توقف فعالیت
-
خیلی ها چشم دیدن آلا رو ندارن
Kourosh Mousavi شاید الا نفوذی داره و بعضیها با بیمسئولیتی میخوان اسمش رو خراب کنند 🫣
-
-
Kourosh Mousavi شاید الا نفوذی داره و بعضیها با بیمسئولیتی میخوان اسمش رو خراب کنند 🫣
Amir_Gharebagheri 😐 مگه سازمان اطلاعاتی-جاسوسیه؟!
-
Amir_Gharebagheri 😐 مگه سازمان اطلاعاتی-جاسوسیه؟!
Mohammad Lotfi 0 منظورش اینه که چرا ادامه ویدیو های دوره مثل دوره شیمی یازدهم نیمزارن که چون فعلا ضبط میکنن و قرارش مییدن من یه بار از پشتیبانی اینو پرسیدم.
-
Amir_Gharebagheri کمر هر جاسوس بود رگ به رگ شد با این جملت داداش
-
خیلی ها چشم دیدن آلا رو ندارن
Kourosh Mousavi ن خیلیا چش دیدن عدالت آموزشی رو ندارن
-
Mohammad Lotfi 0 منظورش اینه که چرا ادامه ویدیو های دوره مثل دوره شیمی یازدهم نیمزارن که چون فعلا ضبط میکنن و قرارش مییدن من یه بار از پشتیبانی اینو پرسیدم.
Mahdi Rezaie دوره شیمی یازدهم داستانش چیه
-
Amir_Gharebagheri
من این احتمال کم تر در نظر می گیرم
بین دشت گل یه آشغال هر چقدر خودش رو قایم کنه باز بوش در میاد -
Mahdi Rezaie دوره شیمی یازدهم داستانش چیه
Alireza Mousavi منظورم دوره صفر تا صد شیمی یازدهم اقای گودرزی هستش که ناقصه و دارن ضبط میکنن
-
سلام
چرا چند وقتیه فعالیت های آلاء یدفعه قطع شدن؟؟
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
تجربیا
بچه-های-ریاضی-110
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAhmadreza Amanzadeh بچه ها کلا میگم یکم به آلا حق بدین خب الان پروژه صد و ده رو تازه شروع به ضبط کردن و دیگه نزدیک دیه خب اونا مهم ترن به نظرم بعد دی همچی درست میشه الان دیی هامون واجب ترن😄
اونم با اون همه ویدئو انسانی ریاضی تجربی در قیاس با دهم یازدهم معلومه ک در اولویتن😀