سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
محاسبات شیمی آقای صنیعی
-
سلام من این پکیج رو دیدم و فهمیدم که روش ها برای وقتی هست که معادله واکنش رو بده و اگر نده این روشها کار بردی نداره.
و تو کنکور و..... اکثراً معادله واکنش رو نمیدن پس عملا دیدنش وقت تلف کردن هستدرست برداشت کردم؟
@تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @دانش-آموزان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء -
-
Shayan Eskandari حتی اگه معادله رو ندن شما مجبوری با استفاده از اطلاعات سوال معادله رو بنویسی بعد حل کنی
-
خب اگر هم توی کنکور واکنش هم نده واکنش مربوط به اون سوال حتما توی کتاب درسی بوده و تو باید حفظ باشی یا اینکه واکنش رو میتونی با معلومات خودت بنویسی مثل سوختن و یا واکنش هیدروکربن ها و ....
-
Mahdi Rezaie
یعنی اکثر سوال ها با تونستن معادله واکنش حل میشه ؟ -
Mohammad Lotfi 0
همه سوال ها با معادله حل میشه ؟ -
Mohammad Lotfi 0
شما با استفاده از این روش ها سوالات خودتون رو حل میکنید؟ جواب داده؟ -
Shayan Eskandari سلطون تو اکثر تستای کنکور باید خودت واکنش بنویسی
-
Shayan Eskandari ببین برای سوال ها قاعدتا باید واکنشی داشته باشی البته بعضی سوالات اصلا صلا نیاز به واکنش نداره ولی اونایی که واکنش میخواد یا خودش میده یا اینکه تو باید کتاب شیمی بلد باشی چون به تو در مورد واکنشی سوال میده که تو کتاب شیمی بوده.
-
Mahdi Rezaie
شما از این روش ها استفاده میکنید ؟جواب داده؟ -
Shayan Eskandari اره خب توی تست ها که جواب داده
-
Shayan Eskandari فقط تو استوکیومتری و تعادله که معادله میگن اونم تو 70 درصد مواقع سوال میده و بقیه اوقات یا اینقدر پر تکرار و کاربرده که باید حفظ باشی یا تو متن فارسی مینویسه توباید ریاضیشو بنویسی
ولی مثلا PH فرمولی و غلظت را دیدم نیاز به معادله نبود و جوابم میداد -
Mohammad javad Majlesi الان شما همه مسائل رو با اون روش میرید و مشکلی از لحاظ معادله واکنش ندارید؟
-
Shayan Eskandari اوایل چرا ولی بعد چند وقت تکرار شن آسون حل میشن
-
Shayan Eskandari همه نه
ولی اکثر سوالات محاسباتی شیمی معادله میخواد