سلام سلام خدمت همه دوستان آلایی😍💙💙💙
امیدوارممم حال دلتون هر جایی که هستید عالیه عالیه عالی باشه😁🔥
این تایپیک واس این زدیم که اگر دوست داشتین تایپ شخصیتی تون رو باهم دیگه به اشتراک بزاریم 🙂💙
اول از همه هم خودم استارتشو میزنم😂😂🤝🏻
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴-۱۹۴۰۴۹_Samsung Internet.jpg
خب بنده enfp درصد ها هم که پیداست😂💙
خوشحالم میشم شمام همراهی کنینن🥺💙🤝🏻😁✨️💞🥰
واسه شرکت تو آزمون هم به این سایت سر بزنید
https://www.16personalities.com/fa
اسکرین یادتون نره بگیرینااا🙃💙💙
دعوت میکنم از همه بچه های آلایی✨️
سلام
ايام به کامتون❤️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی🌱
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))🦋
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون 💕
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک🌿
IMG_20240402_194204.jpg
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
اونایی اطلاع دارن بیان
-
این پست رو دیدم شاخ در آوردم
یعنی الان تو مدارس دخترانه آقایون هم میتونن تدریس کنن ؟؟
بعد اون بخشنامه ی کوفتی ای وزارت آموزش و پرورش مبنی بر اینکه هیچ معلم مردی حق حضور در مدارس دخترانه رو نداره اومد
مدرسه ما تبدیل شد به جهنم معلمامون بی سواد و بی تجربه هستن و معلمان قبلیمون که خیلی خوب بود رو چون فقط مرد بود ازمون گرفتن
حالا با این کاری ندارم که چقدر زجر کشیدیم و چه کار ها که نکردیم دیگه خیلی چیزا رو عوض کردیم میدونیم که میتونیم از پس اینم بر بیایم سوالم اینه که ما الان بعد از امتحانات میتونیم اگه همه چی خوب پیش رفت معلمامون بندازیم بیرون و مهمتر از اون اینکه معلمای آقامونو بیاریم ؟
یعنی یه چنین چیزی شدنیه؟ -
-
@Amir-Reza-Babahabib خدایا منو بکش معلم زن میخوای چی کار؟
-
@Amir-Reza-Babahabib
استغفرالله
برادر حیا کن -
@Aye یا خدا جواب پست خودمو دیدم سکته کردم
-
Michael Vey ببخشید
قصد سکته دادن کسی رو نداشتم
راستی شما هم معلم آقا دارین ؟ -
نفهمیدم چی شد یه لحظه؟توی مدرسه دخترون معلم اقااا؟؟؟
-
ببین هرچن ک این پیام یکی دیگس ولی اگ دقت کرده باشی در جواب پیام من بود ک گفتم معلمای مرد زیادی داریم
من فک کنم مصوبه معلمای خانم برا مردسه دخترونه برا مدرسه های دولتی باشه. هر چن ک مدرسه منم دولتیه هااا ولی خب فرزانگانه. فک کنم کلا تو تیزهوشان و نمونه دولتی مشکلی وجود نداره.
ولی اره دیگ خیلی بده. من خودمم تو بعضی درسا معلمای مردو بیشتر میپسندیدم چون هم بهتر درس میدادن هم خیلی گیر نمره نبودن بیشتر میخواستن یاد بدن (بجز معلمای مرد شیمیم ک هردو عقده ای بودن و هستن) -
@Aye اره. اصن این پیامی ک اسکرین گرفتی در جواب پیام من بود:
داشتم معلمای مردمونو میگفتم ک برا چ درسایین -
Mahdi Rezaie برام عجیبه ک براتون عجیبه....