محفل تعقل
-
این موضوع مخصوص افراد بالای ۱۸ سال می باشد
@دانش-آموزان-آلاءKourosh Mousavi خب اولا
خیلی موضوع مهم و مهم و بازم مهمیه
دوما این که درباره ی این موضوع تو سایت ها و رسانه ها و تحقیق های ایرانی کاملا یک طرفه به قضیه نگا کرده
یعنی یه کتابی داشتیم یه فصلش از این قضیه حرف زده بود
و نظریه ها و تئوری یهای مختلف رو برسی گرده بود البته ماکلا یک طرفه!
مثلا درباره ی تئوری زیگموند فروید دو خط نوشته (اونم قسمت های منفی و احتمالا به شکل تحریف شده) بعد ۲ صفحه توجیح کرده که نه این اشتباهه
سوما نظر خودم؟
ای هو نو ایدیا
ریلی نو ایدیا
کلا نمیدونم چی درسته چی غلط یاا اصلا نظر خودم چیه یا چه مدلی رو ترجیح میدم
ولی از یه چیزی مطمئنم، این که قضیه نسبیه و منطقه به منطقه و سطح فکری و محدودیت ها فرق داره و این قضیه باعث میشه که نتونیم یه مرز دقیق تعیین کنیم... -
Mehrsa 14
خب بنظرم ( حالا خارج از مسائل دینی ) دلیل نامتعارف و خارج از عرف جامعه بودنش اینه که.......
هیچ تعهد و حس مسئولیت پذیری وجود نداره
یه وابستگی عاطفی شدیدی ایجاد میشه
و بیشترین کسی که آسیب میبینه خانم هست. -
@Sally این وابستگی شدید تو ما میتونه ایجاد بشه که با یه بوس و قلب دلمون میریزه
ولی گفتم..
اونایی که محدودیتشون کمتره راحت تر میتونن با قضیه کنار بیان و اصلا یه بخش نرمال از آشنایی در طرف حسابش میکنن@Zahra-HD
خب واضح تر بگم اعتیاده!!( دلیل علمی داره یا نه نمیدونم ولی تو سایتا اینجوری نوشته )
حالا گفتی عدم محدودیت ؟
بنظرت چرا توی تایلند انقدر همجنسگرایی رواجه؟ یا روابط فانتزی ؟
دلیلش اینه فرد دنبال تنوع طلبی میگرده. -
@Zahra-HD
خب واضح تر بگم اعتیاده!!( دلیل علمی داره یا نه نمیدونم ولی تو سایتا اینجوری نوشته )
حالا گفتی عدم محدودیت ؟
دلیلش اینه فرد دنبال تنوع طلبی میگرده. -
@Zahra-HD
حالا گفتی عدم محدودیت ؟
دلیلش اینه فرد دنبال تنوع طلبی میگرده.@Sally
آدم نرمال ؟
?Are u kidding me bro
ته این عشق بچگانه فقط و فقط یه حس تهی بودنه. -
https://uupload.ir/view/voice_007_gukv.m4a/
سوال مهم: چطور بفهمیم پارتنری که می خواهیم باهاش ازدواج کنیم از لحاظ نیاز جنسی هم رده ما هستش؟
-
Kourosh Mousavi
یه چیز جالبی گفته بودی
رابطه... داشته باشی که بعد عاشق بشی ؟
بعد بنظرت بعد از تست کردن افراد متخلف با فردی که ازدواج کردی باز نمیای مقایسه اش کنی با افراد قبلی؟
️
( برو درمورد سامانه لیمبیک یکمی سرچ کن )@Sally
Kourosh Mousavi
نظرت ؟؟ -
سوال مهم: چطور بفهمیم پارتنری که می خواهیم باهاش ازدواج کنیم از لحاظ نیاز جنسی هم رده ما هستش؟
Kourosh Mousavi
خب از روی رفتارش معلوم نیست ؟
( شاید مسخره باشه ولی من زیاد تو نی نی سایت میچرخم لعنتیییی اسنستژذینمسدسواقعا کشف کردن آدما خیلی جالبه...... خب بعد نوشته بود نامزدم حتی دستم رو نمیگیره.......
