رادیولوژی
🦴
-
از شکل کتابش بهش میخوره رشته ای باشه که زیاد به مطالعه توی دانشگاه نیاز داره!
-
Marziehh اها اره کلا فیزیولوژی سخته
و بعدا چندتا درس توی ترم های بعدی هم پیش نیاز همین فیزیولوژیه ولی تا اینجا که پیش اومدم فهمیدم توی کار ، اناتومی و تکنیک پرتونگاری (که بعدا معرفی میکنم) و فیزیک دستگاه های عکس برداری خیلییییی مهم تره و باید خوب بلدشون بود.
-
Marziehh اها اره کلا فیزیولوژی سخته
و بعدا چندتا درس توی ترم های بعدی هم پیش نیاز همین فیزیولوژیه ولی تا اینجا که پیش اومدم فهمیدم توی کار ، اناتومی و تکنیک پرتونگاری (که بعدا معرفی میکنم) و فیزیک دستگاه های عکس برداری خیلییییی مهم تره و باید خوب بلدشون بود.
-
سلام سلام
این تاپیک رو زدم که همینطور که خودم آروم آروم دارم این رشته رو میگذرونم بقیه رو هم بیشتر با فضا و محیط و دروس این رشته آشنا کنم.یکی از دغدغه های کنکوریا توی دوران انتخاب رشته اینکه در مورد رشته ها بیشتر بدونن و بتونن بهترین انتخاب رو نسبت به علایقشون داشته باشن.🤍
و به نظرم خیلی خوب میشه هر کسی راجع به رشته ای که میخونه تاپیکی بزنه و راجع بهش حرف بزنه
پ.ن: مطالبی که میخوام توی این تاپیک بگذارم و رو یک جا و پشت سر هم نمیگذارم و براساس چیزی می گذارم که خودم اروم اروم دارم تجربشون میکنم
سلاااام دوستان
صبحتون بخیررر🥰🤍
**۹. تربیت بدنی ۱ **
از اونجایی که خودم از تربیت بدنی مدرسه فراری بودم همیشه ترس اینو داشتم تربیت بدنی دانشگاه چجوریه
(دلیل فراری بودنم از ورزش مدرسه به خاطر اینکه ورزش مورد علاقم نبودن🥲)
ولی خوشبختانه (از نظر من) تربیت بدنی ۱ ، بازی خاصی نبود بلکه بیشتر روی سرعت و مقاومت کار میشد
یعنی دو سرعت ، دو دور زمین، دراز نشست، طناب ، پلانک و .... اینا بود
الان ممکنه با خودتون بگید چه راحتامااااا اینا زمان دار بودن
یعنی مثلا ۸۰ تا طناب تو ۳۰ ثانیه
۳۰ تا دراز نشست تو ۳۰ ثانیه و ....
