دفاع اختصاصی و غیراختصاصی
-
سلام
میشه این دفاع اختصاصی و غیراختصاصی رو توضیح بدید ؟
میدونم کتاب نوشته ولی اونو نمیتونم درک بکنم.
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-110
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-110
بچه-های-تجربی-کنکور-1402Ahmadreza Amanzadeh سلام نمیدونم اینی که میگم منظورتونه یا نه
خط اول دفاعی با ساده ترین روش ها تلاش میکنه میکروبی وارد بدن نشه مثل سیم خاردار. حالا اگر میکروب ازش عبور کنه با خط دوم دفاعی روبه رو میشه مثل پاسگاه های مرزبانی میمونه و نسبت به خط اول پیچیده تره و احتمالش زیاده که میکروب رو گیر بندازه .این دو خط دفاعی در مقابل انواع میکروب ها به یه روش عمل میکنند یعنی روش مقابله با یک نوع میکروب با روش به کار گرفته شده برای سایر انواع میکروب ها متفاوت نیست به خاطر همین دفاع غیراختصاصیه. حالا اگر میکروبی از هردو خط عبور کنه سیستم ایمنی بدن درنهایت از طریق خط سوم یعنی دفاع غیراختصاصی وارد عمل میشه مثل نیروهای مسلح ارتش و سپاه این دفاع پیچیده ترین هست و سلول هایی هم که درش نقش دارند پیچیده اند این دفاع اینجوریه که هر میکروبی اختصاصا شناسایی میشه یعنی شناسایی و دفاع اختصاصی فقط بر خود آن میکروب اثر داره و بر میکروب های نوع دیگر اثر ندارد. -
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-110
بچه-های-تجربی-کنکور-1402Ahmadreza Amanzadeh غیر اختصاصی ینی مثلا خونم دزد ک بیاد کلا کاری ندارم کیه چی کارس.. میزنم شل و پلش میکنم
ولی اختصاصی ینی مثلا فق اگ دزده شخصی ب نام احمد رضا امان زاده باشه شل و پلش میکنم.. با بقیه کاری ندارم
این کلیتشه -
Ahmadreza Amanzadeh سلام نمیدونم اینی که میگم منظورتونه یا نه
خط اول دفاعی با ساده ترین روش ها تلاش میکنه میکروبی وارد بدن نشه مثل سیم خاردار. حالا اگر میکروب ازش عبور کنه با خط دوم دفاعی روبه رو میشه مثل پاسگاه های مرزبانی میمونه و نسبت به خط اول پیچیده تره و احتمالش زیاده که میکروب رو گیر بندازه .این دو خط دفاعی در مقابل انواع میکروب ها به یه روش عمل میکنند یعنی روش مقابله با یک نوع میکروب با روش به کار گرفته شده برای سایر انواع میکروب ها متفاوت نیست به خاطر همین دفاع غیراختصاصیه. حالا اگر میکروبی از هردو خط عبور کنه سیستم ایمنی بدن درنهایت از طریق خط سوم یعنی دفاع غیراختصاصی وارد عمل میشه مثل نیروهای مسلح ارتش و سپاه این دفاع پیچیده ترین هست و سلول هایی هم که درش نقش دارند پیچیده اند این دفاع اینجوریه که هر میکروبی اختصاصا شناسایی میشه یعنی شناسایی و دفاع اختصاصی فقط بر خود آن میکروب اثر داره و بر میکروب های نوع دیگر اثر ندارد.@Razieh-Kosari
Michael Vey
ممنونم
خیلی کامل بود -
Ahmadreza Amanzadeh غیر اختصاصی ینی مثلا خونم دزد ک بیاد کلا کاری ندارم کیه چی کارس.. میزنم شل و پلش میکنم
ولی اختصاصی ینی مثلا فق اگ دزده شخصی ب نام احمد رضا امان زاده باشه شل و پلش میکنم.. با بقیه کاری ندارم
این کلیتشهMichael Vey
حالا به چه روشی شل و پل میکنی؟
-
@Razieh-Kosari
Michael Vey
ممنونم
خیلی کامل بودAhmadreza Amanzadeh خواهش میکنم
-
Ahmadreza Amanzadeh سلام نمیدونم اینی که میگم منظورتونه یا نه
خط اول دفاعی با ساده ترین روش ها تلاش میکنه میکروبی وارد بدن نشه مثل سیم خاردار. حالا اگر میکروب ازش عبور کنه با خط دوم دفاعی روبه رو میشه مثل پاسگاه های مرزبانی میمونه و نسبت به خط اول پیچیده تره و احتمالش زیاده که میکروب رو گیر بندازه .این دو خط دفاعی در مقابل انواع میکروب ها به یه روش عمل میکنند یعنی روش مقابله با یک نوع میکروب با روش به کار گرفته شده برای سایر انواع میکروب ها متفاوت نیست به خاطر همین دفاع غیراختصاصیه. حالا اگر میکروبی از هردو خط عبور کنه سیستم ایمنی بدن درنهایت از طریق خط سوم یعنی دفاع غیراختصاصی وارد عمل میشه مثل نیروهای مسلح ارتش و سپاه این دفاع پیچیده ترین هست و سلول هایی هم که درش نقش دارند پیچیده اند این دفاع اینجوریه که هر میکروبی اختصاصا شناسایی میشه یعنی شناسایی و دفاع اختصاصی فقط بر خود آن میکروب اثر داره و بر میکروب های نوع دیگر اثر ندارد.@Razieh-Kosari
Michael Vey
یه سوال دیگه
لیزوزیم نوعی آنزیمه یا پروتئین؟ -
Michael Vey
حالا به چه روشی شل و پل میکنی؟
Ahmadreza Amanzadeh اون چیز میزای دفاعی بیگانه هارو یا من دزدارو؟
-
@Razieh-Kosari
Michael Vey
یه سوال دیگه
لیزوزیم نوعی آنزیمه یا پروتئین؟Ahmadreza Amanzadeh لیزوزیم یه نوع انزیم پروتئینیه
کلا ببین
انزیما یا پروتئینین یا RNAیی (rRNA ک مربوط ب بحثای پروتئین سازی و برا سال دوازدهمه)
اکثرنم همون پروتئینین. -
@Razieh-Kosari
Michael Vey
یه سوال دیگه
لیزوزیم نوعی آنزیمه یا پروتئین؟Ahmadreza Amanzadeh بله همون طور که گفتن لیزوزیم آنزیم پروتئینی هست و در ۴جا میبینیمش
عرق،بزاق،اشک و ماده مخاطی (استاد موقاری هم براش رمز گفتن عَبام) -
Ahmadreza Amanzadeh لیزوزیم یه نوع انزیم پروتئینیه
کلا ببین
انزیما یا پروتئینین یا RNAیی (rRNA ک مربوط ب بحثای پروتئین سازی و برا سال دوازدهمه)
اکثرنم همون پروتئینین.Michael Vey
@Razieh-Kosari
خیلی ممنون -
M M.an marked this topic as a question on
-
M M.an has marked this topic as solved on