آلا پولی یا رایگان؟
-
سلام وقت شما بخیر
من یه سوال داشتم امیدوارم تاپیک رو حذف نکنید
دوروز پیش ما داخل کلاس عربی بودیم و معلممون دبیر عربی برتر استان شده بودن میگفتن که ویدیوهای آلا رد ببینید خیلی خوبه البته من شنیدم به تازگی پولی شده ولی نمیدونم
بعد بچه هاهم حرف ایشونو تایید کردن که بله پولی شده
من چیزی نگفتم سرکلاسشون چون خودمم دیدم که دوره های آلا نصفه موندن خیلیاشون
و بارها دیدم توی همین آلاخونه بچه ها اومدن گفتن فلان دوره ادامش نمیاد؟
از طرفی ما وقتی به کانال شما توی تلگرام و یه کانالم توی بله دارید وقتی نگاه میکنیم میبینم تا سال ۹۷ ۹۸ شما بیشتر از دوره های رایگانتون رونمایی میکردین اونارو تبلیغ میکردین یا میزاشتین داخل کانالتون به مرور زمان فقط تبلیغ دوره های پولی اومد وسط مثل موسساتی که میخوان بچه هارو بکشن سمت خودشون و میگن که فقط ما کارمون خوبه ما راه کنکور رو میدونیم
از طرفی ناظم ها میگن آلا رایگانه و نظامشو عوض نمیکنه
اما میخواستم بگم اگه واقعا هم نظام اموزشی آلا عوض شده بگید اصلا مسئله ای نیست اما لااقل ما بدونیم چخبره
امیدوارم این تاپیک حذف نشه چون صرفا یه سوال بود -
-
-
سلام وقت شما هم بخیر باشه
شما هر مبحثی که بخوایین آموزش ببینید رو در آلاء می تونید پیدا کنید، دوره های رایگان برای موفقیت بچه ها خوب و کامله.
به نظر من وقتی می تونید نظر هم کلاسی هاتون رو تایید کنید که ببینید هیچ دوره رایگانی رو سایت نیست و دوره های قبلی هم تماما حذف شده، در حالی که ما هر سال کلی پیام از دانش آموزان دریافت می کنیم که با همین دوره های رایگان کلی پیشرفت کردن و نتایج خوبی در آزمون های آزمایشی و کنکورشون کسب کردن
و کلی پیام مشابه هم از دوستانی که محصولات غیر رایگان رو تهیه کردن هم دریافت می کنیمآلاء به جایی وصل نیست هزینه هاش رو خودش تامین می کنه. با این وضع مملکت همینکه آلاء زنده مونده لطف خداست. الان یه سیم ساده میکروفون رو چند میلیون باید بخریم که تند تند پاره میشه!
حتما هم میدونید که فقط هزینه تولید نیست هزینه نگهداری از دوره ها هم بالا هست
یه دوره فوق العاده قشنگ تو تمام رشته های ریاضی و تجربی و انسانی در حال تولیده که همه رو سورپرایز خواهد کرد و تضادی هم با دوره های پولی آلاء نداره.
راستی میدونستی آلاء از سال ۹۲ داره فعالیت می کنه؟
-
سلام وقت شما هم بخیر باشه
شما هر مبحثی که بخوایین آموزش ببینید رو در آلاء می تونید پیدا کنید، دوره های رایگان برای موفقیت بچه ها خوب و کامله.
به نظر من وقتی می تونید نظر هم کلاسی هاتون رو تایید کنید که ببینید هیچ دوره رایگانی رو سایت نیست و دوره های قبلی هم تماما حذف شده، در حالی که ما هر سال کلی پیام از دانش آموزان دریافت می کنیم که با همین دوره های رایگان کلی پیشرفت کردن و نتایج خوبی در آزمون های آزمایشی و کنکورشون کسب کردن
و کلی پیام مشابه هم از دوستانی که محصولات غیر رایگان رو تهیه کردن هم دریافت می کنیمآلاء به جایی وصل نیست هزینه هاش رو خودش تامین می کنه. با این وضع مملکت همینکه آلاء زنده مونده لطف خداست. الان یه سیم ساده میکروفون رو چند میلیون باید بخریم که تند تند پاره میشه!
حتما هم میدونید که فقط هزینه تولید نیست هزینه نگهداری از دوره ها هم بالا هست
یه دوره فوق العاده قشنگ تو تمام رشته های ریاضی و تجربی و انسانی در حال تولیده که همه رو سورپرایز خواهد کرد و تضادی هم با دوره های پولی آلاء نداره.
راستی میدونستی آلاء از سال ۹۲ داره فعالیت می کنه؟
@M-an
یک لحظه میاین پی وی -
سلام وقت بخیر. ممنون از اساتید خوب آلا که همه محتوای درسی رو بطور کامل و عالی توضیح میدن. مشکل من اینه که نمیتونم فیلمها رو از سایت یا اپلیکیشن الا دانلود کنم. میشه لطف کنید راهنمایی کنید