سلاام آلایی های خووب🌹✌️
پر انرژی باشید
نکته های گرامر زبان انگلیسی دهم از تدریس های استاد عزتی رو نوشتم امیدوارم بکارتون بیاد😉
گرامر زبان دهم به جز درس ۴_1.jpg
گرامر زبان دهم به جز درس ۴_3.jpg گرامر زبان دهم به جز درس ۴_2.jpg گرامر زبان دهم به جز درس ۴_5.jpg گرامر زبان دهم به جز درس ۴_4.jpg گرامر زبان دهم به جز درس ۴_7.jpg گرامر زبان دهم به جز درس ۴_6.jpg گرامر زبان دهم به جز درس ۴_9.jpg گرامر زبان دهم به جز درس ۴_8.jpg گرامر زبان دهم به جز درس ۴_12.jpg
?which sentence is grammatically correct
%(#b34848)[میگه که کدام جمله از نظر گرامی درسته؟]
a)if it rain tomorrow well stay at home
b)That boy whom was brave is my neighbor
c)wed call you if you dont come back
d)if I see your friend tomorrow I will give her your
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @انسانیا @تجربیا
خب گایز جواب کوئیزexceptبه معنی بجز.مگر و...
توضیحات**
Except
اِکسِپت
معنی :بجز مگر
مثال
Everyone went to the party except for me.
همه به جشن رفتند به جز من
نکته ......اینجا فعل با حرف اضافهforاومده
Expect
انتظار داشتن .پیش بینی کردن
اِکسپِکت
مثال
I expect to be back within a week.
پیش بینی میکنم«انتظار دارم»تا یک هفته دیگه برگردم.
Accept
اَکسِپت
پذیرفتن
Joe accepted the invitation to stay with us.
جو دعوت مارو برای موندن پذیرفت
سلام بچه ها میدونم یکم بی حوصله این ولی یه چیزی هست میخواستم بدونم کی جزوه زبان آقای عزتی رو داره(تمیز نوشته باشه)من خودم نوشتم خیلی بدجور شد (منظورم جزوه کلمات که پای تخته مینیویسن)اگر کسی داره ولی بلد نیست به پی دی اف تبدیلش کنه بگید راهنماییش میکنم
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم
جزوه های دست نویس زبان
-
خب! تا درسِ 4 پیش دانشگاهی گذاشته شد...
خیلی سعی کردم انگشت نیوفته توو عکسا
از اینجا به بعد دیگه جزوه های درسهای باقی مونده توی خودِ سایت هست! (کلِ سوم+درسِ5 تا8 ِ پیش دانشگاهی)
پس من دیگه نمی نویسمِشون
هر کی بدردش خورد برام دعا کنه کنکورُ بترکونم
موفق باشین همگی -
غلط تایپی داریا
-
دانشجوی پزشکی میشه medical student یا medico
medicin هم مربوط ب دانشجوی دارو هست گلم -
@m-bahrami1378 رفتم نگاه کردم؛ توضیحات داشتن که! حالا نمیدونم دقیقا کدوم فیلمو میگین نداشته.
من چون نُت برمیداشتم دیگه یادداشت نکردم موضوعِ هر کدوم از ویدئوها چیه که بخوام بگم بهِتون. ولی تا اونجایی که یادمه میدونم همه توضیحات داشتن.
راجع به سوالِ دومتون هم باید بگم من با وُیس مخالف بودم و کماکان هم هستم به همین دلیل برا پیدا کردنِ وُیس هیچوقت وقت نذاشتم و هیچ منبعی هم براش سراغ ندارم که معرفی کنم بهِتون. واما از سوالاتون اینو برداشت کردم که برا لغت احتمالا دنبالِ یه شیوه یا منبع میگردین! یادمه قبلا توو یه تاپیکِ دیگه صحبت کردیم راجع بش. ببینین دو دسته راه حل هست که بتونین لغات رو یاد بگیرین که هر دو رو با مزایا و معایب توضیح میدم شما خودتون نتیجه گیری کنید؛
دسته ی اول اینا هستن: داستانهای انگلیسی//کلاس زبان(چون مکالمه میکنین با بقیه)//دیدن فیلما و انیمیشن های انگلیسی//عضو شدن توو کانالا و انجمن های آموزش زبان//دنبال کردنِ ژورنال ها و مجله های انگلیسی//گوش دادن به موسیقی های انگلیسی//و حتی در ارتباط بودن و مکالمه با کسی که توو یه کشورِ انگلیسی زبان زندگی میکنه!
خب اول مزایای این دسته رو میگم: 1.این راه حلا که گفتم تضمینیه! یعنی شما با این روشها میتونین نه تنها لغتها رو یاد بگیرین بلکه درحدِ عالی مکالمه کنین!
2.موارده این دسته به جز یکی دو مورد همه کم هزینه و حتی بی هزینه هستن!
3.این روشها بهترین روشها هستن؛ یعنی حتی بهترین استادِ زبان هم که برا آموزش(نه صِرفا کنکور) داشته باشین همون اولین جلسه بهِتون فیلم،داستان،موسیقی و....رو به عنوانِ مکمل های یادگیری معرفی میکنه.
