بچه ها سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه و تا به اینجای کار امتحانا رو ترکونده باشید💪🏽
هدف از ایجاد این تاپیک این بود که همه دور هم جمع بشیم و سوالات و مشکلاتی که داریم رو تو درس هندسه مطرح کنیم و دور هم جواب بدیم🔥
شاید سوالی که یکی از بچه ها بپرسه مشکل خیلیا باشه 😉
ممکنه حتی واسه خیلیا هم مثل آب خوردن باشه💧
پس بیاین دور هم سوالای همو بررسی کنیم و به هم کمک کنیم
فقط خواهشی که ازتون دارم اینه که بحث رو از درس دور نکنید تا به دور از حاشیه به هم کمک کنیم تا امتحان هندسه رو بترکونیم😍
image (1).png
سوال 21
مقدار زاویه A رو خب نمیدونیم ما بعد 2bc کسینوس A رو برای A چهل و پنج درجه جایگذاری کرد و شد bcرادیکال دو بعد هر دو اینها برابر هم قرار داد شد چهل و پنج که مشخص بود! چون ازش برای حل استفاده کرد ولی نه صورت سوال اطلاعاتی داده من نه همچنین چیزیو از عبارتی که داده متوجه میشم لطفا توضیح بدید باتشکر
PhotoCache_1689705949889.jpg
سلام دوستان، این تست از کتاب نردبام دهم خیلی سبز به قلم حمید گلزاری هست، در پاسخنامه گفته شده پاسخ تست گزینه 3 هست، البته که لزوما در گزینه 3 منجر به رسم نیمساز نمیشه! چون که اشاره نکرده که دو کمان به مرکز A و B باید شعاعی برابر داشته باشن!
اما سوال من این هست که چرا گزینه 1 باعث رسم نیمساز میشه؟؟؟
@دهم @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
روش شما برای خواندن هندسه...
-
سلام خوبین
خب یکی از مشکلات خیلی دانش اموزا اینه که درسای مختلفو نحوه درست خوندشونو بلد نیستن
اول از همه میخوام بگید روشتون چیه
من به شخصه اول ویدیو اموزشی میبینم بعد نمونه سوال حل میکنم ( من کتاب هندسه رو فقط یه نمونه سوال میدونم! اتفاقا سوالا خوبی داخل تمریناش پیدا میشه )
اما در کل هندسه یه درسیه که همش به تمرینه اما کلا اون کسی موفق تره که نمونه سوال بیشتری کار میکنه
چه تو کنکور چه تو امتحانات پایانی و مدرسه
روشت یادت نره... خوشحال میشم بگی -
-
-
محمدی از نوع ابراهیم ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi
دقیقااااااااااااا
هندسه لامصب جوریه که اصن ب خودت میگی وات د فاز
خیییلییی سوالاش انعطاف پذیره
روشای حل ی سوال خیییلیه
مثلا داری این سوالو مثل همیشه حل میکنی میری جلو میبینی اشتباه حل کردی میری جوابو میبینی اصن ی جواب جدید میبینی ک انگار روششو نمیدونی
اصن پوفففففففففففف
ولی در کل بخوای یاد بگیری باید انقدددد تمرین کنی ک مثالای کتاب ر مث موم تو دستت داشته باشی -
-