محفل تعقل
-
Kourosh Mousavi جواب:
واقعگرا هستی ولی مشکلات راه حل داره
۱- بد حجاب نباش تا دستگیرت نکنن (حتی اگه به حجاب اعتقاد نداری بد حجاب نباش. به نظرم باید پیشرفت برات مهم تر باشه و به خاطرش یه سری کارا که دوست نداری رو انجام بدی یا کارایی که دوست داری رو انجام ندی)
۲- برق و آب نهایتا دو ماه از سال قطعی داره که اونم ۲۴ ساعت نیست. وقتی هم قطعه میتونی براش راه حل پیدا کنی مثلاً یه روزی که اوج گرمای تابستونه داری مقاله مینویسی خب توی کامپیوتر ننویس که احتمال داره یهو برق بره همه زحماتت نابود شه توی گوشی بنویس، توی لپتاپ که باتری داره بنویس یا برو یه کتابخونه که برق اضطراری داره.
قبول دارم این مشکلات وجود داره و حتی خیلی بد تر از اینا (توی کامنت قبلیم هم گفتم)
ولی میشه براشون راه حل پیدا کرد
مشکل ما خیلی وقتا اینه که راه درست رو نمیتونیم پیدا کنیم. هزار تا راه جلوی ماست که ۹۹۹ تاش بن بسته و فقط یکیش بازه که باید برای موفق شدن هر طور شده اون یه راه و پیدا کرد
پ.ن: حس این مشاورای انگیزشی بهم دست دادMohammad Lotfi 0 در محفل تعقل
گفته است:
Kourosh Mousavi جواب:
۱- بد حجاب نباش تا دستگیرت نکنن (حتی اگه به حجاب اعتقاد نداری بد حجاب نباش. به نظرم باید پیشرفت برات مهم تر باشه و به خاطرش یه سری کارا که دوست نداری رو انجام بدی یا کارایی که دوست داری رو انجام ندی)
۲- برق و آب نهایتا دو ماه از سال قطعی داره که اونم ۲۴ ساعت نیست. وقتی هم قطعه میتونی براش راه حل پیدا کنی مثلاً یه روزی که اوج گرمای تابستونه داری مقاله مینویسی خب توی کامپیوتر ننویس که احتمال داره یهو برق بره همه زحماتت نابود شه توی گوشی بنویس، توی لپتاپ که باتری داره بنویس یا برو یه کتابخونه که برق اضطراری داره.
قبول دارم این مشکلات وجود داره و حتی خیلی بد تر از اینا (توی کامنت قبلیم هم گفتم)
مشکل ما خیلی وقتا اینه که راه درست رو نمیتونیم پیدا کنیم. هزار تا راه جلوی ماست که ۹۹۹ تاش بن بسته و فقط یکیش بازه که باید برای موفق شدن هر طور شده اون یه راه و پیدا کرد
پ.ن: حس این مشاورای انگیزشی بهم دست داد -
من فقط لازم دونستم یه مواردی رو به حرفام اضافه کنم با توجه به مسائلی که گفته شد
در مورد آب و برق فرمودین من کلا میگم انرژی این که به هر حال باید در اختیار باشه این وظیفه دولت و شرکت ها و حق ماست
اما پیرو تجربیاتی که خودم دیدم نه حرف رسانه ها و...
یکی از بستگان ما یه مهاجرت موقتی به اروپا داشتن یکی از کشوراش و خب اونجا علاوه بر اینکه چیزی به اسم کولر ندارن فروش و خرید پنکه هم سخته طوری که میخواستن از ایران پنکه شونو ببرن حتی بچشون بیمار شده بودم بیمارستان اش هم سیستم سرمایشی نداشت
تو زمستونم که تو ویدویو کال ها هودی و کاپشن و بافتنی تنشونه..
اگر حتی دلیل این کارا حفظ محیط زیست باشه نه صرفه جویی بازم ایا مورد پذیرش ما هست من افرادی میشناسم که تو روزم برقشون روشنه کولر ۲۴ ساعته و مصرف آبم که چه عرض کنم خدا بگم چیکار نکنه پول دارایی که آب استخرشون از شهره و...
زمستونم بخاری با لباس های نازک
البته قطعا من قبول دارم ممکنه مناطقی باشه شرایطشون مثل مرکز شهر ها و شهر های بزرگ نباشه اما متاسفانه تو همین شهر های بزرگم بعضی مردم ملاحظه هم وطنای دیگشونو نمیکنن تو مناطق دیگه
اگرم نقصی هست مطمینا باید رفع شه و جای توجیهی نیست اصلا.
