما برای ظرفیت گرمایی مثلا ندیدم بیان تیپ بگن صرفا میگفتن تنوع زیاد داره
و یه سوال دیگه
الان استوکیومتری چه فرقی با مسائل میکنهGharibe Gomnam
استوکیومتری یعنی کار با اعداد و ارقام تو انجام واکنش مسائل هم اسمش روشه معلومه چی ب چیه
این تیپ بندی و اینا ک میگی مثلا فصل 3 دهم با یک دوازدهم ترکیب میشه
اسید باز تو فصل یک تیپ بندی زیاد داره هم خود فصل سه دهم -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
من یه سوال داشتم
و یه سوال دیگه
الان استوکیومتری چه فرقی با مسائل میکنهGharibe Gomnam ریحانه
به نظر من هر درسی میتونه تیپ تست های مختلف داشته باشه
اینم که میگی معلما فلان درس هر تیپ رو جدا جدا یاد دادن ولی تو فلان درس نه
احتمالا برمیگرده به ریشهش(منظورم نوع تدریس خود کتاب درسیه) معمولا معلما هم ایده اولیه برای درس دادن رو از اونجا برمیدارن
مثلا تو کتاب واسه درصد خلوص چند نوع گفته و سوال حل کرده
ولی واسه گرما نه( خب این گرما رو خود طراح ها چند مدل تست کردن )
من فکر میکنم به این دلیل باشه -
G Gharibe Gomnam has marked this topic as solved on