![✨ ✨](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/2728.png?v=74b27409633)
![⭐ ⭐](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/2b50.png?v=74b27409633)
نکات طلایی![💛 💛](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f49b.png?v=74b27409633)
![⭐ ⭐](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/2b50.png?v=74b27409633)
-
مسلما تاحالا چندین بار شده بی حوصلگی وحسای منفی 🥱سراغت بیاد و خودتم از این حالت کلافه بشی
و دوس داشته باشی هر کاری کنی که دوباره حسای خوب
سراغت بیاد و از این حال نجات پیدا کنی
توی این متن همراه من باش تا بهت چندتا راه حل بدم تا اگه دوباره بی حوصله شدی بدونی باید چیکار کنی
بریم به راه حل های رفع بی حوصلگی برسیم:
تعهد
دلیل داشتن
تاخیر در درس خوندن
️[تعهد داشتن]
️یعنی این که اصلا مهم نیس شرایط من به چه صورتیه
️مهم نیس الان توی خونه چه مشکلی دارم
️مهم نیس شرایط درس خوندن توی مدرسه من سخته
️مهم نیس اطرافیان من چی میگن
و...
من باااید تحت هر شرایطی برای هدفم تلاش کنم.
چون برای هدفم ارزش قائلم و حاضرم سختی های راه
رو تحمل کنم
این خیلی مهمه که بدونی طرز فکر درست هر شخص 90 درصد مسیرشو میسااازه
️[دلیل داشتن ]
برای این که هر روز بتونی کاری رو انجام بدی باااید دلیل محکمی برای خودت داشته باشی
دلیل می تونه،
این باشه که قراره یک بار برای همیشه زندگیت رو متحول کنی...
️تاخیر در درس خوندن
هر وقت، موقع درس خوندن حس کردی حوصله خودتم نداریچه برسه درس، برو سمت کارهایی که دوس داری یا اهنگ انگیزشی گوش کن
و...
چون این موقعا درس خوندن بی کیفیت میشه و صرفا خودتو با درس خوندن اذیت کردی
درسته خود درسا هدفت نیستن
ولی تک تک اونا پله هایی هستن که قراره تو رو به هدفت برسونن
پس عاشقشون باش
امیدوارم صحبت هام به کارت اومده باشه
پس این متنو واسه دوستتم فوروارد کن که اونم اگه با این حس روبه رو شد بدونه باید چیکار کنه️
با آرزوی موفقیت تک تک تون
️
🟰
🟰
🟰
🟰
🟰
-
-
-
برخورد درست، با اشتباهات هنگام تست زدن چیست؟
اولش باید؛ بررسی کنین که:آیا درسنامه را عالی و بادقت خوندین؟
بعد از مطالعه درسنامه، آیا تست و تمرین کافی داشتین؟
مرحله بعدی، باید تعداد اشتباهاتتون رو بررسی کنین
اگه از 10 تست تعداد اشتباهاتتون، دو یا سه تست هستش
این پاسخ های نادرست به نحوه مطالعه درسنامه و تست زنی مربوط نمیشه
بلکه عواملی مانند؛ پیچیده یا ترکیبی شدن سوال، باعث اشتباه شده جای نگرانی وجود نداره پس
می تونین با تمرین و تکرار بیشتر، مشکلو حل کنیناما اگه از 10 تست، تعداد سوال های نادرست، 5 یا 6 سوال هستش
تعداد زیاد پاسخ های غلط، می تونه معنادار باشه
بایدبررسی جدی انجام بدین که برای مثال؛ اگر علت تست های غلط، بی دقتیه چجوری می تونین این عامل را برطرف کنین تا دیگه اشتباهاتی مثل؛ (نیست رو است خواندن، و منفی رو مثبت دیدن، نداشته باشین.) -
با اصل ۵+۱تستبرثانیهت رو افزایش بده !!
کنکوری عزیز! زیاد شدن سرعتت تو تست زنی یه سری اصول داره که امروز میخوام بهت بگم.
اصل ۱: تسلط بر موضوع
تسلط با بلد بودن فرق داره!!
پس با روشهایی که قبلا گفتم، خوندن مفهومی و عمیق رو فراموش نکن!!اصل۲: حضور ذهنه
باید انقدر تمرین و تکرارت زیاد باشه که توی انتخاب روش حل مسئله تردیدی نداشته باشی!
اصل۳: نداشتن استرس زیاد
استرس سرعت تست زدن رو به طور محسوسی کم میکنه! اینم بگم تسلط بالا خودش استرس رو کم میکنه!
صل۴: دستهبندی مطالب
مطالب رو توی ذهنت آنچنان طبقهبندی و ساده کن که ۱۰۰ها تست یک موضوع، توی چند بخش خلاصه بشه!