واقعا بعد ورزش همه خسته می شدیم
ولی خب بدن و روح بعد اون همه تلاش کنکور ، نیاز به همچین چیزی داره**۱۰.اندیشه اسلامی ۱ **
ما منبعمون این بود:
فهرست هاش این ها هستند:
انسان و ایمان
پیشینه و گستره خداباوری
خداشناسی اسلامی ۱(راه های خدایابی)
خداشناسی ۲ (صفات خدا)
معاد شناسیبه نظرم کتاب خیلی خوبیه " توی یه قسمتش دیدگاه اقوام و افراد مختلف رو اورده و در مورد اون ها صحبت کرده و دلایل رد یا تایید اون هارو گفته
شاید یه مقدار اولش که میخونیم سخت به نظر برسه اما با تمرکز و تدریس استاد میشه متوجه شد🥰 -
سلام سلام
این تاپیک رو زدم که همینطور که خودم آروم آروم دارم این رشته رو میگذرونم بقیه رو هم بیشتر با فضا و محیط و دروس این رشته آشنا کنم.یکی از دغدغه های کنکوریا توی دوران انتخاب رشته اینکه در مورد رشته ها بیشتر بدونن و بتونن بهترین انتخاب رو نسبت به علایقشون داشته باشن.🤍
و به نظرم خیلی خوب میشه هر کسی راجع به رشته ای که میخونه تاپیکی بزنه و راجع بهش حرف بزنه
پ.ن: مطالبی که میخوام توی این تاپیک بگذارم و رو یک جا و پشت سر هم نمیگذارم و براساس چیزی می گذارم که خودم اروم اروم دارم تجربشون میکنم
خب خب
اینو یادم رفت بگم
تا اینجای کار
معرفی خیلی مختصر درسای ترم یک رشته رادیولوژی با توجه به تجربیات خودم تموم شد
اماااا
ترم یک به نظرم فقط یه دست گرمی بود
و از ترم دو تازه وارد مباحث اصلی و کارآموزی میشیم
که اوناروهم سر موقع توضیح میدم 🥰 -
سلام سلام
سلام سلام
🤍
امروز و میخوام با ترم دو و یکی از اصلییییییی ترین درسای این رشته شروع کنم(این درس رو توی دوتا قسمت توضیح میدم که متنم زیاد طولانی نشه)
چرا تاکیید دارم روی اصلی؟
چون خیلی مهمه " چون توی کار کردن چه در اینده و چه در کارآموزی بهش نیاز دارین
اصلا نمیشه یکی رادیوتکنولوژیست باشه و این درسو بلد نباشه
پارت یکخب خب اسم این درس روش های پرتونگاری ۱ هست .
چرا گفتم ۱؟
چون این درس چند قسمت داره
۱.دست و پا
۲. تنه و شکم
۳.سر و گردنقسمت "یک" مربوط به "دست و پا" هست که توی ترم دو می خونیم.
منبع های مختلفی داره
که ما منبع هامون اینا بودن:
*تکنیک دست و پا تورچیان
*اطلس مریل
*اطلس BONTRAGER:
پیش نیاز این درس آناتومی یک هست.
وقتی اناتومی یک و خوب بلد باشی کارت راحت تره چه توی پوزیشن دادن و چه توی ارزیابی عکس ها. -
سلام سلام
پارت دومِ تکنیک های پرتو نگاری ۱
خب اصلا این درس مهم چی هست و چی میگه؟
من چندتا نمونه عکس میگذارم تا بهتر متوجه بشید.
خب یعنی چی اینا؟
تکنیک پرتو نگاری یک درموردِ انگشت دست، کف دست، مچ دست، ساعد ، بازو ، شانه، ترقوه ، لگن، ران ، ساق پا، مچ پا، انگشت پا، کف پا و غیره هست.
هر کدوم از این عضو ها چندین مدل پوزیشن برای رادیوگرافی شون داره.
حالا توی این کتاب ها همه ی پوزیشن هارو توضیح داده که اون عضو باید چطوری و با چه زاویه ای قرار بگیره و زاویه ی تیوپ اشعه x هم برای اون رادیوگرافی چقدر باشه و....
و عکس رادیوگرافی هر پوزیشن هم گذاشته که بتونیم متوجه بشیم توی هر پوزیشنی چه مفاصل و چه استخوان هایی بهتر می افتن.
و با توجه به اینکه بیمار ، کجاش اسیب دیده باید پوزیشن مناسب داد.
