اونایی اطلاع دارن بیان
-
ببین هرچن ک این پیام یکی دیگس ولی اگ دقت کرده باشی در جواب پیام من بود ک گفتم معلمای مرد زیادی داریم
من فک کنم مصوبه معلمای خانم برا مردسه دخترونه برا مدرسه های دولتی باشه. هر چن ک مدرسه منم دولتیه هااا ولی خب فرزانگانه. فک کنم کلا تو تیزهوشان و نمونه دولتی مشکلی وجود نداره.
ولی اره دیگ خیلی بده. من خودمم تو بعضی درسا معلمای مردو بیشتر میپسندیدم چون هم بهتر درس میدادن هم خیلی گیر نمره نبودن بیشتر میخواستن یاد بدن (بجز معلمای مرد شیمیم ک هردو عقده ای بودن و هستن)Michael Vey آها مال شما رو ندیدم
ما هم سمپادیم
میتونم بپرسم اهل کجایین .
تازه میخوام این پست ها رو خار کنم تو چشم رییس منطقه عیبی ندارد ازش اسکرین بگیرم
اسمتونو هاید میکنم -
@Aye اره. اصن این پیامی ک اسکرین گرفتی در جواب پیام من بود:
داشتم معلمای مردمونو میگفتم ک برا چ درسایینMichael Vey در اونایی اطلاع دارن بیان گفته است:
@Aye اره. اصن این پیامی ک اسکرین گرفتی در جواب پیام من بود:
داشتم معلمای مردمونو میگفتم ک برا چ درسایینتازه تو یازدهم معلم زبانمونم اقا بود
-
نفهمیدم چی شد یه لحظه؟توی مدرسه دخترون معلم اقااا؟؟؟
Mahdi Rezaie چرا تعجب میکنی ؟
-
Michael Vey آها مال شما رو ندیدم
ما هم سمپادیم
اسمتونو هاید میکنم@Aye ن ک اسمم خیلی معلومه
فرزانگان قائمشهر. این مدرسه راهنمایی و دبیرستانش یجاس. (مث مدارس ابتدایی ک 6 پایه با همن) تو تمامی مقاطع تا بوده و هست معلم مرد داشتیم و داریم و خواهیم داشت. با احترام -
@Aye ن ک اسمم خیلی معلومه
فرزانگان قائمشهر. این مدرسه راهنمایی و دبیرستانش یجاس. (مث مدارس ابتدایی ک 6 پایه با همن) تو تمامی مقاطع تا بوده و هست معلم مرد داشتیم و داریم و خواهیم داشت. با احترامMichael Vey در اونایی اطلاع دارن بیان گفته است:
فرزانگان قائمشهر. این مدرسه راهنمایی و دبیرستانش یجاس. (مث مدارس ابتدایی ک 6 پایه با همن) تو تمامی مقاطع تا بوده و هست معلم مرد داشتیم و داریم و خواهیم داشت. با احترامتروتمیز نوشتم همینو نشون بدی
-
Michael Vey در اونایی اطلاع دارن بیان گفته است:
فرزانگان قائمشهر. این مدرسه راهنمایی و دبیرستانش یجاس. (مث مدارس ابتدایی ک 6 پایه با همن) تو تمامی مقاطع تا بوده و هست معلم مرد داشتیم و داریم و خواهیم داشت. با احترامتروتمیز نوشتم همینو نشون بدی
-
Mahdi Rezaie برام عجیبه ک براتون عجیبه....
Michael Vey خب من پسرم در مورد این چیزا اطلاعی نداشتم فقط در این حد میدونستم که معلم های مدرسه خواهرم خانم هستند.
-
Michael Vey خب من پسرم در مورد این چیزا اطلاعی نداشتم فقط در این حد میدونستم که معلم های مدرسه خواهرم خانم هستند.
Mahdi Rezaie من از همه میپرسم از کجان تا ببینم کجا ها این بخش نامه اجرا شده و کجا ها نشده میتونم بدونم شما اهل کجایین ؟
-
Mahdi Rezaie من از همه میپرسم از کجان تا ببینم کجا ها این بخش نامه اجرا شده و کجا ها نشده میتونم بدونم شما اهل کجایین ؟
@Aye بنده توی کرج هستم مدرسه نمونه دولتی شهید مصطفی خمینی پسرانه
-
@Aye بنده توی کرج هستم مدرسه نمونه دولتی شهید مصطفی خمینی پسرانه
Mahdi Rezaie مرسی
-
@Aye آره بعضی مدارس اینجوری هستن. ولی توشهر ما اینجوری نیست
-
@Aye
عه...
تبعیض تا کجا
چرا ما نمیتونیم معلم زن داشته باشیم@Amir-Reza-Babahabib
-
@نویسنده-کوچولو بعد به ما میگن چون شهر شما کوچیکه احتمال بزور اشتباه از معلم های آقا هست برای همین بهتون نمیدیم
@Aye تو شهر های بزرگ که بدتره
-
ببین هرچن ک این پیام یکی دیگس ولی اگ دقت کرده باشی در جواب پیام من بود ک گفتم معلمای مرد زیادی داریم
من فک کنم مصوبه معلمای خانم برا مردسه دخترونه برا مدرسه های دولتی باشه. هر چن ک مدرسه منم دولتیه هااا ولی خب فرزانگانه. فک کنم کلا تو تیزهوشان و نمونه دولتی مشکلی وجود نداره.
ولی اره دیگ خیلی بده. من خودمم تو بعضی درسا معلمای مردو بیشتر میپسندیدم چون هم بهتر درس میدادن هم خیلی گیر نمره نبودن بیشتر میخواستن یاد بدن (بجز معلمای مرد شیمیم ک هردو عقده ای بودن و هستن)Michael Vey فرزانگان و نمونه اسمش دولتیه ولی کلا به دولت ربطی نداره والا نباید در تیزهوشان 2 یا 3 میلیون و در نمونه حداقل 1 میلیون پول بگیرن
-
@Aye تو شهر های بزرگ که بدتره
Amir ali Nikfard اره موافقم باهات
-
Michael Vey آها مال شما رو ندیدم
ما هم سمپادیم
اسمتونو هاید میکنم@Aye یک منطقه کوچک و فرزانگان؟ کدوم شهرین شما؟
-
Michael Vey فرزانگان و نمونه اسمش دولتیه ولی کلا به دولت ربطی نداره والا نباید در تیزهوشان 2 یا 3 میلیون و در نمونه حداقل 1 میلیون پول بگیرن
Amir ali Nikfard والا توی نمونه هم ازما 3 تومن گرفتم ول انصافا خوب خرج میکنن ومفیده
-
Mahdi Rezaie تو بعضی استانا مثل من که خراسان رضوی هستم خیلی بین این مرد و زن گیر میدن
-
Amir ali Nikfard والا توی نمونه هم ازما 3 تومن گرفتم ول انصافا خوب خرج میکنن ومفیده
Mahdi Rezaie ما هم خوبه ولی 1 تومن میگیرن
-
Michael Vey فرزانگان و نمونه اسمش دولتیه ولی کلا به دولت ربطی نداره والا نباید در تیزهوشان 2 یا 3 میلیون و در نمونه حداقل 1 میلیون پول بگیرن
Amir ali Nikfard شهریه ما 4 5 میلیونه بدون هیچ امکانات خاصی.. بدتر از دولتیه