شروع دیر برای کنکور.تجربی
-
سلام.اول از اینکه این فضای رایگان رو ایجاد کردید خیلی تشکر میکنم.خیلی جا ها رفتم برای مشاوره تا مشکلاتشان رو بگم تا کمکم کنن و راه حلی نشون بدن ولی همه اون ها اول اسم پول میآوردن و اصلا به شرایط دانش آموز و وضعیتی که داشت توجه نمیکنند.
شما رو اتفاقی پیدا کردم.من به دلیل مشکلاتی تا الان نتونستم برای کنکور شروع کنم.
میخواستم یک راهی برای شروع بهم نشون بدید تا بتونم هم به درس های دبیرستان برسم و هم برای کنکور بخونم.
هدف من رسیدن به دانشگاه امام صادق هستش.
میخواستم اگه میشه کمکم کنید و یک راهی برای رسیدن به هدفم نشون بدید.توی برنامه ریزی استاد نیستم ولی سهیم رو مردم و دنبال مستوری هستم تا حداقل یک راه دقیق و درستی رو بهم نشون بدهمی تونید کمکم کنید؟؟؟؟
-
-
-
-
@دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء @حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل @Dr-Bernosi @dr-sobhan
javad-mahdizadeh -
این تاپیک ها چقدر زیاد شده
-
کاش بجای اینک ب حرف مردم این همه باور داریم ب حرف خودمون باور کنیم
-
سلام.اول از اینکه این فضای رایگان رو ایجاد کردید خیلی تشکر میکنم.خیلی جا ها رفتم برای مشاوره تا مشکلاتشان رو بگم تا کمکم کنن و راه حلی نشون بدن ولی همه اون ها اول اسم پول میآوردن و اصلا به شرایط دانش آموز و وضعیتی که داشت توجه نمیکنند.
شما رو اتفاقی پیدا کردم.من به دلیل مشکلاتی تا الان نتونستم برای کنکور شروع کنم.
میخواستم یک راهی برای شروع بهم نشون بدید تا بتونم هم به درس های دبیرستان برسم و هم برای کنکور بخونم.
هدف من رسیدن به دانشگاه امام صادق هستش.
میخواستم اگه میشه کمکم کنید و یک راهی برای رسیدن به هدفم نشون بدید.توی برنامه ریزی استاد نیستم ولی سهیم رو مردم و دنبال مستوری هستم تا حداقل یک راه دقیق و درستی رو بهم نشون بدهمی تونید کمکم کنید؟؟؟؟
-
http://www.alirezael.ir/post/alireza_afshar634
7 ماه تا کنکور