ساختار استخوان
-
من این مبحث تازه خوندم
متن کتاب اشاره ای به اینکه بافت اسفنجی استخوان دراز مغز استخوان نداره نکرده
اینو صرفا بر اساس شکل می گید؟
ATY @0Farzam0 -
ممنونم
-
من این مبحث تازه خوندم
متن کتاب اشاره ای به اینکه بافت اسفنجی استخوان دراز مغز استخوان نداره نکرده
اینو صرفا بر اساس شکل می گید؟
ATY @0Farzam0@Matrix
زهرا عزیزم ببین بافت اسفنجی سر استخوان مغز قرمز داره ولی طبق این شکل بافت اسفنجی تنه استخوان های دراز نشون داده شده و در انسانی که حالت طبیعی داره و دچار کم خونی نیست بافت اسفنجی توی تنه استخوان های دراز فاقد مغز قرمزه -
@Matrix
زهرا عزیزم ببین بافت اسفنجی سر استخوان مغز قرمز داره ولی طبق این شکل بافت اسفنجی تنه استخوان های دراز نشون داده شده و در انسانی که حالت طبیعی داره و دچار کم خونی نیست بافت اسفنجی توی تنه استخوان های دراز فاقد مغز قرمزهپرستو بابایی مرسی قشنگم
متوجه شدم🥰 -
پرستو بابایی مرسی قشنگم
متوجه شدم🥰@Matrix
خواهش می کنم -
سلام دوستان...
یک چیزی مگه شکل قسمت d که میشه بافت اسفنجی رو نمیگه....
مغز استخوان فقط مغز قرمز که نیست مغز زرد هم هستش...تو بافت اسفنجی تنه استخوان دراز مغز زرد وجود داره....اینطوری نمیشه؟ -
سلام دوستان...
یک چیزی مگه شکل قسمت d که میشه بافت اسفنجی رو نمیگه....
مغز استخوان فقط مغز قرمز که نیست مغز زرد هم هستش...تو بافت اسفنجی تنه استخوان دراز مغز زرد وجود داره....اینطوری نمیشه؟@0yasin-sh0
ببینید مغز زرد توی حفره مرکزی تنه استخوان قرار داره و اصلا توی حفره مرکزی هیچ بافتی نیست ،چه اسفنجی چه متراکم ! پس بنابراین نمی تونیم همچین چیزی رو بگیم -
ممنون
-
@0yasin-sh0
ببینید مغز زرد توی حفره مرکزی تنه استخوان قرار داره و اصلا توی حفره مرکزی هیچ بافتی نیست ،چه اسفنجی چه متراکم ! پس بنابراین نمی تونیم همچین چیزی رو بگیمپرستو بابایی درسته...حواسم نبود مرسی
-
پرستو بابایی درسته...حواسم نبود مرسی
@0yasin-sh0
خواهش می کنم