واما معایبِ این دسته: 1.این راه حلا برا بلندمدت جواب میده! یعنی اگه الآن "حداقل" اول تابستون بود میشد روو این روشها حساب کرد ولی الآن نه.
2.این شیوه ها تا حدِ نسبتا زیادی از کنکور دورن! من خودم تمام این روشها رو به جز آخری چندین سال انجام دادم با این وجود به کنکور که رسیدم دیدم فقط بلدم مکالمه کنم و اصلا سیستمِ کنکور 180 درجه با اون چیزی که من این همه سال براش وقت گذاشتم متفاوته. روشهای این دسته با اینکه عالی ترین روشهای یادگیریِ زبانن ولی برای کنکور خیلی عالی نیستن. به عبارتی درنهایت شما آدمی میشین که خیلی عالی انگلیسی صحبت میکنه، دایره ی لغاتش فوق العاده گسترده شده، تلفظِ کلماتش صحیحه و لهجه ی انگلیسیش بی نقصه. که این یعنی از پَسِ تستهای لغت و درک مطلب به راحتی برمیاین ولی ....ولی کافیه 1ماه کلاس زبان رو رها کنین بدونِ اینکه فیلم ببینین،داستان بخونین،یا با کسی مکالمه بکنین؛ خواهید دید که به مرور دارین فراموش میکنین همه چیز رو! مثلا یه دفعه یکی معنیِ یه لغت رو میپرسه ؛شما مطمئنین که اونو قبلا خوندین و ازش استفاده کردین ولی هر چقد فکر میکنین یادتون نمیاد معنیش چی میشه! پس نتیجه این میشه که روشهای دسته ی اول بازه ی زمانیِ طولانی و از همه مهمتر استمرار میخواد.
دسته ی دوم: این دسته راه حلایِ عمومی ای هستن که تقریبا همه ی کنکوریا میرن سراغشون و برا هر فردی متفاوته دیگه...مثلا یکی کلاس کنکور میره//یکی فیلم آموزشی میبینه//یکی کتاب تست میخونه//یه عده ای هم که کلا 16/17 دقیقه ی زبانُ توو کنکور بینِ بقیه ی عمومیا تقسیم میکنن...
این روشها توو این زمانِ باقی مونده کاملا جواب میدن. به شرطی که از همین الآن شروع کنید. بعضیا میگن گرامرا خیلی سختن که اصلا اینطوری نیست! گرامرای دبیرستان فوق العاده آسونن. و بقول آقای عزتی گزینه ها رو که ببینی متوجه میشی سوال برا کدوم درسه و فوری جوابِ صحیح میدی.
واقعا همینطوریه مخصوصا سوالاتِ کنکور که کاملا تابلوئه گرامرِ کدوم درسه.
پیشنهادم اینه شروع کنین به دیدنِ فیلما از همین الآن...کم وقت بذارین ولی روزانه. کتابِ دکتر اناری هم که میدونین بهترین منبعه ولی گرامرش رو باید یه پیش زمینه ای داشته باشین تا بفهمین چی میگه. اگه پیش زمینه دارین که عالیه! کتاب رو بخونین و تست بزنین اگه نه هم فیلما+تست معجزه میکنن.
برای تست هم من روشم اینه که اول سراسری میزنم بعد زوج و فرد تالیفی علتِ اول سراسری زدن اینه که بنظرم خیلی راحت تر از تستای تالیفیه و علتِ زوج و فرد تالیفی اینه که آقای اناری توو کتاب نوشتن اگه وقت ندارین تستای مارکدار رو بزنین اونوقت اگه هر صفحه مثلا20 تا تستِ تالیفی داشته باشه 18 تاش رو مارکدار کردن! پس بهترین راه همون زوج و فرده. برای لغت هم پیشنهادم اینه: فیلم+نت برداری(که البته میتونین از جزوه های اینجا و جزوه های خودِ آقای عزتی استفاده کنین ولی آقای عزتی جزوه ی لغت و گرامرِ پیش1 رو ندارن که من نوشتم گذاشتم اگه دوست داشتین میتونین بردارین)+مرور نُت ها و مارکدار کردنِ لغتهایی که براتون سختن+تست+ علامت زدنِ تستهایی که اشتباه جواب دادین. فقط توصیه م اینه که حتما هر شب قبل از شروعِ بخشِ جدید برگردین تمامِ لغتها و تستهایی که مارکدار کردین رو بخونین؛ از همون ابتدای ابتدا... درآخر هم توصیه میکنم یه شب درمیون ترجمه و درک مطلب تمرین کنین( به عنوانِ مطالعاتِ جانبیِ آخرِ شب) و بعد از یه مدت که سرعتتون بالا رفت هر دو رو هر شب تمرین کنید.
بابتِ تاخیر در جواب دادن هم عذر میخوام چون تگم نکرده بودین ندیدم پُستتون رو.
موفق باشید -
این پست پاک شده!