درباره کارای کاغذی هم که چته عرض کنم وقتی مشکل کاملا بارزیه و خودمم تا حالا بدیشو دیدم و نگران کنندس
شاید تنها راه اینه که ما ها اگر واقعا متعهد باشیم و جای اون آدما بشینیم شاید حل شه من قاضی و مسئولی رو دیدم که دنبال عدالتن و مثل یه سری همکاراشون نیست سخت هست ولی لذت بخشه که تو کارتو درست انجامم بدی حداقل
تورم هم چی بگم که عیانه... -
در مورد آب و برق فرمودین من کلا میگم انرژی این که به هر حال باید در اختیار باشه این وظیفه دولت و شرکت ها و حق ماست
یکی از بستگان ما یه مهاجرت موقتی به اروپا داشتن یکی از کشوراش و خب اونجا علاوه بر اینکه چیزی به اسم کولر ندارن فروش و خرید پنکه هم سخته طوری که میخواستن از ایران پنکه شونو ببرن حتی بچشون بیمار شده بودم بیمارستان اش هم سیستم سرمایشی نداشت
اگر حتی دلیل این کارا حفظ محیط زیست باشه نه صرفه جویی بازم ایا مورد پذیرش ما هست من افرادی میشناسم که تو روزم برقشون روشنه کولر ۲۴ ساعته و مصرف آبم که چه عرض کنم خدا بگم چیکار نکنه پول دارایی که آب استخرشون از شهره و...
البته قطعا من قبول دارم ممکنه مناطقی باشه شرایطشون مثل مرکز شهر ها و شهر های بزرگ نباشه اما متاسفانه تو همین شهر های بزرگم بعضی مردم ملاحظه هم وطنای دیگشونو نمیکنن تو مناطق دیگه
درباره کارای کاغذی هم که چته عرض کنم وقتی مشکل کاملا بارزیه و خودمم تا حالا بدیشو دیدم و نگران کنندس
شاید تنها راه اینه که ما ها اگر واقعا متعهد باشیم و جای اون آدما بشینیم شاید حل شه من قاضی و مسئولی رو دیدم که دنبال عدالتن و مثل یه سری همکاراشون نیست سخت هست ولی لذت بخشه که تو کارتو درست انجامم بدی حداقل
تورم هم چی بگم که عیانه...Mehrsa 14 در محفل تعقل
گفته است:
تورم هم چی بگم که عیانه...بد تر وجود داره بد بودن رو خوب نمی کنه
-
Mehrsa 14 در محفل تعقل
گفته است:
تورم هم چی بگم که عیانه...بد تر وجود داره بد بودن رو خوب نمی کنه
Kourosh Mousavi
ببخشید من معنی جملتونو متوجه نشدم -
سلام.
مبحث جالبی برای اشتراک اطلاعات بود. ممنونکتاب های پیشنهادی من
ابن مشغله
نادر ابراهیمی
روایت زندگی
ابوالمشاغل
نادر ابراهیمی
روایت زندگی
مردی در تبعید ابدی
نادر ابراهیمی
زندگینامه داستانی-عرفانی-فلسفی
سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد
نادر ابراهیمی
زندگینامه داستانی-عرفانی-فلسفی
نخل و نارنج
وحید یامین پور
زندگینامه داستانی-عرفانی
کاهن معبد جینجا
وحید یامین پور
سفرنامه-نگاه نو
ای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم
تینا سیلیگ
بهتر دیدن جهان
انسان در جستجوی معنا
ویکتور فرانکل
بهتر دیدن جهان
سیاحت شرق
آقا نجفی قوچانی
زندگینامه خود نوشته-تاریخی
هنر کمیک
اسکات مک کلود
فلسفه هنر-آموزشی
فلسفه علم
سمیر اکاشا
فلسفه علماگر بیشتر به ذهنم رسید براتون می گذارم.
اینم بگم با اینکه یه ذره زیاد شد، اما هر کدوم از این کتابا یک دنیا حرف دارن. ازشون غافل نشین -
نام کتاب: یادت باشد(زندگینامه شهید حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر)
نویسنده: محمد رسول ملاحسنی
رده بندی کتاب: زندگینامه و بیوگرافی(مذهبی.عاشقانه)
توضیح:
همونطور که از نام و رده بندی مشخصه: در این کتاب زندگی شهید حمید سیاهکالی مرادی(یکی از شهدای مدافع حرم) رو از نگاه همسرشون(فرزانه سیاهکالی مرادی ) میخونیم.از زمان خواستگاری تا شهادت.
