فاگوسیت ها
-
نفیسه 134 در فاگوسیت ها گفته است:
Arash 0 نه نه قبل از اینکه بگه میره تو گره لنفی و طحال و .....مستقر بشه هم گفته برخی بین خون و لنف در گردش اند؟؟؟نکنه کتاب جدید اینو نگفته؟؟؟
همینو گفته ولی اینم گفته دیاپدز فقط یک طرفست یعنی وقتی رفت دیگه نمیتونه برگرده! اگه برگرده میشه ۲ طرفه و کتاب نابود میشه 😅
بعدش گفته در گره های لنفی مستقر میشن پس اونجا میمونن
منم تو اینجا الان شک کردم بقیه دوستان رو تگ کنیم نظر بدن
همیار -
Arash 0
لطفاً شوخی نکن 😃😃
لنفوسیت ها مولکول های درشتی هستند که بدون دیاپدز نمیتوانند از جدار رگ و مویرگ عبور کنند ...
تازه گلبول قرمز با این قطر کمش نمیتونه وارد آب میان بافتی بشه و یا از کپسول بومن رد بشه ...
و همچنین اصطلاح اسمز فقط برای آب کاربرد دارد و برای بقیه مواد انتشار را به کار میبریم...@soheil95s95
لطفا اول سواد زیست شناسیتو از حد دوم ببر بالاتر بعد نظر مثبت بده
کسی که نمیدونه بحث چیه خودشو قاطی نمیکنه برو بالا ببین بحث از چه قراره بعد پارازیت بده
بی احترامی نباشه ولی هرچی تو سرتون میگذره نریزید رو دایره -
Arash 0
لطفاً شوخی نکن 😃😃
لنفوسیت ها مولکول های درشتی هستند که بدون دیاپدز نمیتوانند از جدار رگ و مویرگ عبور کنند ...
تازه گلبول قرمز با این قطر کمش نمیتونه وارد آب میان بافتی بشه و یا از کپسول بومن رد بشه ...
و همچنین اصطلاح اسمز فقط برای آب کاربرد دارد و برای بقیه مواد انتشار را به کار میبریم...@soheil95s95
و در ضمن کسی نگفت لنفوسیت برگرده خوب برو از اول بخون قشنگ متوجه شدی برگرد بدم میاد یکی الکی ندیده اون ته مطلبو ببینه نظر بده -
Arash 0
لطفاً شوخی نکن 😃😃
و اینکه تراوش و اسمز هر دو در شبکه مویرگی وجود دارن در اول مویرگ تراوش و در انتهای مویرگ سمت سیاهرگ اسمز داریم
اونم مخصوص آب نیست
آب میانبافتی توسط رگ لنفی جمع میشه و میره بالا
دیاپدز عمل خاصی از عبور سلول های خونی
همه سلول های خونی دیاپدز دارند
یعنی همه میتونن در صورت لزوووووووم خارج شن
موقعی که هیستامین ترشح میشه از سلول آسیب دیده مونوسیت ها
از دیواره رگ و مویرگ ها عمل دیاپدز رو انجام میدن و به بافت میرن
و در اونجا میشن ماکروفاژ
ماکرو یعنی بزرگ فاژ یعنی خار
ماکروفاژ یعنی بزرگخوار
پس عملا خروج سلول های خونی در مواقع لزوم دیاپدز انجام میدن
اسمز در گیاهان با جانوران فرق میکنه کارش نحوش شکلش
اول همه کتاب های زیست رو بخون بعد سعی کن در مورد یه مبحث ترکیبی نظر بدی ممنون
بازم میگم ناراحت نشو ولی برو یادبگیر مرسی -
درمورد ماکروفاژ غلطه ولی مثلا لنفوسیتا میتونین
-
اینکه لنفوسیت ها دیاپدز دارن یا نه روش اختلاف هست هر کی یه چیزی میگه. ولی تو کنکور 94 طراح لنفوست رو دارای قدرت دیاپدز در نظر گرفته.
elmira در فاگوسیت ها گفته است:
اینکه لنفوسیت ها دیاپدز دارن یا نه روش اختلاف هست هر کی یه چیزی میگه. ولی تو کنکور 94 طراح لنفوست رو دارای قدرت دیاپدز در نظر گرفته.
کنکور 94 تایید کرد که دارن
-
Arash 0 نه نه قبل از اینکه بگه میره تو گره لنفی و طحال و .....مستقر بشه هم گفته برخی بین خون و لنف در گردش اند؟؟؟نکنه کتاب جدید اینو نگفته؟؟؟
لنفوسیتt بین خون و لنف درگردشه. لنفوسیت b بعد از بالغ شدن میره ب خون و بعد میره تو گره لنفی و ... مستقر میشه
-
فاگوسیت هایی که از خون خارج شده میت.انند دوباره به خون بازگردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه حرکتشون یکطرفست. اما لنفوستا حرکتشون دو طرفست.
