الکمک
-
-
@R-Aa یافتم یافتم /من با هزار بدبختی آوردم 120 درجه یافتم ولی راهم خیلی دیر به ذهنم رسید شما نظری ندارین ؟
@R-Aa چیو 120 بدست اوردی؟ زاویه انحرافو؟ اونیکیو چن بدست اوردی؟
-
@R-Aa چیو 120 بدست اوردی؟ زاویه انحرافو؟ اونیکیو چن بدست اوردی؟
Michael Vey مایکل کدوم یکی ؟ زاویه انحراف شد 120 ولی شاید راه دیگه ای باشه برا بدست آوردنش راه من خیلی تخیلی بود
-
Michael Vey مایکل کدوم یکی ؟ زاویه انحراف شد 120 ولی شاید راه دیگه ای باشه برا بدست آوردنش راه من خیلی تخیلی بود
@R-Aa میدونم روش اقای طلوعی برا دوتا اینه بود ولی من راه اقای طلوعیو رفتم شد 120
-
-
@R-Aa در الکمک گفته است:
پرتو بازتابو چن بدست اوردی
-
@R-Aa میدونم روش اقای طلوعی برا دوتا اینه بود ولی من راه اقای طلوعیو رفتم شد 120
Michael Vey عه بیا بگو منم بدونم چه جوری رفتی ؟ این 3 تا آینس نه دوتا
-
@R-Aa در الکمک گفته است:
پرتو بازتابو چن بدست اوردی
Michael Vey 60 فک کنم
-
Michael Vey 60 فک کنم
-
Michael Vey عه بیا بگو منم بدونم چه جوری رفتی ؟ این 3 تا آینس نه دوتا
@R-Aa همین دیگ.. ولی نمد چرا جواب داد. شاید شانسی بود. همن فرمولش ک میگف زاویه انحراف میشه دو ضبدر زاویه کوچیکتر بین دو اینه
اینجا اون زاویه هه 120 درجس پس زاویه کوچیکتر میشه مکملش (60) و دوتا 60 تا میشه 120 -
@R-Aa همین دیگ.. ولی نمد چرا جواب داد. شاید شانسی بود. همن فرمولش ک میگف زاویه انحراف میشه دو ضبدر زاویه کوچیکتر بین دو اینه
اینجا اون زاویه هه 120 درجس پس زاویه کوچیکتر میشه مکملش (60) و دوتا 60 تا میشه 120Michael Vey در الکمک گفته است:
اینجا اون زاویه هه 120 درجس پس زاویه کوچیکتر میشه مکملش (60) و دوتا 60 تا میشه 120اگ بازم سوال سه اینه ای داری این فرمولو برو ببین درسته برا بیشتر از دو اینه یا شانسی بود
-
Michael Vey در الکمک گفته است:
اینجا اون زاویه هه 120 درجس پس زاویه کوچیکتر میشه مکملش (60) و دوتا 60 تا میشه 120اگ بازم سوال سه اینه ای داری این فرمولو برو ببین درسته برا بیشتر از دو اینه یا شانسی بود
Michael Vey شامسی بوده شک نکن
-
Michael Vey شامسی بوده شک نکن
@R-Aa شایدم درست بوده گلبمو نشکن هقققققق..
-
اصن مهم جواب اخره
-
اصن مهم جواب اخره
Michael Vey 100 درصد
-
تو 5 مین فک کردی ولی من 5 ثانیه
-
Michael Vey در الکمک گفته است:
Michael Vey ندارم سوال دیگه بزار حالا رفتم سر وقت قلمچی اینا بود امتحان میکنم گیرم اومد اگه درست بود میگم بهت