در این کتاب ما با شخصیت یک شهید آشنا میشیم که با زمان ما ها فاصله زیادی نداره (و خیلی بهتر میتونیم درکشون کنیم)
آیا همه فقط به بعد معنوی و دینی اهمیت میدادن؟ یا نه.....
اینجا فرق زندگی شهدا رو با زندگی خودمون بهتر میفهمیم.
ساده ولی زیبا و اثرگذار
بخشی از کتاب:
....لحظه آخر به حمید گفتم: «حمید تو رو به همون حضرت زینب (س) هرکجا تونستی تماس بگیر». گفت: «جور باشه حتماً بهت زنگ میزنم، فقط یه چیزی، از سوریه که تماس گرفتم چطوری بگم دوستت دارم؟ اونجا بقیه هم کنارم هستن، اگه صدای منو بشنون از خجالت آب میشم»؛ به حمید گفتم: «پشت گوشی به جای دوستت دارم بگو یادت باشه! من منظورت رو میفهمم»
از پیشنهادم خوشش آمده بود، پلهها را که پایین میرفت برایم دست تکان میداد و با همان صدای دلنشینش چندباری بلند بلند گفت: «یادت باشه! یادت باشه!» لبخندی زدم و گفتم: یادم هست! یادم هست!....
️
-
https://uupload.ir/view/voice_019_fjpe.m4a/
بحث جذاب داریم: جو کنکور
پیشنهاد شده از طرف nadia hayat davodiKourosh Mousavi جو کنکور؟؟
شاید در حد خلاصه و در یک جمله:
مدتی که هم یادمیگیری سر سخت بودنو هم یاد میگیری جنگیدنو هم یادمیگیری هدف دار بودنو
مدتی که خیلی سختی داره کنایه شنیدن داره مسخره شدن داره نا امید شدن داره و ی چیزی ک همرو پاک میکنه
لذت رسیدن داره -
Kourosh Mousavi
ببخشید من معنی جملتونو متوجه نشدمMehrsa 14 در محفل تعقل
گفته است:
اگر حتی دلیل این کارا حفظ محیط زیست باشه نه صرفه جویی بازم ایا مورد پذیرش ما هست من افرادی میشناسم که تو روزم برقشون روشنه کولر ۲۴ ساعته و مصرف آبم که چه عرض کنم خدا بگم چیکار نکنه پول دارایی که آب استخرشون از شهره و.. -
Kourosh Mousavi جو کنکور؟؟
مدتی که هم یادمیگیری سر سخت بودنو هم یاد میگیری جنگیدنو هم یادمیگیری هدف دار بودنو
مدتی که خیلی سختی داره کنایه شنیدن داره مسخره شدن داره نا امید شدن داره و ی چیزی ک همرو پاک میکنه
لذت رسیدن دارهAlireza Mousavi در محفل تعقل
گفته است:
لذت رسیدن دارهممنون می شم ویسی که آپلود کردم رو گوش کنید تا بدونید موضوع به کدوم سمت محور گرفته
-
Alireza Mousavi در محفل تعقل
گفته است:
لذت رسیدن دارهممنون می شم ویسی که آپلود کردم رو گوش کنید تا بدونید موضوع به کدوم سمت محور گرفته
Kourosh Mousavi من صرفا نظرمو در رابطه با جو و فضای کنکور گفتم کاری به محور بحث نگفتم
-
Kourosh Mousavi من صرفا نظرمو در رابطه با جو و فضای کنکور گفتم کاری به محور بحث نگفتم
-
Mohammad Lotfi 0 در محفل تعقل
گفته است:
Kourosh Mousavi جواب:
پ.ن: حس این مشاورای انگیزشی بهم دست دادKourosh Mousavi شاید غیر قابل درک باشه ولی من توی چنین شرایطی سعی میکنم به اندازه پولی که فی الحال دارم لپ تاپ بخرم تا برام مشکل پیش نیاد و با همین لپ تاپ کارم و انجام بدم و هر وقت پول بیشتری دستم اومد لپ تاپ بهتر بگیرم
-
Kourosh Mousavi شاید غیر قابل درک باشه ولی من توی چنین شرایطی سعی میکنم به اندازه پولی که فی الحال دارم لپ تاپ بخرم تا برام مشکل پیش نیاد و با همین لپ تاپ کارم و انجام بدم و هر وقت پول بیشتری دستم اومد لپ تاپ بهتر بگیرم
Mohammad Lotfi 0 در محفل تعقل
گفته است:
Kourosh Mousavi شاید غیر قابل درک باشه ولی من توی چنین شرایطی سعی میکنم به اندازه پولی که فی الحال دارم لپ تاپ بخرم تا برام مشکل پیش نیاد و با همین لپ تاپ کارم و انجام بدم و هر وقت پول بیشتری دستم اومد لپ تاپ بهتر بگیرم
-
سلام پادکست جالبیه پیشنهاد می کنم برسیش کنید و نظرتون رو بم بگید
https://castbox.fm/vb/584745525 -
سلام پادکست جالبیه پیشنهاد می کنم برسیش کنید و نظرتون رو بم بگید
https://castbox.fm/vb/584745525Kourosh Mousavi VPN میخواد؟
-
Kourosh Mousavi در محفل تعقل
گفته است:
https://uupload.ir/view/voice_017_pru8.m4a/
موضوع این دفعه: کتاب پیشنهاد بدید
مغازه خودکشی نوشته ی ژان تولی
یه خونواده ی افسرده ۵ نفره که مسئولیت اداره ی یه مغازه رودارن .اونجا میتونین انواع ابزار ها وسایل برای خودکشی رو پیدا کنین از سم هایی که با استشمام به راحتی شمارو میکشه تا چاقو هایی که اگربه درستی از اونا استفاده کنین بی شک مرگ دردناکی رو تجربه خواهید کرد.
اما در این بین یه مشکل کوچیک وجود داره
پسر کوچک خانواده مشکل بزرگ محسوب میشه، آلن بچه ای که از بزرگترین بدبختی ها هم جنبه های مثبت و زیبایی هایی رو میتونه پیدا کنه!
در مسیر داستان میتونین تناقض هایی رو ببینین که چطوری در اثر تغییر نگرش ایجاد میشن
خواهری که یه تیکه گوشت خطابش میکردن تبدیل میشه به زیبا ترین دختر شهر!
اما به نظرتون کی برنده میشه؟ نگرش زیبای آلن یا خونواده ای پر از تاریکی و ناامیدی؟ -
Kourosh Mousavi VPN میخواد؟
@Zahra-HD در محفل تعقل
گفته است:
به نظر می رسه castbox مشکل داره با لینک
وارد سایت یا برنامه (برنامه بدون فیلتره) castbox بشید
سرچ کنید
Consistency VS Completenessبرید تو بخش episodes
براتون میاره بالا حالا برید سراغ اونی که کانال "محمدعلی جنت خواه" هستش
یا از اول سرچ کنید جنت خواه بعد برید داخل کانالش (یدونه کانال میاره) آخرین پستی که هیستش رو گوش بدید
همچین کاور و کپشنی داره
https://youtu.be/jB1mtR7fTVo لینک ویدیوی یوتوب
-
@Zahra-HD در محفل تعقل
گفته است:
به نظر می رسه castbox مشکل داره با لینک
وارد سایت یا برنامه (برنامه بدون فیلتره) castbox بشید
سرچ کنید
Consistency VS Completenessبرید تو بخش episodes
یا از اول سرچ کنید جنت خواه بعد برید داخل کانالش (یدونه کانال میاره) آخرین پستی که هیستش رو گوش بدید
همچین کاور و کپشنی داره
https://youtu.be/jB1mtR7fTVo لینک ویدیوی یوتوب
Kourosh Mousavi در محفل تعقل
گفته است:
البته دو تا کانال میاره که اونی که اول تره همونی که دنبال کننده بیشتری داره مد نظر منه
-
سلام همگی
بچه ها اگه پادکست جالبی دارید بفرستید
اگه از castbox هستید لطفا اسم پادکست اسم کانال و عکس کاور رو بگید ممنون
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام همگی
بچه ها اگه پادکست جالبی دارید بفرستید
اگه از castbox هستید لطفا اسم پادکست اسم کانال و عکس کاور رو بگید ممنون
@دانش-آموزان-آلاءKourosh Mousavi
سلام
پادکست جافکری(در کست باکس)
مخصوصا فصل دومش(که فعلا شنیدم) : ۵ اپیزوده
روون و قابل فهم و قابل تأمل برای خیلیامون(تقریبا همه...)
عنوان اپیزود ها:
۱. دعوت به مسئولیت پذیری
۲. نیاز ها
۳. دنیای مطلوب
۴. دنیای ادراکی
۵. سیستم رفتار