-
elmira در فاگوسیت ها گفته است:
کنکور 94 تایید کرد که دارن
-
@soheil95s95
لطفا اول سواد زیست شناسیتو از حد دوم ببر بالاتر بعد نظر مثبت بده
کسی که نمیدونه بحث چیه خودشو قاطی نمیکنه برو بالا ببین بحث از چه قراره بعد پارازیت بده
بی احترامی نباشه ولی هرچی تو سرتون میگذره نریزید رو دایره -
Arash 0
داداش گلم ،،، هر کدوم از حرفایی رو که میزنی اگه بتونی طبق کتاب درسی اثبات کنی ارزش دارن وگرنه دیگه هیچ ارزشی ندارند ...
در ضمن خیلی نمیخواد سواد سواد کنی و فکر کنی بقیه بی سواد اند.
یا علی@soheil95s95
فکر نمیکنم بقیه بی سوادن فکر میکنم شما ندونسته صحبت میکنید
بدونه این که حتی مطالبی که بحث شده رو درک کنید نظر میدید
اگه تو یچیزی بخوای نظر بدی باید اون مبحثو تسلط داشته باشی
شما که اون ترکیبیاتی که من تو ۳ جمله گفتم فکر میکنی از کتاب درسی نیست لازم نیست نکته ای که ترکیب از ۵ فصل مختلف
هست رو نظر بدید یا حداقل نظر درست بده
یعنی چی شوخی میکنیو فلان...؟
تو اون ته مطلب منو نگاه کردی سری تند پیام میزاری....
برو اون بالاترشو بخون شاید جوابی برای یه موضوع دیگست
کلا من کار ندارم سواد هرکس به خودش مربوطه
ولی شما سعی کن قبل از ایراد گرفتن از هر مطلبی که یه نفر بیان میکنه اولش مطالب قبلی و اونایی که بالاتر گفته رو ببینییا علی
-
@soheil95s95
فکر نمیکنم بقیه بی سوادن فکر میکنم شما ندونسته صحبت میکنید
بدونه این که حتی مطالبی که بحث شده رو درک کنید نظر میدید
اگه تو یچیزی بخوای نظر بدی باید اون مبحثو تسلط داشته باشی
شما که اون ترکیبیاتی که من تو ۳ جمله گفتم فکر میکنی از کتاب درسی نیست لازم نیست نکته ای که ترکیب از ۵ فصل مختلف
هست رو نظر بدید یا حداقل نظر درست بده
یعنی چی شوخی میکنیو فلان...؟
تو اون ته مطلب منو نگاه کردی سری تند پیام میزاری....
برو اون بالاترشو بخون شاید جوابی برای یه موضوع دیگست
کلا من کار ندارم سواد هرکس به خودش مربوطه
ولی شما سعی کن قبل از ایراد گرفتن از هر مطلبی که یه نفر بیان میکنه اولش مطالب قبلی و اونایی که بالاتر گفته رو ببینییا علی
-
حرف بی سوادی و سواد شده :| خوش ندارم کسی بخواد بگه من با سوادم یا بقیه بی سوادن! در شئن و شعور کسی نیست
-
حرف بی سوادی و سواد شده :| خوش ندارم کسی بخواد بگه من با سوادم یا بقیه بی سوادن! در شئن و شعور کسی نیست
@dr-bernosi در فاگوسیت ها گفته است:
کسی همچنین حرفی نزده ولی وقتی من در مورد یه چیزی کامل مطمن نمیشم نمیام بگم شوخی میکنی اینی که من میگم درسته 😐
مثلا تو داری در مورد یه مطلبی با یه نفر بحث میکنی
اون تهش نوشتی سلول ها از راه اسمز اسمز از مویرگ بر میگردن
بعد من بیام بگم داداااش شوخی میکنی نه؟
لنفوسیت که اسمز نمیکنه اسمز برا آبه 😐
یعنی من خودم حالیم نیست لنفوسیت اسمز ؟؟؟!
اولا شما از لنفوسیت حرفی نزدی و از سلول ها و موار خارج شده صحبت میکنی
دوما همچین بگم انگار شما این مطالبو از تو خیابون پیدا کردید
داداش من بحث سواد نیست بحث طرز نگاهه معمولا همه اون آخر مطلبو میبینن یچی میپرونن واقا اعصاب خوردکنهمن اگه بخوام یه سوال که شما طرح کردید نظر بدم اول میرم از اول طرح سوال شروع میکنم نه اون تهشو بگیرم
نهههههه داداش تو اشتباه میکنی تو ک نمیدونی لنفوسیت اسمز نمیکنه نه دادا ش😅 شوخی میکنی! !!مشکل سواد نیست مشکل کم بینیه
-
کلا مشکل من با بی احترامی اونم تو آلاس! هزار بار پیش اومده! لطفا رعایت کنین
-
کلا مشکل من با بی احترامی اونم تو آلاس! هزار بار پیش اومده! لطفا رعایت کنین
@dr-bernosi
من به کسی بی احترامی نکردم وقتی مطلبی رو بیان میکنه کسی از اولش میخونم
انتظارم دارم بقیه در مورد مطالب من اینجوری باشن اگه نه لطف کنن نظر ندن
این بی احترامیه؟!