اصل۵: توجه به صورت سوال
حواست باشه که طراح آزمون ازت چی میخواد و تیپ سوالات چیه؟ از کجا و به شکلی سوال قراره طرح کنه؟
اصل۶: تست زماندار
اگه خوب درس نخوندی، تست زماندار مشکل کم بودن سرعت تستزنی رو رفع نمی کنه!
ولی ...
اگه مفهومی خوندی و توی دوران جمعبندی هستی، تست #زماندار به شدت کمکت میکنه! -
-
تکنیک هایی برای افزایش سرعت تست زدن
1- نباید هنگام زدم تست های #آموزشی زمان را در نظر بگيريد و سعی کنید سوالات را پاسخ دهید سوال را تا جایی که تونستید حل کنید بعد اگر نتوانستيد پاسخ سوال را بیابید
1⃣ ابتدا به جزوه و کتاب درس خود
2⃣در نهایت به پاسخ نامه مراجعه کرده
3⃣صورتیکه تست نکته جدیدی داشت آن را وارد #خلاصه نویس های خود نماييد2-در مورد دروس #تمرینی مثل ریاضی و فیزیک که نیاز به تمرین تست زيادي دارند
بیشتر زمان واحد خود را به #تست_زنی اختصاص دهید
3- برای دروس خواندنی که نیاز به استدلال و حفظ کردن دارند بیشتر زمان واحد مطالعاتی خود را به مطالعه اختصاص دهید
️ مثلا اگه واحد درس اختصاصی شما ۱.۵ ساعت است ۶۰ دقیقه باید به تست زدن اختصاص بدید
فراموش نکنید با تست زدنه که مطالب توی ذهنتون میمونه و مسلط میشید .
4- هر روز ساعت مطالعه و تعداد تست خود را ثبت کرده و سعی کنید هر بار مقدار کمی نسبت به بار قبل پیشرفت داشته باشید تا به تسلط و سرعت کافی در حل تست ها برسید .
5- فیلم آموزشی تست هم داره ، کافیه ؟!
به تست زنی های داخل فیلمهای آموزشی اکتفا نكنيد . بنابراین حتما شيوه صحيح تست زنی آموزشی رو رعایت کنید .
6- سعی کنید با تست زنی از منابع کمک آموزشی مناسب با سطح خود به تسلط کافی دست پیدا کنید .
-
🧬 چند نکته برای تست زدن
◎◌◎◌◎◌◎◌◌◎◌◎◌◎◌◎◌◎◌◎◌◎◌◎
¹/ همزمان با خواندن هر درسنامه یا متن کتاب ؛ تست آموزشی بزن ...²/ واسه زدن تست های آموزشی اصلااا زمان نگیر ... اسمش با خودشه ؛ آموزشی
در واقع به آموزش کامل شما کمک میکنه
موشکافانه و دقیق حل و بررسیش کن هر تست رو³/
نکاتی که از تست ها و پاسخنامه ها یاد گرفتی میتونی توی کتاب درسی حاشیہ نویسی کنی یا هایلایت کنی .🪄
⁴/ تست های نکته دار و دام دار رو حتما مشخص کن مثلا یه دایره دور سوال بکش و دفعات بعد به وقت مرور همون تست ها رو مجدد بزن
⁵/ برای دروس محاسباتی حتما تست هارو تا آخر تحلیل کن و بدون مشکلت کجاست
-
-
️یک هیچ از رقیبت جلو باش!
۳ ساعت ابتدای روز شما رو میسازه یا درهم میشکنه!
بچهها! مهم نیست چه ساعتی از خواب بیدار میشی؛ طبق گفته روانشناسها، ۳ ساعت اول روز باارزشترین ساعت برای حداکثر بهروهوریه!
منطقیه! تحقیقات نشون داده که مغز بلافاصله بعد از خواب، بسیار فعال و خلاقه.
بنابراین اول صبح، مغز توی بهترین وضعیته و به اصطلاح کوک شده!
به علاوه سطح انرژی شما هم بالاست!️پس بهترین زمان برای انجام بهترین کارهاست!
بچهها! توی هر شرایط و وضعیتی که هستید از صبح خودتون محافظت کنید؛ با این کار یک هیچ از رقیباتون جلو میوفتید!
من خیلی از شماها رو دیدم که کلی از صبح خودتون رو توی موبایل و شبکههای اجتماعی و جواب دادن پیام دوستاتون و... میگذرونید!
️حتی ۱ دقیقه از سه ساعت اول صبحتون رو خارج از چارچوب هدفتون، عمل نکنید بچهها!
حیفه این زمان، صرف کارهایی بشه که بعدا هم میتونید انجام بدید.
قبول شدن برنامه می خواهد