معادله خط
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
ببخشید میشه این سوال به من توضیح بدید ممنون میشم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا -
سلام دوستان وقتتون بخیر
ببخشید میشه این سوال به من توضیح بدید ممنون میشم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیاForuzan Taheri
در صورتی یک خط با یه خط دیگه موازیه که شیب این دو تا خط با هم برابر باشه ؛ و برای خط هایی که بر هم عمودند شیب باید معکوس و قرینه باشهبرای به دست آوردن شیب هم توی همچین معادله هایی منفی ضریب a رو به ضریب b تقسیم کنید
-
Foruzan Taheri
در صورتی یک خط با یه خط دیگه موازیه که شیب این دو تا خط با هم برابر باشه ؛ و برای خط هایی که بر هم عمودند شیب باید معکوس و قرینه باشهبرای به دست آوردن شیب هم توی همچین معادله هایی منفی ضریب a رو به ضریب b تقسیم کنید
پرستو بابایی تو این سوال گفته باهم هم عمود باشند هم موازی
میشه هم عمود باشه هم موازی -
Foruzan Taheri
-
پرستو بابایی تو این سوال گفته باهم هم عمود باشند هم موازی
میشه هم عمود باشه هم موازیForuzan Taheri
این دو تا قسمت جداست و شما باید با توجه به خواسته هر قسمت یه معادله جدید و متناسب با اون داشته باشید و گرنه دو تا خط با شیب های برابر همزمان نمی تونن هم با هم موازی باشند هم عمود و بالعکس .
شما باید توجه به این که کدوم مورد مد نظر سواله شیب رو به دست بیارید که مجهول پیدا بشه -
Foruzan Taheri
این دو تا قسمت جداست و شما باید با توجه به خواسته هر قسمت یه معادله جدید و متناسب با اون داشته باشید و گرنه دو تا خط با شیب های برابر همزمان نمی تونن هم با هم موازی باشند هم عمود و بالعکس .
شما باید توجه به این که کدوم مورد مد نظر سواله شیب رو به دست بیارید که مجهول پیدا بشهپرستو بابایی خیلی لطف کردید وقت گذاشتید
🥰
-
پرستو بابایی خیلی لطف کردید وقت گذاشتید
🥰
Foruzan Taheri
خواهش می کنم ️