غر میزنم
-
یعنی من موندم این آلا مجبور بود سر و ته هر ویدیو یه موزیک بزاره واقعا رومخه
اخرای بعضیاشون استاد داره حرف میزنه اینقدر صدای موزیک بالاس صدا استاد نمیرسه:face_with_rolling_eyes: -
😁😂😂
-
اخرای بعضیاشون استاد داره حرف میزنه اینقدر صدای موزیک بالاس صدا استاد نمیرسه:face_with_rolling_eyes:Mohiw Sadat موزیک اولش تا الان چند بار منو سکته داده😂😂
-
Mohiw Sadat موزیک اولش تا الان چند بار منو سکته داده😂😂
@ma-a حق:person_getting_massage_light_skin_tone:
-
اخرای بعضیاشون استاد داره حرف میزنه اینقدر صدای موزیک بالاس صدا استاد نمیرسه:face_with_rolling_eyes:Mohiw Sadat +++++++++++++++++ تا ابد
-
اخرای بعضیاشون استاد داره حرف میزنه اینقدر صدای موزیک بالاس صدا استاد نمیرسه:face_with_rolling_eyes:Mohiw Sadat 😂😂نمیدونم ویدئو های راه ابریشمو دیدی یا نه ولی واسه ریاضی اون آخراش استاد ثابتی داره صحبت میکنه موزیکم آخرین ولومشه📢🔊😂ی وضعیه اصلا صدای استاد نمیاد🔇 باید لبخونی کنیم😅😂
-
اخرای بعضیاشون استاد داره حرف میزنه اینقدر صدای موزیک بالاس صدا استاد نمیرسه:face_with_rolling_eyes: -
اخرای بعضیاشون استاد داره حرف میزنه اینقدر صدای موزیک بالاس صدا استاد نمیرسه:face_with_rolling_eyes:Mohiw Sadat
از اینجا تا دره ی « ال کامینیتو دل ری » حق -
اخرای بعضیاشون استاد داره حرف میزنه اینقدر صدای موزیک بالاس صدا استاد نمیرسه:face_with_rolling_eyes:Mohiw Sadat واااای حققق
مخصوصا وقتی فیلمو دیدی تموم میشه دوباره شروع میشه
اگه اخرای ریاضی باشه و دیگه چُرترو زده باشی احتمال ایست قلبی بالاست واقعااا 😂😂😂