اگه بخوایم همه پوزیشن ها رو در نظر بگیریم خیلی زیادن اما توی بیمارستان ها یه سری روتین هست که بیشتر اونا میاد. -
سلام سلام
سلام سلام
امیدوارم حال دلتون خوب باشه🥰
میخوایم بریم سراغ جذاب ترین بخش
اونم "کارآموزی" و اونم پارت یک
خب کارآموزی چیه؟
جایی که کار می آموزی
خب توی کارآموزیِ یک با بخش رادیوگرافی آشنا میشید
کارآموزی ما چطوری بود:
توی کارآموزی گروه بندی شدیم
گروه های ۴الی ۵ نفره
تایم کاریمون صبح ها و عصر بود(یا صبح میرفتیم یا عصر طبق برنامه)
صبح ها از ۸_۱۲
و عصر ها از ۱_۵
توی طول هفته هر گروهی دو روز در هفته رو کارآموزی میرفت(به جز بعد عید که شد یه روز در هفته)
بیمارستان های مختلفی رو میرفتیم
یعنی همش توی یه بیمارستان نبودیم
و این تنوع بیمارستان ها خیلی خوب بود
چون اصولا هر بیمارستانی اصولا مخصوص یه چیزیه
یکی مخصوص تصادفی هاست یکی مشکلات اورتوپدی و ....
(مخصوص که میگم یعنی مثلا توی اون بیمارستان بیشتر تصادفی ها میومدن نه اینکه کلا بیمار دیگه ای جز تصادفی نیارن)
توی هر بیمارستان هم مربی جداگونه داشتیم به جز دوتاش که خب با پرسنل کار میکردیم
ولی اصولا با مربی بهتره چون اصولی تر و کتابی تر یادت میدن(البته از نظر من)
یه دفتر مخصوص هم داریم که هر جلسه باید اون چندتا بیماری که خودمون عکسشو گرفتیم مشخصاتشو بنویسیم
مشخصاتش یعنی چی؟
شماره پرونده
درخواست پزشک
مشکلش چی بوده
ارزیابی عکس از نظر خودمون
و در اخر امضای مربی اونجا -
اومدم بگم اناتومی سر و گردن خیلی پیچیدس
جمجمه یه عالمه سوراخ و حفره داره که از هر سوراخی شاخه های شریانی ، وریدی و عصبی میگذره
که باید دونست هر کدوم از اینا از کدوم سوراخ میگذره
خلاصه خواستم بگم آناتومی به خصوص اناتومی سر و گردن اصلا درس شب امتحانی نیست و اگه هدف یاد گرفتنه بعد هر جلسه تدریس جزوشو بخونید که یهو روهم جمع نشه
🥲
با تشکر🥲🤍 -
جمجمه یه عالمه سوراخ و حفره داره که از هر سوراخی شاخه های شریانی ، وریدی و عصبی میگذره
خلاصه خواستم بگم آناتومی به خصوص اناتومی سر و گردن اصلا درس شب امتحانی نیست و اگه هدف یاد گرفتنه بعد هر جلسه تدریس جزوشو بخونید که یهو روهم جمع نشه
🥲
با تشکر🥲🤍 -
Sara_R
فردا میان ترم آناتومی مقدمات دارم و کاملا میفهمم چقد حقق میگید
کلن آناتومی تنه یه طرف آناتومی جمجه هم یه طرف:|🫠🥲 -
🥲
با تشکر🥲🤍 -
Sara_R پس بگو چرا هرچی از اناتومی کورس تنفس و گوارش میخونیم میگن اینو تو سروگردن میخونین دقیق تر:/
@Zahra-HD اصلا یه چیزیه برا خودش🥲
برای اینکه جمجمه رو بفهمم انگار باید مغزم یه دید ۵ بعدی بهش داشته باشه تا قشنگ درکش کنم -
@Zahra-HD اصلا یه چیزیه برا خودش🥲
برای اینکه جمجمه رو بفهمم انگار باید مغزم یه دید ۵ بعدی بهش داشته باشه تا قشنگ درکش کنم -
@Zahra-HD اره ولی خو شریان عصب و ماهیچش قفله🥲
-
Sara_R در رادیولوژی
🦴 گفته است:
اینی که من دارم میاره ها
-
Sara_R در رادیولوژی
🦴 گفته است:
اینی که من دارم میاره ها
@Zahra-HD عاو اینو ندیده بودم واقعا ممنونم