فرهنگستان ادب واژه شناسی
-
سلام دوستان...
توی یکی از تاپیک هایی که Michael Vey عزیز ایجاد کرده بود کلی نکته خفن زیست وجود داشت و از Michael Vey و همچنین تمام بچه هایی که اونهمه نکته خفن اونجا به اشتراک گذاشته بودن خیلی خیلی ممنونم
و خب سوالی که داشتم این بود که توی یکی از پیام های همین تاپیک کلمه هایی که فارسی سازی شده بودن رو همراه معال لاتین گذاشته بودن و من میخواستم بدونم که باید هر دو شکل این کلمات رو بلد باشیم؟
چون تا الان که آزمون میدادم و تست میزدم به این مورد برنخورده بودم
مثلا من باید بلد باشم لایه میانی قلب(البته فقط به عنوان مثال) میو کارده؟
تجربیا -
-
راستی به این خاطر پیام رو داخل همون تاپیک ارسال نکردم که بین نکته ها و مطالب مهم فاصله ای ایجاد نشه
@M-Tina عشششششقمیی دیگههه :>>>
-
سلام دوستان...
توی یکی از تاپیک هایی که Michael Vey عزیز ایجاد کرده بود کلی نکته خفن زیست وجود داشت و از Michael Vey و همچنین تمام بچه هایی که اونهمه نکته خفن اونجا به اشتراک گذاشته بودن خیلی خیلی ممنونم
و خب سوالی که داشتم این بود که توی یکی از پیام های همین تاپیک کلمه هایی که فارسی سازی شده بودن رو همراه معال لاتین گذاشته بودن و من میخواستم بدونم که باید هر دو شکل این کلمات رو بلد باشیم؟
چون تا الان که آزمون میدادم و تست میزدم به این مورد برنخورده بودم
مثلا من باید بلد باشم لایه میانی قلب(البته فقط به عنوان مثال) میو کارده؟
تجربیا@M-Tina میگن ک تو کنکور هردو رو میدن ولی برا ازمونای ازمایشی بهتره بلد باشی اونایی ک تو پشت کتاب هستو
-
@M-Tina میگن ک تو کنکور هردو رو میدن ولی برا ازمونای ازمایشی بهتره بلد باشی اونایی ک تو پشت کتاب هستو
Michael Vey آها مرسی
بعد از اینکه باهات با شما و جمع بستن فعل و.. صحبت نکردم (حتی با اینکه ازم بزرگتری امیدوارم ناراحت نشی) چون که تو 20 تا حقیقت در رابطه با خودت متوجه شدم آرمی هستی و راستتش نمیتونم با کسی که آرمیه خیلی سنگین صحبت کنم -
@M-Tina عشششششقمیی دیگههه :>>>
-
Hhh Hh راستش نمیدونم چیه چون وقتی واردش شدم بهم گفت بهش دسترسی ندارم...
اما اگه نکته بود یا توضیح ممنونم -
Michael Vey آها مرسی
بعد از اینکه باهات با شما و جمع بستن فعل و.. صحبت نکردم (حتی با اینکه ازم بزرگتری امیدوارم ناراحت نشی) چون که تو 20 تا حقیقت در رابطه با خودت متوجه شدم آرمی هستی و راستتش نمیتونم با کسی که آرمیه خیلی سنگین صحبت کنم@M-Tina ن باباااا من خودمم بدم میاد اونجوری
یاااح داداشمی یاهاهاا -
@M-Tina ن باباااا من خودمم بدم میاد اونجوری
یاااح داداشمی یاهاهاا