از روی همین رفتارهای ساده هم معلومه!! ( منظورم صبحت نیستاااا ممکنه اون شخص خیلی جنتلمن باشه ولی میل جنسی نداشته باشه میدونی چی میگم نه ؟ )
آخرش من اخراج میشم،میدونم... -
Kourosh Mousavi
یه چیز جالبی گفته بودی
رابطه... داشته باشی که بعد عاشق بشی ؟
بعد بنظرت بعد از تست کردن افراد متخلف با فردی که ازدواج کردی باز نمیای مقایسه اش کنی با افراد قبلی؟
️
( برو درمورد سامانه لیمبیک یکمی سرچ کن )@Sally
-
Kourosh Mousavi
خب از روی رفتارش معلوم نیست ؟
( شاید مسخره باشه ولی من زیاد تو نی نی سایت میچرخم لعنتیییی اسنستژذینمسدسواقعا کشف کردن آدما خیلی جالبه...... خب بعد نوشته بود نامزدم حتی دستم رو نمیگیره.......
از روی همین رفتارهای ساده هم معلومه!! ( منظورم صبحت نیستاااا ممکنه اون شخص خیلی جنتلمن باشه ولی میل جنسی نداشته باشه میدونی چی میگم نه ؟ )
آخرش من اخراج میشم،میدونم...@Sally
-
@Sally
Kourosh Mousavi
خب داری میگی جامعه
ولی کاپل ها یه حریم شخصی دارن نه ؟
مثلاً پسره دو متر قدشه اصلاااا قیافه اش شیش ماه حبس داره ولی میاد برا دختره جیک جیک میکنه
بنظرم خیلی معلومههه.....
یه دور تو نی نی سایت بزن
(از مشکلاتشون با نامزدشون بخون) -
@Sally خب ببین من دارم درباره ی آدم نرمالی که به دنبال یه زندگی سیف و آرومه حرف میزنم
نه هر آدم دنبال عشق و صفا و شهوت -
این پست پاک شده!
-
@Sally
@Zahra-HD -
@Zahra-HD
میدونی حداقل نظر من اینه که این پایبندیه یعنی خانواده و خانواده هم یعنی جامعه اگر خانواده با آرامش و سالم و محبت و قانونمدار و همه اینا باشه مقدار زیادی از جامعه هم این ویژگی هارو میگیره. خانواده مامنه فک کن نباشه یا بد باشه زندگی آزار دهنده میشه:( ... -
@Zahra-HD
میدونی حداقل نظر من اینه که این پایبندیه یعنی خانواده و خانواده هم یعنی جامعه اگر خانواده با آرامش و سالم و محبت و قانونمدار و همه اینا باشه مقدار زیادی از جامعه هم این ویژگی هارو میگیره. خانواده مامنه فک کن نباشه یا بد باشه زندگی آزار دهنده میشه:( ...این پست پاک شده! -
Kourosh Mousavi خب اصلا این به کنار
چطور خودشو بشناسه؟!
آدما اصلا خودشونو میشناسن؟
چه برسه به پارتنر... -
@Sally
Kourosh Mousavi موافقم باهات
اصلا خیلیا هام هستن که در ظاهر برای جلب توجه دخترا و اینا همچین لاشی بازی درمیارن و خودشونو خیلی خفن و اوکی(از اون جهت) نشون میدن بعد چه فکرایی که درباره ی این آدم نمیکنی که چقد ماهره و... آره
ولی درواقعیت همه شون باد هوا بوده
فقط واسه جلب توجه..
اینارو چطوری میشه شناخت؟
اصلا رابطه به کنار
درباره ی مصرف مواد ، گل و.. این چیزا
یطوری خودشونو نشون میدن که انگار تخصص دارن تو این زمینه
ولی همهش الکی و واسه جلب توجهه