تایم پرواز...🕊 (فیزیک)
-
سلام به همه دوستان ✋
به تاپیک تایم پرواز فیزیک🕊 خوش اومدید ⚘اکثر ما کنکوری ها از فضای مجازی برای نکته ها و مرور های سریع استفاده میکنیم ؛ خب طبیعیه 🙂
ولی مشکل از اونجایی شروع میشه که لیست بلند بالایی از جدول ها یا نکات و... رو به صورت عکس یا فایل سیو کردیم ، که طبیعتاً حجمی هم ازمون میگیره ، 🙁
ولی چالش از وقتی شروع میشه که به وقت نیاز نمیتونیم پیداشون کنیم😅
آخه میدونی...
خب بگذریم که مشکلات زیادن 😆
%(#4d1300)[میخوایم توی این تاپیک حلش کنیم ،]
قراره نکات جدولی 🗃یا مهم🔒
یا برای جمعبندی🛠یا...(کلا هر نکته موثری که فک میکنید در آینده به خودتون یا دوستانتون کمک میکنه🔋رو اینجا قرار بدیم ===>به صورت فایل ، عکس ، ویس یا ...
و زیرشون موضوع و مبحث رو درج میکنیم تا با یه جستجو کوچولو پیدا بشن،🚨اگه دیدید %(#ff4400)[نکات] رو به سبک دیگه ای پیدا کردی و از همون نکات توی تاپیک هس ولی مال شما هم میتونه کمک کنه حتما بزارید، بالاخره سبک مطالعه همه به یک نوع نیستش🤗
خب دیگه سرتون رو درد نیارم و رفع زحمت کنم 😜،
دیگه خودتون بهتر از من میدونید 🙂*✅️اسپم ممنوعه🚫
*✅️موفقیت حتمیه💡دانش-آموزان-آلاء تجربیا
بچه های فارغ اگر مایل بودید خیلی خوشحال میشیم⚘
فارغ-التحصیلان-آلاء -

-

-

ی سری فرمولای حرکت شناسی که برا خودم اسکرین گرفته بودم ولی میزارم شاید مورد استفاده شماهم باشه:face_with_tears_of_joy: -
سلام به همه دوستان ✋
به تاپیک تایم پرواز فیزیک🕊 خوش اومدید ⚘اکثر ما کنکوری ها از فضای مجازی برای نکته ها و مرور های سریع استفاده میکنیم ؛ خب طبیعیه 🙂
ولی مشکل از اونجایی شروع میشه که لیست بلند بالایی از جدول ها یا نکات و... رو به صورت عکس یا فایل سیو کردیم ، که طبیعتاً حجمی هم ازمون میگیره ، 🙁
ولی چالش از وقتی شروع میشه که به وقت نیاز نمیتونیم پیداشون کنیم😅
آخه میدونی...
خب بگذریم که مشکلات زیادن 😆
%(#4d1300)[میخوایم توی این تاپیک حلش کنیم ،]
قراره نکات جدولی 🗃یا مهم🔒
یا برای جمعبندی🛠یا...(کلا هر نکته موثری که فک میکنید در آینده به خودتون یا دوستانتون کمک میکنه🔋رو اینجا قرار بدیم ===>به صورت فایل ، عکس ، ویس یا ...
و زیرشون موضوع و مبحث رو درج میکنیم تا با یه جستجو کوچولو پیدا بشن،🚨اگه دیدید %(#ff4400)[نکات] رو به سبک دیگه ای پیدا کردی و از همون نکات توی تاپیک هس ولی مال شما هم میتونه کمک کنه حتما بزارید، بالاخره سبک مطالعه همه به یک نوع نیستش🤗
خب دیگه سرتون رو درد نیارم و رفع زحمت کنم 😜،
دیگه خودتون بهتر از من میدونید 🙂*✅️اسپم ممنوعه🚫
*✅️موفقیت حتمیه💡دانش-آموزان-آلاء تجربیا
بچه های فارغ اگر مایل بودید خیلی خوشحال میشیم⚘
فارغ-التحصیلان-آلاء@_POUYA_

-
@_POUYA_

Mahdi Rezaie ببخشید دوستان اشتباهی فرستادم اینجا حواسم نبود باید میفرستادم توی شیمی.:face_with_hand_over_mouth: :face_with_open_mouth: :grinning_face_with_big_eyes:
-
@Matrix
آخری غلطه یه سینوس آلفا هم مخرج می خواد -

تبدیل واحد های نسبتاً مهم😬 -

مقایسه انرژی پتانسیل الکتریکی و پتانسیل الکتریکی... -

فرمول های فصل 1 و2 فیزیک یازدهم -

🔶├ فرمولهای مهم فیزیک پایه -

حالات فیزیکی ماده -

🔴 کمیتهای فیزیک