معنی ی جمله
-
هاعی.. بچه ها اون ترجمه خود کتابه؟ اخه حس میکنم خیلی بی ربطه.. الان کلمه واجب الهی کو اصن:|

دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 -
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
سلام
فِيهِ آيَاتٌ بَيِّنَاتٌ مَّقَامُ إِبْرَاهِيمَ ۖ وَمَن دَخَلَهُ كَانَ آمِنًا ۗ وَلِلَّهِ عَلَى النَّاسِ حِجُّ الْبَيْتِ مَنِ اسْتَطَاعَ إِلَيْهِ سَبِيلًا ۚ وَمَن كَفَرَ فَإِنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ عَنِ الْعَالَمِينَ
در آن، نشانههای روشن، (از جمله) مقام ابراهیم است؛ و هر کس داخل آن [= خانه خدا] شود؛ در امان خواهد بود، و برای خدا بر مردم است که آهنگ خانه (او) کنند، آنها که توانایی رفتن به سوی آن دارند. و هر کس کفر ورزد (و حج را ترک کند، به خود زیان رسانده)، خداوند از همه جهانیان، بینیاز است.
این ایه کاملشه
اینی ک شما فرستادید میش (برای خدا بر مردم است که آهنگ خانه (او) کنند، آنها که توانایی رفتن به سوی آن دارند.)فک کنم
:) -
سلام
فِيهِ آيَاتٌ بَيِّنَاتٌ مَّقَامُ إِبْرَاهِيمَ ۖ وَمَن دَخَلَهُ كَانَ آمِنًا ۗ وَلِلَّهِ عَلَى النَّاسِ حِجُّ الْبَيْتِ مَنِ اسْتَطَاعَ إِلَيْهِ سَبِيلًا ۚ وَمَن كَفَرَ فَإِنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ عَنِ الْعَالَمِينَ
در آن، نشانههای روشن، (از جمله) مقام ابراهیم است؛ و هر کس داخل آن [= خانه خدا] شود؛ در امان خواهد بود، و برای خدا بر مردم است که آهنگ خانه (او) کنند، آنها که توانایی رفتن به سوی آن دارند. و هر کس کفر ورزد (و حج را ترک کند، به خود زیان رسانده)، خداوند از همه جهانیان، بینیاز است.
این ایه کاملشه
اینی ک شما فرستادید میش (برای خدا بر مردم است که آهنگ خانه (او) کنند، آنها که توانایی رفتن به سوی آن دارند.)فک کنم
:)محمدی از نوع ابراهیم ولی فک کنم این بیشتر مفهومیه ترجمش ن کلمه ای
-
محمدی از نوع ابراهیم ولی فک کنم این بیشتر مفهومیه ترجمش ن کلمه ای
Michael Vey دقیقا
باید تفسیر و مفهومشو بخونی تا بفهمی چ میگ -
هاعی.. بچه ها اون ترجمه خود کتابه؟ اخه حس میکنم خیلی بی ربطه.. الان کلمه واجب الهی کو اصن:|

دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402Michael Vey
علی الماس یعنی بر مردم واجب است یا مردم باید -

دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402Michael Vey به کلمه علی ربط داره یعنی بر
خب تو خودت بخوای جمله رو خوب معنی کنی
میگی بر مردم واجب است -
اهااا فهمیدممم.. مرسیی
@ma-a @Rita محمدی از نوع ابراهیم -
M Michael Vey has marked this topic as solved on