رسم توابع رادیکالی...
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام این عدد پشت پرانتز ( a ) چند تا هم مثال حل کردم اما اصلا تو پاسخنامه هم براش چیزی ننوشته... منظورم عدد منفی باشه نیست خب اونجوری تابع برعکس میشه اما مثلا عدد 2 باشه به علامتش کار نداشته باشید مرحله دوم هم باید انجام بشه و نوشته روی باز و بسته بودن یا ارتفاع تابع هم تاثیر گذاره ! توضیح پلیز تشکر -
سلام این عدد پشت پرانتز ( a ) چند تا هم مثال حل کردم اما اصلا تو پاسخنامه هم براش چیزی ننوشته... منظورم عدد منفی باشه نیست خب اونجوری تابع برعکس میشه اما مثلا عدد 2 باشه به علامتش کار نداشته باشید مرحله دوم هم باید انجام بشه و نوشته روی باز و بسته بودن یا ارتفاع تابع هم تاثیر گذاره ! توضیح پلیز تشکرفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@محمد-مهدی-کاووسی
داش کاره خاصی نیاز نیست بکنی یه امبساط عرضی بده
یعنی تابه رو از بالا و پایین بکش
برای رسمش هم به تابع 0 و 1 بده ببین بهت چند می ده -
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام این عدد پشت پرانتز ( a ) چند تا هم مثال حل کردم اما اصلا تو پاسخنامه هم براش چیزی ننوشته... منظورم عدد منفی باشه نیست خب اونجوری تابع برعکس میشه اما مثلا عدد 2 باشه به علامتش کار نداشته باشید مرحله دوم هم باید انجام بشه و نوشته روی باز و بسته بودن یا ارتفاع تابع هم تاثیر گذاره ! توضیح پلیز تشکرنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@محمد-مهدی-کاووسی سلام
فرض کنیم a=2 در این صورت شیب نسبی تابع افزایش پیدا میکنه
مثلا تابع از نقطه ۲و ۲ عبور میکنه ==> yرا ضربدر ۲ میکنیم و ارتفاع نقطه جدید ۴ میشه -
سلام این عدد پشت پرانتز ( a ) چند تا هم مثال حل کردم اما اصلا تو پاسخنامه هم براش چیزی ننوشته... منظورم عدد منفی باشه نیست خب اونجوری تابع برعکس میشه اما مثلا عدد 2 باشه به علامتش کار نداشته باشید مرحله دوم هم باید انجام بشه و نوشته روی باز و بسته بودن یا ارتفاع تابع هم تاثیر گذاره ! توضیح پلیز تشکرفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@محمد-مهدی-کاووسی
برای رسمش هم به تابع 0 و 1 بده ببین بهت چند می ده -
@محمد-مهدی-کاووسی
برای رسمش هم به تابع 0 و 1 بده ببین بهت چند می دهنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi مگه نباید انقباض باشه؟انقباض عرضی
-
Kourosh Mousavi مگه نباید انقباض باشه؟انقباض عرضی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@qp
مگه نگفت مثلا ضابطه هست 2 ضرب در رادیکال x ؟
پس انبساطه اگه بین صفر و یک بود انقباض صورت می گرفت
حواستون باشه من دارم با برد ور می رم نه دامنه؛ توی دامنه برعکسه -
-
@qp
مگه نگفت مثلا ضابطه هست 2 ضرب در رادیکال x ؟
پس انبساطه اگه بین صفر و یک بود انقباض صورت می گرفت
حواستون باشه من دارم با برد ور می رم نه دامنه؛ توی دامنه برعکسهنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi درسته درسته
a نکته رو گرفته بودم